Nejsi přihlášen
santicka na Sturci
Nazdar Banditi,
tak konecne som si tu na toto nasiel cas.
S Killerom planujeme taky maly vikend niekedy v auguste na Donovaloch (SR) blizko Sturca kde by sme sa aj sli vysantit na ten Sturec. Ak si pamatate ti, co ste boli na tom zraze na Orave, tie kraaasne zatacky co poniektorym bola na vysantenie 1 hodina malo.
TAk by sme vas chceli pozvat, ci by ste nemali zaujem sa k nam pripojit. TAk rozmyslite a napiste. Ubytovanie by bolo na Donovaloch v penzione Vodar 350 SK/noc alebo niekde v okoli za podobnu cenu (dufam).
Pokial by bolo dost zaujemcov, bolo by to cez vikend 11-12.8. alebo 18-19.8. aby sa zabezpecilo ubytovanie.
Ak su nejake otazky, tak piste.
Zatim cafte.
Re: santicka na Sturci
Dobrovolně se přiznávám, že jsem jeden z těch, kterým byla hodina málo Ale dělali jsme s Palousem rauchpauzy, tak se to musí trochu podělit ten čas.
A ten termín už hůř vymyslet nešel první víkend narozeniny otce a zároveň kolegy z práce na dvou různých místech. Druhý víkend se možná objeví doma žena
Chci jiný termíííííííííííííín
Aj termin by sa dal zmenit, mne by to vyhovovalo aj cez tyzden. Zalezi aj kolko bude zaujemcov, ak nejaky budu. Lebo neviem ako s ubytovanim tam. To je asi najlacnejsie co som tam videl. Ale dohodnut sa mozme. neni problem. Hlavne aby vyslo pocasie.
goco psal:Aj termin by sa dal zmenit, mne by to vyhovovalo aj cez tyzden. Zalezi aj kolko bude zaujemcov, ak nejaky budu. Lebo neviem ako s ubytovanim tam. To je asi najlacnejsie co som tam videl. Ale dohodnut sa mozme. neni problem. Hlavne aby vyslo pocasie.
no kdyby to bylo až další týden...hm snad dám bandas do kupy..
bla...blabla...!
Pavel Bandita (Člen) 17.07.2007 21:10:35 Offline |
Bandit pičó
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
fido psal:goco psal:Aj termin by sa dal zmenit, mne by to vyhovovalo aj cez tyzden. Zalezi aj kolko bude zaujemcov, ak nejaky budu. Lebo neviem ako s ubytovanim tam. To je asi najlacnejsie co som tam videl. Ale dohodnut sa mozme. neni problem. Hlavne aby vyslo pocasie.
no kdyby to bylo až další týden...hm snad dám bandas do kupy..
co si stvaral? tak tvoj zlty sip uz ma krst zasebou?si ok?
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
killerovka (Člen) 18.07.2007 12:16:59 Offline |
fido psal:to killerman: boha nestraš a nepřivolávej...žlutej šel do světa a já si přitáh z F B650. Bylo to takový neplánovaný.Takhle se tý B12 nedožiju..mě vždycky všechno dlóóho trvá no...
no mne akosi tiez
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
killerovka psal:fido psal:to killerman: boha nestraš a nepřivolávej...žlutej šel do světa a já si přitáh z F B650. Bylo to takový neplánovaný.Takhle se tý B12 nedožiju..mě vždycky všechno dlóóho trvá no...
no mne akosi tiez
to som pisal ja!!!!!
ABik psal:Skupina kaférejsr plánuje Harmanec a okolí 31.8. - 2.9. Palousi, jsi tento termín již volý nebo budeš stále válet šunky o móřa? Co na to slovenská sekce?
Jedu s vámato už budu vopálenejtak to muším něgde voloupat
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:ABik psal:Skupina kaférejsr plánuje Harmanec a okolí 31.8. - 2.9. Palousi, jsi tento termín již volý nebo budeš stále válet šunky o móřa? Co na to slovenská sekce?
Jedu s vámato už budu vopálenejtak to muším něgde voloupat
..tak se mi pak ozvi..svezu se již taky
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
PALOUS psal:goco psal:Ok panove, takze ako? Menime teda termin na 31.8. - 2.9.
Ok ???A pičo co jako je ten šturec woe?to je harmanec?
Aaaale, sturec, harmanec, stejne je to jedna velka klukata. Tos ale kua ani neviem, vacsina znamych tomu hovori sturec. To som slovak
ABik psal:fido:
My tě klidně vezmem, záleží na tom, jak dlouho se udržíš. Jestli kolega TnT pojede na RSV tak bude mít problém se udržet asi kdokoliv Cipíska jsem se ještě neptal, ale napravím to
tak to je dobrý.. takže na čáru decent a potom plnej knedl na pruhu..
bla...blabla...!
goco psal:ABik psal:Skupina kaférejsr plánuje Harmanec a okolí 31.8. - 2.9. Palousi, jsi tento termín již volý nebo budeš stále válet šunky o móřa? Co na to slovenská sekce?
