Nejsi přihlášen
Re: 13. Bandit sraz
Pavel Bandita psal:Ahoj Banditi jestli se budete pouštět do toho srazu tak by nebylo špatne ustanovit datum do předu abych si ostatní mohli zařídit volno v práci
Je mi to jasný, dneska budu mluvit s majitelem kempu, tzn. že datum budu vědět ráno...
BMW Pičo! :-)
Pavel Bandita (Člen) 24.07.2007 14:15:12 Offline |
u Mě to není jen tak jednoduchy bohužel
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Jíra psal:Ještě k tématu - doufám, že nebudete chtít Kabáty na place a snídaně do postýlek
No, s Kabátama, jsem ani nechoď, všeobecně to tady členům, ani nevím proč, moc nevoní
Jinak srázek bych uvítal, ten poslední mi jaksi kvůli škole nevyšel, tak těď už si to zkazit nenechám!!!!
inkvizitorr (Administrator) 24.07.2007 15:08:13 Offline |
Kelly01 psal:Běž s nima do prdele a přemluv Fanánka nebo Katapult,bude to retro
a co takhle edith piaf akorát to přemlouvání nebude asi nejjednodušší
doba je temná...
Pavel Bandita psal:Ahoj Banditi jestli se budete pouštět do toho srazu tak by nebylo špatne ustanovit datum do předu abych si ostatní mohli zařídit volno v práci
hele..předběžný datum je toho 8 - 9. 9., neboť většina bude mít po dovolených. Datum, který bude vyhovovat naprosto všem nikdy nezvolíš...a kdo bude chtít přijet..veme si i dovolenou, že jo..
bla...blabla...!
Nezapomente do toho zahrnout i patek (teda 7.9.) prece tam nepojedu jen na jednu noc. Takhle se v patek zbouram jak stodola a v sobotu uz jen tak na pohodicku, abych byl schopen v nedelu vodjet
Jinak vam muzu dohodit treba Evu a Vaska.
A na co vubec nejaky kapely, vezmem kazetak, kazdej si dotahne nejaky svoje CD a budeme reprodukovat. Kazdej si aspon chvilku prijde na svoje. Stejne se bude celej den a vecer sedet v hopsode a chlastat - pokud tam bude dzubox, tak mame taky vystarano. No ne? No kua, ze jo!
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Jinak přidávám se k Loserovi, že by akce mohla bejt už od pátku (rsp. příjezd s ubytovánim) aby se mohlo v sobotu střízlivět, případně vyjet někam na vyjížďku, večer bych dal opět zas nějaký to a v neděli odjezd.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Pavel Bandita (Člen) 24.07.2007 18:45:31 Offline |
Souhlasím s Losrem a Spidym
Monty Jack (Člen) 24.07.2007 18:58:18 Offline |
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Cazzano di Tramigna , Yello by to měl tak 20 Km od baráku jel bych tam hned páč v nedalekém okolí kolem Chiampa jsem letos bloudil takže to mám najeté no né? No ano!
Jinak pro lůzry - sorry Losere odkaz kde to najít
http://maps.google.it/
zadat do vyhl okénka Cazzzano di Tramigna
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Cazzano di Tramigna , Yello by to měl tak 20 Km od baráku jel bych tam hned páč v nedalekém okolí kolem Chiampa jsem letos bloudil takže to mám najeté no né? No ano!
Jinak pro lůzry - sorry Losere odkaz kde to najít
http://maps.google.it/
zadat do vyhl okénka Cazzzano di Tramigna
... 20 !? Kdo by tak daleko jezdil? 7!
...che palle !!!
PALOUS psal:Vosmýho nemožubo se tam nepoženu jak magor a druhej den zpětsedmého jotojo to bych jel
no kdyť jo...ze 7 - 9.9. (tím 8mým bylo myšleno net určitej víkend...) Teď mě napadlo, že se dá zajet do Krumlova a projet Krumlov na lodi ty šlajsny..začíná to od viaduktu a byla by docela prdel to vidět..., je to asi na hodinu.
bla...blabla...!
fido psal:PALOUS psal:Vosmýho nemožubo se tam nepoženu jak magor a druhej den zpětsedmého jotojo to bych jel
no kdyť jo...ze 7 - 9.9. (tím 8mým bylo myšleno net určitej víkend...) Teď mě napadlo, že se dá zajet do Krumlova a projet Krumlov na lodi ty šlajsny..začíná to od viaduktu a byla by docela prdel to vidět..., je to asi na hodinu.
nee to nebudu moct páč po mě touží Kuna a toho rát uvidíma nebaví mě plavat
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:fido psal:PALOUS psal:Vosmýho nemožubo se tam nepoženu jak magor a druhej den zpětsedmého jotojo to bych jel
nee to nebudu moct páč po mě touží Kuna a toho rát uvidíma nebaví mě plavat
bla...blabla...!
no možná kdyby se tam vokázala taková šikulka tak bych přijel na čumendu
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=9246
...nikdo nevojebe Ježíše...
