Nejsi přihlášen
Nera_kde si? aneb doprava na sraz
Nera: Vogo začínám mít cestovní horečku :) Tak jak je to s tebou a tou dopravou? Vejdu se a nebo bereš toho prcka Dolínka s famílijí, že bych ještě zkusil zda mně veme Bobule do Mňauciný klícky za zadní sklo u vozu Jedou asi jen dva...ale zase nechci Bobuleho rušit, víš jak... A taky jestli pojede jak tak by se mi mohla Míca smát, že mi stojí
Re: Nera_kde si? aneb doprava na sraz
Lihy psal:Nera: Vogo začínám mít cestovní horečku :) Tak jak je to s tebou a tou dopravou? Vejdu se a nebo bereš toho prcka Dolínka s famílijí, že bych ještě zkusil zda mně veme Bobule do Mňauciný klícky za zadní sklo u vozu Jedou asi jen dva...ale zase nechci Bobuleho rušit, víš jak... A taky jestli pojede jak tak by se mi mohla Míca smát, že mi stojí
no problemo, jeden flek f autě je porád volnej
to jebu
Bobule:
Zatim neni nic jistý, s Nerou sem se domlouval už na starym fóru, tak aby nebyl chudák zklamanej, že s nim nejedu....von mě totiž miluje, ale nějak dlouho se tu neukázal, tak doufám ty změny tady mu nepřivodily nějakej kolaps
Lihy psal:Bobule:
Zatim neni nic jistý, s Nerou sem se domlouval už na starym fóru, tak aby nebyl chudák zklamanej, že s nim nejedu....von mě totiž miluje, ale nějak dlouho se tu neukázal, tak doufám ty změny tady mu nepřivodily nějakej kolaps
jo to je jedno, fon mam v profilu tak se kdyžtak ozvy, budem vyjíždět kolem druhý z proseka
to jebu
Lihy psal:Bobule:
...dve zizaly na cestach, ty woe
ps: za ruku chodi mrtvola se mnou ale prochazka s tebou plati neboj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1