Slovakian sekce z mojej strany je v poho, neviem ako Killer
zdar
my prinajhorsom dorazime az vecer ale kua isto prideme
ABik psal:goco:
Kaférejsr termín 31.8. až 2.9. je zdá se lehce úspěšnější . Hlásím účast minimálně 2 kusů. Není tam v okolí nějaký penzión s garáží? Možná teda budu mít bydlení v Banskej, ale to se ještě uvidí
Tož to by snad aji šlooooo
Tož tak:-D
inak dufam ze necakate nejak extra velky zraz, taky oddychovy maly vikend, tos nebude ziadna muzika ani gril, teda gril by sa aj dal, majitel by nam ho spravil keby sme chceli a samozrejme zan zaplatili, staci sa dohodnut, ale pivco tam maju a keby bola niekomu zima tak asi aj saunu
a moto do garaze
goco:
Nejedu na sraz, ale na výlet Nepotřebuju živou ani mrtvou muziku, gril (ikdyz ten bych možná zkousl), zápasy v bahně ani nic podobného. Jenom chci na noc schovat motorku a tebe při ruce na vyjížďce jako vedoucího zájezdu
ABik psal:goco:
Nejedu na sraz, ale na výlet Nepotřebuju živou ani mrtvou muziku, gril (ikdyz ten bych možná zkousl), zápasy v bahně ani nic podobného. Jenom chci na noc schovat motorku a tebe při ruce na vyjížďce jako vedoucího zájezdu
to je spravne, je to len taky maly vylet
ten gril vecer by sa dal zariadit, zistim, dam vediet
Martin B12 (Člen) 19.07.2007 17:51:37 Offline |
čistě teoreticky bych asi teda jel
street triple picco
Inak mozte ist aj s polovickami ak nejake mate, nam to tu vadit nebude. TEn penzion ma 9x2-lozkove izby, 2x3-lozkove a jednu myslim ze aj 4-lozko. Tak banditi, ak vas mozem poprosit, piste ake izby a kolky idete, teda ci beriete niekoho so sebou aby som vedel rezervovat. V izbe je aj sprcha. a ak chcete vecer aj nejaku malu grilparty tak napiste ci ano alebo nie, aby som mohol dat vediet.
dve 2-ky su uz rezervovane pre mna s Killerom
goco psal:Inak mozte ist aj s polovickami ak nejake mate, nam to tu vadit nebude. TEn penzion ma 9x2-lozkove izby, 2x3-lozkove a jednu myslim ze aj 4-lozko. Tak banditi, ak vas mozem poprosit, piste ake izby a kolky idete, teda ci beriete niekoho so sebou aby som vedel rezervovat. V izbe je aj sprcha. a ak chcete vecer aj nejaku malu grilparty tak napiste ci ano alebo nie, aby som mohol dat vediet.
dve 2-ky su uz rezervovane pre mna s Killerom
vemu si sebou jen tu umělou na lauf s vibracematakže BB jako bez bab
- bude tam Bažant? skleněnýho nemyslím..
- Palous..halušky už nežeru bo mi nedělaj dobře, nevím esli zbydou
hranolky..bereš štramáka Newadu?
- těším se na pokec s normálníma pacošamapři pivku..snad klapne počasí
- nevím esli SB. a kdyby ne..trochu chrápu, ale ABik taky...ale říkal to Cipísek..
bla...blabla...!
albert psal:celkom rád by som sa s vami stretol aspon v sobotucez deň, večer musím byť vo firme
goco, neuvažoval si o ubytovaní na Starých Horách alebo v Tureckej? Je tam plno penzionov a možno aj lacnejšie...
ani neuvazoval, a vlastne neviem kde su tie Stare Hory alebo Turecka, nepoznam tieto nazvy, tak daj nejake okolite mesta,dediny aby som sa zorientoval, uvidime
mne sa tam na tych donovaloch paci, preto som sa tam rozhodol, ale inak kto nechce nemusi a mame mesiac na to aby sme sa dohodli
fido psal:- bude tam Bažant? skleněnýho nemyslím..
- nevím esli SB. a kdyby ne..trochu chrápu, ale ABik taky...ale říkal to Cipísek..
Newadu?to nevím sme f rozvodovým řízení
PALOUS psal:fido psal:- bude tam Bažant? skleněnýho nemyslím..
- nevím esli SB. a kdyby ne..trochu chrápu, ale ABik taky...ale říkal to Cipísek..Newadu?to nevím sme f rozvodovým řízení
a sakra..co to..
