Nejsi přihlášen
už to nejde vydržet.......
před měsícem jsem pořídil b6 a díky jedný nezodpovědný slečně jsem dělal papíry měsíc a půl..když už je konečně mám,tak ty byrokrati po mě chtěj 500 a daj mi je za tejden,či bez něj za 3..už toho mám dost a hlavně mě nebaví už jezdit po místních šoustkách s věčně staženou řití,že mě chytí a dostanou ze mě i ten poslední halíř,kterej mi po koupi nezbyl.. co my poví když jim ukážu kopii tohohle.
Editoval osiris (15.07.2007 21:14:53)
Když nejezdím,tak tvořím...
Monty Jack (Člen) 15.07.2007 19:23:02 Offline |
Re: už to nejde vydržet.......
Tak tak, dokud nemáš řidičák v ruce tak si na tobě policemani s chutí smlsnou a bacha, není to prdel a pokuta, ale trestnej čin a když bude smůla (jako třeba podmínka za něco jinýho) tak půl roku natvrdo
A ještě majzla na jednu věc, těch 5 dní BLESK vydání je pracovních a počítáno od následujícího dne od podání. Takže tam šupej hned v pondělí a s trochou štěstí to budeš mít v pátek, ale když ti to daj až další pondělí, tak se nediv. Holt úřad. Vybav se trpelivostí a dobrou knihou, páč i když to jde všechno podle očekávání stejně je to zbytečně dlouhý
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
2:marcoo:já nevim jak ty,ale já jsem na svou nu nu b6 jak na oko v hlavě,takže nepředpokládám,že se jí či mému oku něco stane...tfuj..jde o to,nebýt tý pipky co tu skolu vede mam papíry už před měsícem a pak je líto každýho pěknýho dne. a do toho ty zkurvený byrokrati....-no nic i tak thanks za rady
jedině jezdit bes a dyš tě čapnou tak jim říc že sis pějpry zapomněl doma, páč dyš tě prolustrujou v kompu tag papíry uš máš ale i za zapomenutí papírů máš flastr,,,,tag jedině doufat že budou f poho a nechj tě bejt
Bandit pičo
Monty Jack (Člen) 15.07.2007 20:16:49 Offline |
Fresh Man psal:jedině jezdit bes a dyš tě čapnou tak jim říc že sis pějpry zapomněl doma, páč dyš tě prolustrujou v kompu tag papíry uš máš
Tak s takovejma radama bych byl opatrnej, leda bys dělal na magistrátu co to vydává a eviduje a věděl víc než já.
Páčto dle mě to do databáze hodí až ve chvíli, kdy ti to baba předá a ty za to vystavení zaplatíš. Zrovna číslo řidičáku tam podle mě sází tiskárna a magistrát to jen přebírá.
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
jasně že to jde...za 500,vono i za prachy jsou byrokrati rychlý..jinak pořad tejdny 3,no na první řidičák (kdys na fichtla) jsem nečekal vůbec,prostě jsem si tam dojel počkal a jěště teplej vez domu..nechápu v dnešní pc době,jakej rozdíl je mezi tim,kdyz tecničak ti vytaví na ruku a s řidičakem to samý nesvedou..tahaj many s nedočkavců...a nejvíc mě sere,že je v tom podpořím.....
Já měl řidičák hotové za cca 12 dní a stálo mě to 50 kč
Ony ty řidičáky sou hotový dřív než těch 21 dní. Sem si našel na netu tel. číslo na úřad a po těch 12 dnech si tam zavolal jestli už náhodou není hotový, ouřednice chvílu hledala a pak prohlásila že už ho mají. Za další hodinu už sem ho měl v ruce
Kam nevidím, tam nepospíchám
až ti daj pokutu a seberů body za to,žes řídil bez platného řidičského oprávnění,zistíš,že ses sice povozil,jenže potom i když budeš mít řidičák,tak pokud ti na něm bude chybět 5 nebo 6 bodů,či kolik za to dávaj,tak zistíš,že možeš nechat mašinu tak akorát v garáži,páč budeš furt předposranej,že přideš vo ten zbytek a jízdu s neustálým dozorem nad pravidly si neužiješ.Takže vydržaj pijaněr
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ja sem cekal pres i tech slibovanejch 21 dni taky, myslim ze to vyslo na 35 dni, byl sem nasranej az po 21 dnu , pac cosi zmrvily tak znova atd. Jsou to zbytecny prutahy ne jak driv :), sem delal zkousku v pondeli a ve stredu sem si mohl jit pro ten horkej caar papiru zalisovanej v plastu , je to na pikaču
PS: Vydrž prťka vydrž
ja po x letech ježdění jsem si taky dělal řidičák teprve nedávno... asi v 10/2006jsem zažádal ale prý už byla moc zima na to aby si pan inspektor sednul za mě... kurwy tak jsem čekal až do 6 /2007 a pak jsem se jim na to pětikilo vymrdal a počkal si těch udajných 20 dnů ... bylo to nakonec jen 14 takže o.k. .... musíš počkat
Blu one.... old one
misi psal:ja po x letech ježdění jsem si taky dělal řidičák teprve nedávno... asi v 10/2006jsem zažádal ale prý už byla moc zima na to aby si pan inspektor sednul za mě... kurwy tak jsem čekal až do 6 /2007 a pak jsem se jim na to pětikilo vymrdal a počkal si těch udajných 20 dnů ... bylo to nakonec jen 14 takže o.k. .... musíš počkat
taky sem ho dělal teprve 05/06
Těď je to hóódně tvrdé když tě chytí bez
šak sezóna bude dlúúhá
...když se jmelí zelená, kombajn valí doubravou...
Stránky: 1