Nejsi přihlášen
Re: 20.7. Brno - MS superbike ?
vzhledem k tomu, že sem na cecu vyhrál vstupenky do paddoku tak se tam asi objevim
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Jedu tam dopoledne abych stihnul tréninky Superbike, "odskočím" si dom a odpoledne tam chci bejt na "autogramiádu,páč mě napadla taková věc která jestli vyjde tak mi prostě udělá radost,přesto že se pak asi najde pár rejpalů kteří mě pošlou do ...
...
(chci najet zezadu hl.bránou jak se vjíždí na S-day tak tam snad někoho potkám
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
osiris psal:...woe slugi, nenapinej
...wogo Osi nebudu,ale nastoupil sem blbec do práce kde se dělaj "24",takže se nudím a vymejšlím blbiny ...
... ale jestli to zítra klapne tak se samozřejmě pochlubím ...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nechápu, jak to ty kluci v těch zatáčkách dělaj....
to musim furt obdivovat....
Pavel_B12 psal:2 Slugi
Ten Airbus s ve stínu hlavní brány byl tvůj?
Pěkný mazlík
... jo to byla má B13
... nechci se chlubit,aby zas neměl někdo nějaký připomínky,ale prostě je to můj život,takže ...
... mám radost z toho že sem byl na té autogramiádě a mám na své B13 podpisy vod : Ruben Xaus + Troy Corser + Troy Bayliss + Noriuki Haga + Max Biaggi ...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Pavel_B12 psal:2 Slugi
Ten Airbus s ve stínu hlavní brány byl tvůj?
Pěkný mazlík... jo to byla má B13
... nechci se chlubit,aby zas neměl někdo nějaký připomínky,ale prostě je to můj život,takže ...
... mám radost z toho že sem byl na té autogramiádě a mám na své B13 podpisy vod : Ruben Xaus + Troy Corser + Troy Bayliss + Noriuki Haga + Max Biaggi ...
To aby jsi ten kryt nechal přelakovat.
Taky jsem přemýšlel, že sebou vemu nádrž, ale mám ji černou, nebylo by ty podpisy vidět.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
taky sem tam byl ale kvuli praci az v nedeli tribuna C mazecek no super zaovdy to byly risti rok jedu urco od patku kvuli padocku a autogramiade a urcte si dam i celej vikend moto gp
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1