- no vypadá to, že nevím zatím jesli 2 postele, či jednu
- možná to dopadne ( ikdyž je to předčasný ) že pojedu přes Poličku/Svitavy ( počkám
na Palouse?)..jinak přes Brnisko.
goco: hoď sem link na to ubyto, esli už víš kde.. Dík
a du stavět plot..
bla...blabla...!
goco psal:PALOUS psal:Goco
Prosil bych ze soboty na neděli ještě jeden pelech vám přijedu vokázat mou lásku z MoravyMas rezervo dvojku, dufam ze ti bude stacit
alebo to chces osobitne???
Supernesnesu když na mě něgdo čumí a tlemí se mě do xiftu
Martin B12 (Člen) 21.08.2007 16:56:33 Offline |
tak já teda taky jednu postel ze So na Ne , teda pokud vyjde počasí
street triple picco
goco psal:fido:
nemusi, ak ti nevadi ze budes s niekym inym na izbe tak to je jedno, ak sa hanbis a chces byt sam na izbe tak to treba povedat, zatial je tam rezervovanych 7 dvojlozok.
no myslim že sa nehanbim..zvlast před ženskýma ne tento problém zatím nemám
bla...blabla...!
Newada psal:Goco, jestli je flek u Palousa, tak můžu k němu, von málo kdo ho snese.
Jinak je mi to šumák, protože Dolínek, Japa a Tajnej snad nebudou přítomni.
Sem jasně napsal,že už děfku jednu mám tak si prosím vem rohožku páč potřebujem vola kterej ná bude hlídat pokoj
Martin B12 (Člen) 21.08.2007 21:23:47 Offline |
Goco: no na 100pro ti to říct nemůžu, jak říkám zaleží na počasí a jelikož pojedu z Prahy asi sám tak to musím ještě dohodnout s palousem kde se srazíme.V patek bych asi přechrápal na ebece/i palous to má v plánu/ a sobota tam k vám.
Kolik to může bejt z makova tam na ty Donovaly?
jo a k tomu s kým budu na pokoji,je mi to vcelku fuk ale dámskou společnost uvítám radši než vožralýho Newadu
street triple picco
Martin B12 psal:Goco: no na 100pro ti to říct nemůžu, jak říkám zaleží na počasí a jelikož pojedu z Prahy asi sám tak to musím ještě dohodnout s palousem kde se srazíme.V patek bych asi přechrápal na ebece/i palous to má v plánu/ a sobota tam k vám.
Kolik to může bejt z makova tam na ty Donovaly?
jo a k tomu s kým budu na pokoji,je mi to vcelku fuk ale dámskou společnost uvítám radši než vožralýho Newadu
Woe náhodou Howad už nechlastá už jen lejejo a z makova bych tip kilo
Martin B12 (Člen) 21.08.2007 21:33:52 Offline |
Palous. hele platí to ta ebeka a sraz nekde na ceste v ten pátek - bo samotnýmu se mi 400km po práci fakt nechce jet / snad ukecám bobulaká /
street triple picco
Martin B12 (Člen) 21.08.2007 22:15:32 Offline |
PALOUS psal:Martin B12 psal:Palous. hele platí to ta ebeka a sraz nekde na ceste v ten pátek - bo samotnýmu se mi 400km po práci fakt nechce jet / snad ukecám bobulaká /
Mě vyhul s masofkou
dyt ty víš
street triple picco
goco psal:Newada psal:Tak abych nebyl dietní, tak tě beru Fido za parťáka na pokoj.
Neboj, pre istotu som toho rezervoval viac, teda napr. Fido ma jeden sam pre seba, takze keby aj nahodou uz volno nebolo, Fido ta moze prihostit
já ho prihostím
bla...blabla...!
Palousi, přijel bych v sobotu 1.9. - bude-li počasí - za váma přímo na Harmanec, budu už na Slovensku od čtvrtka, jen potřebuji vědět orient.čas odkdy tam zhruba budete?
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Palousi, přijel bych v sobotu 1.9. - bude-li počasí - za váma přímo na Harmanec, budu už na Slovensku od čtvrtka, jen potřebuji vědět orient.čas odkdy tam zhruba budete?
No vyrazit bych chtěl tak v 9 z Ebeky ale jak dlouho tam pojedem to nevím páč to bude asi navigacej a to zas bude mazecti brnknu
PALOUS psal:Jarken psal:Palousi, přijel bych v sobotu 1.9. - bude-li počasí - za váma přímo na Harmanec, budu už na Slovensku od čtvrtka, jen potřebuji vědět orient.čas odkdy tam zhruba budete?
No vyrazit bych chtěl tak v 9 z Ebeky ale jak dlouho tam pojedem to nevím páč to bude asi navigacej a to zas bude mazecti brnknu
..lásko moje,smutku můj,navigaci si strč tam,co má kohout nejdelší peří..si vás tam vyzvednu a na ten Harmanec dovedu..
..jen doufám,že zaměstnavatel nebude mocímermo trvat na mojí periodě...to by mě jeblo..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1 2