Nejsi přihlášen
Divný zvuk při určitých otáčkách
Čaute,
mám bandasku K7 a v rozmezí cca 5 tis. - 6 tis. otáček to dělá divný tlumivý zvuk. Nejsem si jistý, jestli to je normální vlastnost motoru, ale je to slyšet čím dál více (najeto cca 7 tis.)
Čerstvě po výměně oleje, jinak se na garnačce nedělalo nic.
Nevíte, čím by to mohlo být, nebo to mám hodit do servisu (?) :) :)
dík :)
650S K7
Monty Jack (Člen) 16.07.2007 18:46:15 Offline |
Re: Divný zvuk při určitých otáčkách
To zas bude něco.
Mě to chrastilo jakoby od nádrže. Od 4 tisíc ot. Sundám, kouknu, všecko zdá se drží. Dám to zpátky, přitáhnu. Nechrastí od 4, chrastí od 6ti. Nakonec to bylo zrcátko
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
mně už chrastila uvolněná matka ve světle,taky mi rezonoval štítek,jo na polotučné taky kulička z ložiska ve spojkovým víku, sklíčko blinkru na předku anejvíc ně dostala nádrž,já se dykcy nahnul,tím sem navalil vanu na nádrž a hups,mělo to jinej zvuk,dyž sem se odehnul,tak sem to neslyšel
TO Andrew:tak jak to píšeš je to dost těžko potom říct,čím to může být.Otázka taky je,jestli to dělalo i před tím a ty sis toho jen nevšiml,nebo jen od určité doby.Třeba mně ten šroubek ve světle taky chrastil jen při určitých otáčkách.Měl bys poznat estli to de z motoru,či z jinama
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Furt mi něco drnčelo od budíků, tak jsem dotahoval jak kokot a nic se neměnilo. Pak jsem jednou dal přívěšek na klíčích pod popruh od tangbáglu a přestalo to. Od té doby zvuky neposlouchám. Že to na trojku v obci (50kmh) vydává zvuk jak stará škodovka mi nevadí, že v tom různě praská a lupe ignoruju...Kdybych měl jančet z každého zvuku, tak se neprojedu
Michal psal:Tak koukam nový modely se to dělaj taky mam 00 a od 5 do 6 my to dělá to samý. Ptal jsem se a bylo mi řečeno že to prostě bandasky dělaj ať to neřešim tak jezdim nad 6 a je po problému
-----------------
NOOOOOO
To jsem potřeboval slyšet. Dneska jsem to analyzoval znova, jde to samozřejmě přímo z motoru a zní to fakt jako zvláštní hodně tlumené rezonování, ale jako je to asi v pohodě, jen jsem měl obavy trochu :)
Tak sorry za zbytečné phorum :) Ale nebyl to fór
650S K7
andrew psal:Koldan psal:takže platilo to co sem psal na začátku:je to způsobené tzv. přehnanů poslůchavostí
sakr, no asi jo.. přiznávám to :)
ne není já to slyšel taky když jsem za tebou jel na vyjížďce znělo to jako by ti tam někde rezonovala nějaké pružina...
ale nic strašnýcho to nebylo tak bych to být tebou neřešil a kdyby náhodou něco tak je v záruce....
Peka psal:me treba rezonuje prazdna nadrz pri 2500 ot
to asi slyšíš často co
nevzpomenu si na kerým to bylo srazu,byla tam sůtěž,gdo se prej projede nejvíc vysvlečenej na mašině a byl tam taký maník s čoprem, něco mezi 50 roky a smrtí a ještě tam měl s sebů taků vyřachtanů starů kukuřicu,co měla kozy až po pás,no a voni to vyhráli,páč se sflékli do naha a von měl na ptákovi pírsing a ten mu cinkal do nádrže.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1