Nejsi přihlášen
Caberg 104 Solo
zdravím,před tejdne jsem si pořídil helmu Caberg 104 Solo...hlava jako v bavlnce,smoke plexi,solidní odvětrávání...ale nad 60km/h strašnej kravál že bych a hned se...četl jsem tu dizkuze na tohle téma......ale pozďe..do teď jsem měl hodně starou lejzrovku a fučelo do ní taky jako ,ale od tohodle jsem čekal víc a to o dost...chci se zeptat jestli je tu někdo,kdo tuhle helmu má nebo měl a kdo jí stihnul porovnat se škopkama podobný cennový kategorie cca. 4600kč...jestli je tohle normální
Když nejezdím,tak tvořím...
Re: Caberg 104 Solo
ydom psal:zdravím,před tejdne jsem si pořídil helmu Caberg 104 Solo...hlava jako v bavlnce,smoke plexi,solidní odvětrávání...ale nad 60km/h strašnej kravál že bych a hned se...četl jsem tu dizkuze na tohle téma......ale pozďe..do teď jsem měl hodně starou lejzrovku a fučelo do ní taky jako ,ale od tohodle jsem čekal víc a to o dost...chci se zeptat jestli je tu někdo,kdo tuhle helmu má nebo měl a kdo jí stihnul porovnat se škopkama podobný cennový kategorie cca. 4600kč...jestli je tohle normálníhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 4_solo.gif
já aj pican a sem spokojen.co taky čekals za ty prachy jako rolse?
Jebat motorky :-)
Pavel Bandita (Člen) 17.07.2007 21:16:00 Offline |
čus já si pořídil bandoura a koupil jsem si k němu i helmu stále mě necelého bura a fučí do ní jak do je to za trest tak to s ní budu muset nějak vydržet
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
ydom psal:2:palous srovnával jsi to z jinejma?cennově stejnema..rols ne,ale fuku jako píča srovnatelnou z helmou za litr už vůbec...
měl sem inou tuším airoh či co a aj borákovu a vše horší a to má nějakou tu za ranec.sou lepčí to je jasná věc ale zkoušet je nechci páč bych s ní asi taky šleh a tak to neřeším de mě vo to že de motce aj kůži k pleti
Pavel Bandita (Člen) 17.07.2007 21:23:18 Offline |
Předtím jsem měl Caberku ale neměl jem na ni stroj a ted jsem po kažé jízě pěkně vyfoukanej a to nemluvím když jedu dál
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
2:palous:estetik.........ja bych radši kdyby fungovala.....příští víkend mě s ní čeká první větší zátah..800km..sem zvědav jestli svoje bubínky dovezu v původní stavu...,ještě jsem neměl možnost vyzkoušet co to dělá nad 130km/h....
pavel dolínek (Člen) 17.07.2007 21:40:09 Offline |
ten caberg je na peknou,kraval jak hovado a tahne do ni,ze ti tam litaj mouchy,trikrat sem v tom jel a jela do kouta,nolanka,tico,nemlzi se,bomba a za solidni prachy
"una storia italiana"
ydom psal:2:palous:estetik.........ja bych radši kdyby fungovala.....příští víkend mě s ní čeká první větší zátah..800km..sem zvědav jestli svoje bubínky dovezu v původní stavu...,ještě jsem neměl možnost vyzkoušet co to dělá nad 130km/h....
při tej rychlosti ani nevím že ji mám to mě jezdí tolik skůtrjako 240 jsme jo a v pohojo a nefuní mě do ní jen hluk ale to bych řek že je snad normální něco slyšet né?
pavel dolínek psal:ten caberg je na peknou,kraval jak hovado a tahne do ni,ze ti tam litaj mouchy,trikrat sem v tom jel a jela do kouta,nolanka,tico,nemlzi se,bomba a za solidni prachy
bodejť bys tam s těma ušima woe neměl kraválmáš to woe f nicku jak fenek
pavel dolínek (Člen) 17.07.2007 21:48:26 Offline |
vole to mi narostlo po kukuricnejch lupinkach
"una storia italiana"
tak to mě do ní taky nefouká,ale od 80km/h neslyším,pres proudění vzduchu motor a teď nevím jestlli nekecám,ale mám za to,že bandaska řve nějakejch 96db a jet s tímhle kraválem,kterej těch 96db asi o dost převyšuje 3/4 dne,tak je to vo mozkovnu...
ono to má pravděpodobně stejnej původ........ty Sparťani jsou taky starý a hluchý(kort ti ligoví(to je na delší úvahu))...asi si všichni koupili škopek Caberg 104 Solo...nervama zestárli a fukou zhluchli....
ydom psal:2:palous:estetik.........ja bych radši kdyby fungovala.....příští víkend mě s ní čeká první větší zátah..800km..sem zvědav jestli svoje bubínky dovezu v původní stavu...,ještě jsem neměl možnost vyzkoušet co to dělá nad 130km/h....
hele vyvatuj si eustachovky
bla...blabla...!
Měl jsem nižší řadu a nebyl tam bradový deflektor. Dal jsem ho tam a o 100% zlepšení podfukování. Předtím mě táhlo zespodu přímo na oči
Předtím jsem měl Airoh. Měkké polstrování, kravál
Přestal jsem experimentovat a koupil jsem nejvyšší řadu od Lazer
Datel psal:Měl jsem nižší řadu a nebyl tam bradový deflektor. Dal jsem ho tam a o 100% zlepšení podfukování. Předtím mě táhlo zespodu přímo na oči
Předtím jsem měl Airoh. Měkké polstrování, kravál
Přestal jsem experimentovat a koupil jsem nejvyšší řadu od Lazer
no jistěěěěěěěěěě...:akorát já mám tu pod nejvyšší řadou idontknow:
bla...blabla...!
Já Caberga mám a i když hluk tam je, tak za ty prachy podle mě nic lepšího nebude, bradový dobře odklání vzduch, takže jsem spokojený, na delší jízdu určitě špunty, v tom ti skoro žádný kokos nepomůže, ale stejně asi platí, že každému sedí něco jiného.
ydom psal:zdravím,před tejdne jsem si pořídil helmu Caberg 104 Solo...hlava jako v bavlnce,smoke plexi,solidní odvětrávání...ale nad 60km/h strašnej kravál že bych a hned se...četl jsem tu dizkuze na tohle téma......ale pozďe..do teď jsem měl hodně starou lejzrovku a fučelo do ní taky jako ,ale od tohodle jsem čekal víc a to o dost...chci se zeptat jestli je tu někdo,kdo tuhle helmu má nebo měl a kdo jí stihnul porovnat se škopkama podobný cennový kategorie cca. 4600kč...jestli je tohle normálníhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 4_solo.gif
Ser na porovnávání, ona se ti ještě trochu vytlačí a začne se ti za jízdy otáčet na hlavě a budeš znechucený a nasraný. Zabal ji a pošli na mou adresu, za 1500,- ten luft nějak zkousnu
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
no tak každýmu se něco nelíbí,kupte si kokosáky a bude to gut
mám airoh varior,tuším a kravál žádnej,to že do ní fučí sem očekával když to má mřížku jak a nedá se zavřít
pro případ nespokojenosti se dá doporučit nasazení helmy a zastříkání montážní pěnou sníží se tím jak hladina hluku tak i proudění nepříjemného vzduchu
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1