Nejsi přihlášen
Spojka - plís radu
čus, mám B12, najeto 30 000, olej po výměně, spojka by měla být taky měněná (podle předchozího majitele a podle znatelného těsnění na víku). Bohužel i po zmáčknutí páčky na doraz mi spojka stále trochu zabírá a těžko se mi vyřazuje na neutrál (z místa). Kapalina je měněná a zaručeně odvzdušněná. Spojka mi nikdy neproklouzla a ani teď neklouže, jen je prostě stále trochu v záběru. Ví někdo čím by to ještě mohlo být, když je vše vyměněný? Že by byly po smrti lamely a předchozí majitel kecal? Pomůžou podložky pod pružiny a nebo mám radši použít delší osičku u spojky. Dík za rady.
"Burn rubber, not your soul"
Re: Spojka - plís radu
...... a nebo jinak když si nikdo neví rady, jak kdo odvzdušňuje? Já to mám totiž vždycky takový "komplikovaný". Mě se vždycky vytváří vzduchový bubliny pouze u pístku na konci hadice u nádobky na kapalinu (připomínám že jde o spojku). Tudíž vždycky napumpuju páčkou, zmáčknu, držím a povolím hadici u nádobky. Pak zase dotáhnu hadici, povolím páčku a jedu znovu dokud nezačne vytékat čistá kapalina bez bublin. Nikdy jsem ten odvzdušňovák dole nepoužil!!! Respektive když jsem ho povolil, tak vždy vytékala kapalina bez vzduchových bublin a mohl jsem to udělat 1000x a stejně žádný bubliny. Prostě byly jen u vrchu hadice tam kde je nádobka (což je celkem i logický, bubliny by měly vstoupat vzhůru). Tož budu rád, když mi někdo napíše svůj systém odvzdušnění. Díkas.
maňas psal:a není to jenom tím olejem,pokud to předtím nedělalo,tak to možný je,co tam máš za olej ?
pořád tam leju stejnej - Ester 5100
jinak jen tak pro info (v manuálu jsem to nenašel - asi blbě čtu), kolik km by ta spojka měla vydržet při klasickým zacházení (žádná divočina - stunt, nic takovýho), respektive při kolika měníte vy?
MĚL SEM STEJNEJ PROBLEM PAK SME VYMĚNILI GUMIČKU VE SPOJKOVIM VÁLEČKU A PODSTATNĚ SE TO ZLEPŠILO TEĎ MI SPOJKA PŘI DOMÁČKNUTÍ NEZABÍRÁ ALE STEJNĚ ZAČÍNÁ ZABÍRAT BRZY CCA TAK 2Cm OD HEFTU JINAK FUNGUJE DOBŘE NEKLOUŽE
Na každou svini se najde řezník
pavel dolínek (Člen) 17.07.2007 21:42:19 Offline |
ser na laborovani a predelej ji na lanko
"una storia italiana"
Děcka, nemůžete mě nekdo poradit? Mám GSF 1200N, 43tis. km, vyměnili mě spojkový lamely a plechy. Od té doby mě spojka klouže mezi 7 - 12tis. pouze když tomu dám, když zrychlu ju plynule tak je to v poho a někdy je to naprostpo bez problémů.
Nevíte někdo co s tím a v čem by mohl být problém??
Nemáš jezdit jak hovado
Mám 61500 a ještě neklouzla
A než nasadíš lamely tak jich všech deset najednou změř šuplerou a v případě že nepřekonají magickou hranici danou manuálem tak je rychle zahoď
Talířové pružiny a plechy nemaj co zachraňovat
A u replik méně známých výrobců je pro bandit 1200 použitelná tak každá pátá sada...
Samo že jsou triky jak to zachránit..
Ale ty nesmíme prozrazovat
God Save The Queen!
Stránky: 1