Jíra psal:Tak předbežně, co říkáte na kemp U Kučerů ve Zlaté Koruně u Č.Krumlova, někdy konec srpna, začátek září -spaní ovšem ve stanech, popř. penzionky v okolí pro fifleny - zato velká krytá terasa, dobrý pivko bez sifonu , kuchyně výborná , okolí na vyjížďky super...
Teď jsem mluvil s majitelem, nebrání se ničemu, pokud mu to tam nezboříme...
Jo a maj tam teď v srpnu sraz z Jawa klubu...
Zkusím o pár rad a trochu pomoci poprosit ještě někoho z jihu a dáme to do kupy
Tak co Bandit ???!!!
Já bych do toho šla
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:Goody psal:fido psal:
snad jen aby to bylo 8-9.9.hezky datum, me by se to taky hodilo
Tak to mě taky
No teda abych byla upřímná tak by se mi to spíš hodilo víkent po takhle to mám před vejplatou ale ...... to se nák podá
Sarka: urcite se najdou jedinci, kteri te radi zalozi (teda aspon ti budou kupovat chlast), ale jen tak za nic to urcite nebude. ..... co, kuci? (Borak, Newada, Fresh, mozna i ja)
Pšán psal:..to bys je urazila..
..v té závorce je vypsána skoro komplet bandití elita..
..To Loser:
nebuď zbytečně skromný a to "možná" vypusť..
tak to henem rychle přeřadí spátečku jen co mě uvidí
Pšán psal:..Fildo:
..řekls to na plnou hubu..
..nechtěl jsem jim vyplašit oběť..
Too Šárka:
..členové komanda nemají ve výbavě zpátečku..
...jo táááág, tag to sorry
...hele děuče, voni to sou samý hodný kucí...jeden dochtor z hor, druhej zdravotní sestra, třetí hovado a ten poslední? ...nóóó...no prostě lůzr
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Šárka psal:takže český krumlov.... Vy mě potom přesnějš navedete a 7-9. září. a co sebou... jedu poprvý
stan, oblečky, .... dál mě jen napadá dobrá nálada
...nezapomeň na boty na potpatku a krajkový prádlo, ať tam pag nepobíháš jag ňáká cuchta f bavlněnejch bombarďákách
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jak psal Psan: nevime, co je zpatecka. Jak ten nas vlak jednou rozjedem, tak to dotahnem az do konce (vetsinou uz pak berem vse, co jeste aspon trosku dejcha)
Jinak pak muzeme vyrazit hromadnejc. Ja to budu nejspis brat z prahy, takze nekde po ceste se muzeme srazit.
Filous psal:Šárka psal:takže český krumlov.... Vy mě potom přesnějš navedete a 7-9. září. a co sebou... jedu poprvý
stan, oblečky, .... dál mě jen napadá dobrá nálada...nezapomeň na boty na potpatku a krajkový prádlo, ať tam pag nepobíháš jag ňáká cuchta f bavlněnejch bombarďákách
a víš jak erotický prádlo škrtí?
si nepřej nikdy zažít
Loser psal:Jak psal Psan: nevime, co je zpatecka. Jak ten nas vlak jednou rozjedem, tak to dotahnem az do konce (vetsinou uz pak berem vse, co jeste aspon trosku dejcha)
Jinak pak muzeme vyrazit hromadnejc. Ja to budu nejspis brat z prahy, takze nekde po ceste se muzeme srazit.
byla bych ráda ...tak už sme 3
Šárka psal:Filous psal:Šárka psal:takže český krumlov.... Vy mě potom přesnějš navedete a 7-9. září. a co sebou... jedu poprvý
stan, oblečky, .... dál mě jen napadá dobrá nálada...nezapomeň na boty na potpatku a krajkový prádlo, ať tam pag nepobíháš jag ňáká cuchta f bavlněnejch bombarďákách
a víš jak erotický prádlo škrtí?
si nepřej nikdy zažít
Eroticky pradylko skrti ale vyplati se....taky si ho beru, takze mam jisty minimalne dva rumy vod Luzra
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Šárka psal:Loser psal:Jak psal Psan: nevime, co je zpatecka. Jak ten nas vlak jednou rozjedem, tak to dotahnem az do konce (vetsinou uz pak berem vse, co jeste aspon trosku dejcha)
Jinak pak muzeme vyrazit hromadnejc. Ja to budu nejspis brat z prahy, takze nekde po ceste se muzeme srazit.byla bych ráda ...tak už sme 3
Přidal bych se s dovolením taky...
Vyrážel bych z Práglu...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Šárka psal:Loser psal:Jak psal Psan: nevime, co je zpatecka. Jak ten nas vlak jednou rozjedem, tak to dotahnem az do konce (vetsinou uz pak berem vse, co jeste aspon trosku dejcha)
Jinak pak muzeme vyrazit hromadnejc. Ja to budu nejspis brat z prahy, takze nekde po ceste se muzeme srazit.byla bych ráda ...tak už sme 3
Vyrážel bych z Práglu...
Tož bych se přidal k vám!
