Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Padáky

K.a.s.y.m. (Člen)
16.07.2007 20:31:31

Padáky

Tak už jsem si je udělal taky.Teda jenom ty horní.Ty dolní se tu nesetkali s moc velkým uspěchem.

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Padaky.jpg

Jo dělal si tu někdo i ty kluzáky nebo je máte jenom kupovaný?

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ydom (Člen)
16.07.2007 20:57:02

Re: Padáky

nějak ti to nelícuje s plotnou......je togood...měl jsem potěch debatách taky při vostřejším prujezdu zatačkou strach...tak jsem to v garáži vzal a klopil co jsem unes....a je po strachubigsmile...určitě bych tam ty spodní dal......jinak ty kluzáky promejšlím,ale myslí že to můžou ochránit závažíčka v říditkách....jsou-li delší....jestli to má někdo vyzkoušený z realu ať mě vyvede z teorie....

Když nejezdím,tak tvořím...
ydom (Člen)
16.07.2007 21:01:46

jo koukám ty podložky ti stačí jenom dvě....dávaj se jen do horních děr horních padáků,vyrovnávaj padák vůči úhlu rámu...viz. postup pro montáž padáků

Když nejezdím,tak tvořím...
ABik (Člen)
16.07.2007 21:19:13

Nikdy (slovy nikdy) nenasimuluješ náklon v zatáčce tím, že to v garáži hodíš na zem idontknow Trochu zapomínáš na tvoji váhu, dostředivé síly, nerovnosti na asfaltu...Viděl jsem jak vypadaly spodní padáky po Spidermilově krátké návštěvě na okruhu. Divím se, že ho to nenakoplo, protože byly zbroušené. Viděl jsem jak dopadla motorka jednoho z dnešních oslavenců taky na okruhu poté, co ho spodní padák poslal do hezkých kotrmelců.
Měl jsem na šestce i ty spodní, ale spolu s mým turistickým stylem a zkrácenýma kostma se to obešlo bez úhony.

Použití spodních padáku už nechám na vkusu každého soudruha bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
16.07.2007 21:24:34

ydom psal:

nějak ti to nelícuje s plotnou......je togood...měl jsem potěch debatách taky při vostřejším prujezdu zatačkou strach...tak jsem to v garáži vzal a klopil co jsem unes....a je po strachubigsmile...určitě bych tam ty spodní dal......jinak ty kluzáky promejšlím,ale myslí že to můžou ochránit závažíčka v říditkách....jsou-li delší....jestli to má někdo vyzkoušený z realu ať mě vyvede z teorie....

No plotny trochu nelicujou protoze v nich neni strceny sroub a je to jenom polozeny na sobe na sucho proto to tak vypada.Ohledne tech podlozek ze staci dve to dik,ale trochu pozde.Ten navod jsem si stahnul ale nesel otevrit tak jsem to neresil a udelal radsi 4 uz se stalo.jestli zitra sezenu srouby tak je i namontuju.Spodni delat nechci po tech zkusenostech co jsem tu cetl tak fakt ne.jezdim rad hodne zatacky a na vlastni kuzi je testovat nechci.

Martin B12 (Člen)
16.07.2007 21:32:55

spodní nebrat - nemusíš jezdit na okruhu abys jima škrtal mě se to povedlo na B6 v žel. brode a příjemný to teda nebylobad

street triple picco
Koldan (Člen)
16.07.2007 21:38:32

dokonce i fajnově zbrůšené nebyly oukej,že jo Fernetebigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan (Člen)
16.07.2007 21:41:47

To KASYM (kuwa gdo tam má psát ty tečkysurprised) já tam nechal udělat eště jendo uskočení,až to namotnuješ,zistíš,že se to celekm dost blíží k šroubu vot víka,takže dyž se tam ubere eště jednůc,je tam prostor na případné uhnutí (při pádu se ten padák povolí a trošku uvolní a šrub sa přihne k víku)

Kelly01 (Člen)
16.07.2007 21:51:47

Velcí kluci na padáky serou..

Bo ví že pohnou úchytem,rozdrtí silenbloky a ulomí držák na bloku..

A je to dražší než koupit víkasmile1

God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen)
16.07.2007 21:54:48

Koldan psal:

To KASYM (kuwa gdo tam má psát ty tečkysurprised) já tam nechal udělat eště jendo uskočení,až to namotnuješ,zistíš,že se to celekm dost blíží k šroubu vot víka,takže dyž se tam ubere eště jednůc,je tam prostor na případné uhnutí (při pádu se ten padák povolí a trošku uvolní a šrub sa přihne k víku)

Tak je tam kuwa nepis a dej citaci mas to pak jednodussismile1Ted jsem ti nejak neporozumnel myslis jako je vic vystrcit od ramu nebo udela ten D40 mensi?Ja ho stejne delal 35.

Kelly01 (Člen)
16.07.2007 21:56:22

D40 v betonárce neznají.....