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
teď o víkend budu s Michalovou smečkou na šumavě, za Jardou jen tak na kukačku.V termínu srazu budu dlouhodobě v Germánii-vyměnil jsem zaměstnavatele a budu se tam školit.Aspoň koupím za diety klobouk pana Schuberta, něco mi říká, že ho budu v brzku potřebovat
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:teď o víkend budu s Michalovou smečkou na šumavě, za Jardou jen tak na kukačku.V termínu srazu budu dlouhodobě v Germánii-vyměnil jsem zaměstnavatele a budu se tam školit.Aspoň koupím za diety klobouk pana Schuberta, něco mi říká, že ho budu v brzku potřebovat
Kde budete? Sice se stěhuju, ale kdyby mně batůžek zlobil...
Pavel Bandita (Člen) 25.07.2007 19:19:43 Offline |
Spydi nezapomen na mě tak bych se svezl toho sedměho s váma jak sme se domlouvali jela by nas banda
osiris psal:...my starší a rozumnější máme "mašinku" :))
ps: jó a dybysme neměli s pšánem uš vot prosince nasmlouvanou šňůru, tag sme vám mohli klidně zaspívat ;) že jó
..tak jak píšeš..tímto se vám bandiťáci omlouváme..
..ale Mr.Loser prý skvěle válí na kytáru a mám slíbenou nějakou kultůrní událost..
..ale nejsem škrt a klidně se s vámi o tuto událost roku podělím..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:osiris psal:...my starší a rozumnější máme "mašinku" :))
ps: jó a dybysme neměli s pšánem uš vot prosince nasmlouvanou šňůru, tag sme vám mohli klidně zaspívat ;) že jó..tak jak píšeš..tímto se vám bandiťáci omlouváme..
..ale Mr.Loser prý skvěle válí na kytáru a mám slíbenou nějakou kultůrní událost..
tak na to se teda opravdu těším nejvíc
spidys psal:Šárka psal:Loser psal:Jak psal Psan: nevime, co je zpatecka. Jak ten nas vlak jednou rozjedem, tak to dotahnem az do konce (vetsinou uz pak berem vse, co jeste aspon trosku dejcha)
Vyrážel bych z Práglu...
..je zajímavý jak jede ženská...tak najednou peloton
bla...blabla...!
Šárka psal:tak v tom případě mě kluci těší ale má to jeden háček... nerada když za mě někdo platí teda ..... jen když to do 5 min neotočim
no tak to aby jsi měla aspon po 2 vejplatách víš co voni toho vypijou... jo ještě k tomu krajkovýmu prádlu .... když tě to škrtí nebo škábe no tak si ho neber vůbec .....žádný
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
odkaz na to bydlení - http://www.sweb.cz/zlatakoruna/cz/ubyt.htm
ubytovna Jehlan...
škardík psal:Mam takový nutkání tam dojet na lodi, ale dyby to bylo jak před štrnásti dněma, tak by sme si asi moc nepokecali
No to je mi jasný, asi to bude vlnama na jezu viď, že polovina vodáků a většinou včetně mně neumí říct souvislou větu...
Pšán psal:osiris psal:...my starší a rozumnější máme "mašinku" :))
ps: jó a dybysme neměli s pšánem uš vot prosince nasmlouvanou šňůru, tag sme vám mohli klidně zaspívat ;) že jó..tak jak píšeš..tímto se vám bandiťáci omlouváme..
safra, sem na to nejak zapomel .... budu muset naladit struny a prestat tolik chlastat, aby mi do te doby vydrzel hlas
inkvizitorr (Administrator) 26.07.2007 12:39:50 Offline |
Jíra psal:To Inkvizz - Uctivé a ponížené díky
doba je temná...
MAZI psal:Šárka psal:tak v tom případě mě kluci těší ale má to jeden háček... nerada když za mě někdo platí teda ..... jen když to do 5 min neotočim
no tak to aby jsi měla aspon po 2 vejplatách víš co voni toho vypijou... jo ještě k tomu krajkovýmu prádlu .... když tě to škrtí nebo škábe no tak si ho neber vůbec .....žádný
budu na to myslet
Tak lidicky dnes jsem to tam byl omrknout a muzu rict ze to tam je super ! Jak ten kemp tak i cela ta vesnicka. Jen pro nektere to bude asi dost nebezpecne voda je hned vedle
a z mirneho kopecka tak ze to pujde samo No a teh hospod a vsechny skoro vedle sebe z jedne do druhe pomalu doplivnes ! No a tak jsem tam i povecerel v jedne hospudce a na doporuceni Jiry jsem si dal Hermelin na grilu s chili a medem no proste jedna basen, muzu jen doporucit. Tak ze se mate na co tesit !
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
fifa b 12 psal:pro jiru dyk mne znas sem starej jižan tak dej vedet z nakou pomoci budu v zlaty korune na vode za tejden na lodich tak brnknu muzem se tam sejit nebo zajedu na motce
No jasné, zavolej - když se tam někde budu flákat, rád tě uvidím
Jíra psal:Jako včera Levapa
-jsem se tam pak trošku seknul... - a bolí mně hlavinka
A to jsem ani nevedel ze mas narozky Tak ze jsem to s tim pivem trefil to byl darek odemne
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)