God Save The Queen!
Martin B12 (Člen)
16.07.2007 21:57:03

má pravdu ten Koldan good

Taky se mi při kreši přiohnul a prodřel lehce víčko. Nicméně zafungoval - dobře dojel jsem good

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/MartysN6/krajnice1.jpg

street triple picco
Kelly01 (Člen)
16.07.2007 21:59:53

malej kreš se nepočítá...smile1

God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen)
16.07.2007 22:02:16

Kelly01 psal:

D40 v betonárce neznají.....

No v betonarce mozna ne,ale pro nestrojare to upresnim. Průměr 40 mm (jeste uresnim mm znamena milimetru)

Martin B12 (Člen)
16.07.2007 22:09:41

Kelly01 psal:

malej kreš se nepočítá...smile1

totalka badsmile2

street triple picco
Koldan (Člen)
16.07.2007 22:16:01

tak po stavebnicku: prostě kusanec co je na konci a je širší voproti dříku,tak přesně tenhle kusanec eště sebereš vo kůsek, bude to mít tři tloušťky, jak hluboko poznáš jednoduše až to přiložíš k místu,gde to má být,prostě ten šrub vot víka je vot teho jen nějaký dva milimetry,tak sem to nechal eště trošku v tom místě ubrat a vím,že dyž sa to při kreši povotočí,povolí a trošku přihne,tak to nepude hned do teho šrubu z víka.Kuwa bych moh bejt strojařem,definice jasna (namistrovanej smajlík s cígem a flašů v ruce)

K.a.s.y.m. (Člen)
16.07.2007 22:20:31

Koldan psal:

tak po stavebnicku: prostě kusanec co je na konci a je širší voproti dříku,tak přesně tenhle kusanec eště sebereš vo kůsek, bude to mít tři tloušťky, jak hluboko poznáš jednoduše až to přiložíš k místu,gde to má být,prostě ten šrub vot víka je vot teho jen nějaký dva milimetry,tak sem to nechal eště trošku v tom místě ubrat a vím,že dyž sa to při kreši povotočí,povolí a trošku přihne,tak to nepude hned do teho šrubu z víka.Kuwa bych moh bejt strojařem,definice jasna (namistrovanej smajlík s cígem a flašů v ruce)

Jo jo jo dobry pochopil jsem.jen mi obcas dela problem ten tvuj dialekt.asi bych nekdy potreboval holt slovnik.Ale jinak dik za radu zitra to zkusim namontovat a pripadne upravit.good

Koldan (Člen)
16.07.2007 22:34:28

jag dialekt? si nigdy nebyl v Azii,či co?Dyk už aj ti kluci z Cajzlova mňa chňápů,tož co ty ne?asik neumíš cizej řeči vogu,ale žádná křeč,zvykneš sibigsmile

PS:nic si z teho nedělaj,já zas nigdy nerozumím Pitrmanovi,von má ňáků divnů řeč,taků lingvisticky zajímavůsurprised

SLUGI (Člen)
16.07.2007 22:36:55

.... idontknow
... se máze voptat Kellyho jag na pojšťovny ne ??   idontknowbigsmile

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen)
16.07.2007 22:41:32

Mno proste je to pro me trosku slozitejsi tomu rozumnet.prostě nejsem z moravysmile1ale to je jedno snad to casem zvladnusmile1smile1smile1Ale jinak dik za radu.

Bedřich (Člen)
17.07.2007 00:35:30

Jak píše. je to blízko. Já jsem to celý překopal, ale snad to bude stačit. Viz. profil...

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Koldan (Člen)
17.07.2007 07:22:12

Bedřich psal:

Jak píše. je to blízko. Já jsem to celý překopal, ale snad to bude stačit. Viz. profil...

woe v profilu je akorát vidět,že sis zapomněl při hen tom focení rožnůtbigsmile

Kelly01 (Člen)
17.07.2007 08:52:24

Hraje si na Saudka a nemá ani na blesksurprised

God Save The Queen!
Bedřich (Člen)
17.07.2007 22:52:22

svítilo se cekem dostbigsmile...

blesk neni to pravý...bad

jen zkouška, až to umeju a sundám ten sušák, jiný exteriér a bude to mňamkagoodgood

Koldan (Člen)
18.07.2007 08:49:01

Bedřich psal:

jen zkouška, až to umeju a sundám ten sušák, jiný exteriér a bude to mňamkagoodgood

nebude,musel bys tam mít jinou mašinu,třeba tu se zlatýma klama co tady gdosi má v profilusurprisedbigsmile

misi (Člen)
18.07.2007 09:15:16

Nebo modrýma kolama bigsmile

Blu one.... old one
Bedřich (Člen)
18.07.2007 18:03:54

Koldan psal:
Bedřich psal:

nebude,musel bys tam mít jinou mašinu,třeba tu se zlatýma klama co tady gdosi má v profilusurprisedbigsmile

Každej má svoje chuťový buňkygood

Ti ji taky takle vyblejsknu, no problemabigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS