Nejsi přihlášen
Re: scottoiler
Koldan psal:huskyb12 psal:nemusí bejt kolmo, ale musí mít spád ...
myslíš jako namontýrovat to zekša (rozuměj ze šikma)?
no jasně prostě hičmo :)))
Pepa - je to vepředu karbce - je na nich gumovej klobouček ...
ale di, Ty brepto ...
ja to hlavne nemuzu rozume zestelovat uz asi mesic a pul, mam ten jeden vehement jenom jednu hadicku jako na mazani a druha pulka je sucha me prijde, premyslim jak si udelat dablovanej ten smejd, abych to mel obou stran, a po tel. s kellym co me rekl ze ten origo kram za 800 aby to slo na obe strany retezu mu praska tak me to spis odrazuje od toho to koupit
Billy psal:ja to hlavne nemuzu rozume zestelovat uz asi mesic a pul, mam ten jeden vehement jenom jednu hadicku jako na mazani a druha pulka je sucha me prijde, premyslim jak si udelat dablovanej ten smejd, abych to mel obou stran, a po tel. s kellym co me rekl ze ten origo kram za 800 aby to slo na obe strany retezu mu praska tak me to spis odrazuje od toho to koupit
...dyby to Kelly neutahoval na kref, tag by mu to taky nepraskalo ...jináč ten duální injektor doporučuju...furt sem Scotta nechtěl, ale jednou sem prozřel a vot tý doby
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tak jestli je to vo tom dotahovani ze to praskalo, tak si udelam na vanoce radost dualnim teda, pac ten vehement z jedny strany je na chlupatou, fakt tu druhou pulku clovek nenamaze, a nebo namaze ale ma tu nadobku za chvily cca 300 km vychcanou. Akorat me kluci jebe to jak se to tam ma uchytit, nekdo navrtava kyvku pac to fakt upadava z vterinovky nebo oboustrany pasky. asi se budu snazit si na ten dualni kram udelat nejakou objimku pres profil te kyvky, jenom kvuli temu abych to nemusel vrtat, nejak me to vrtani nestimuje, ne ze by ztratila nosnost to nee, ale proste jen za to ze je tam pak bude dira co tam nema bejt, proste me to nejak vadi no
Billy psal:tak jestli je to vo tom dotahovani ze to praskalo, tak si udelam na vanoce radost dualnim teda, pac ten vehement z jedny strany je na chlupatou, fakt tu druhou pulku clovek nenamaze, a nebo namaze ale ma tu nadobku za chvily cca 300 km vychcanou. Akorat me kluci jebe to jak se to tam ma uchytit, nekdo navrtava kyvku pac to fakt upadava z vterinovky nebo oboustrany pasky. asi se budu snazit si na ten dualni kram udelat nejakou objimku pres profil te kyvky, jenom kvuli temu abych to nemusel vrtat, nejak me to vrtani nestimuje, ne ze by ztratila nosnost to nee, ale proste jen za to ze je tam pak bude dira co tam nema bejt, proste me to nejak vadi no
...taky se mi to vrtání eklovalo, ale nakonec???? ....no prostě sem tam vrznul díry a fertig...
BRDMEN psal:Čus sem si to koupil taky a chtěl bych požádat o nějaké foto např. u karbce podtlak a jak v podsedlovce a cca kudy táhnout.
Dík
brdmen(zavináč)suzukibandit.cz
tak to je fajn ,až si to koupim já tak přijdu na radu
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Kakin psal:Čus kuci, nevíte, kde ten Scott koupit vo něco levnějc než ofiko u Sensormetu?? Co sem hledal, tka to snad v ČR nikdo jinej nevede, tak nevím .......
U Sensormetu stoji 3250,- lacinejc ho podle me nikde u nas nekoupis protoze vsem prodejcum davaji stejne procento rabatu.
U Louise stoji 99,95 € (zrovna je sleva ze 129,95 €) tak ze ted je za cca 2600,- jinak 3380,-
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Kakin psal:Čus kuci, nevíte, kde ten Scott koupit vo něco levnějc než ofiko u Sensormetu?? Co sem hledal, tka to snad v ČR nikdo jinej nevede, tak nevím .......
....pokud by bylo 3 a více zájemců, mohu ten základní model co stojí 3250,-Kč
mět pro Vás s DPH za 2650,-Kč plus poštovné.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
PALOUS psal:Pšán psal:..nevlastní zde někdo scota eSystem?..asi to bude stát ranec,když ten základ taky není zadara,ale vifikundace fajná..
to jako éééé jako z ešopu?bo co chceš pičo
..šoupej nohama,když byl vznesen fundovaný dotaz,ty loulo..
..zvláště pak pokud nemáš o dané záležitosti ni tucha,
.. na tohle se ptám: http://www.youtube.com/watch?v=_eKO8QuT … ;index=15¨
..koukáš,co?
..taky Tě mám rád..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:PALOUS psal:Pšán psal:..nevlastní zde někdo scota eSystem?..asi to bude stát ranec,když ten základ taky není zadara,ale vifikundace fajná..
to jako éééé jako z ešopu?bo co chceš pičo
..šoupej nohama,když byl vznesen fundovaný dotaz,ty loulo..
..zvláště pak pokud nemáš o dané záležitosti ni tucha,
.. na tohle se ptám: http://www.youtube.com/watch?v=_eKO8QuT … ;index=15¨
..koukáš,co?
..taky Tě mám rád..
to vypada fajně
Bandit 4EVER!!!
To je blbina. Kdybych jezdil denne tisic kilometru, tak to chapu. Ale na nejaky normalni jezdeni, nerikejte, ze nejste schopni si to po prijezdu namazat.
Ja mazu retez po kazde jizde, je teda celkem zablencanej, ale urcite je pekne namazanej.Za chvili budete sedet doma na prdeli a koukat se na PC skrz webkameru na masine a budete ji ovladat pekne klavesnici.
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
Brejn psal:To je blbina. Kdybych jezdil denne tisic kilometru, tak to chapu. Ale na nejaky normalni jezdeni, nerikejte, ze nejste schopni si to po prijezdu namazat.
Ja mazu retez po kazde jizde, je teda celkem zablencanej, ale urcite je pekne namazanej.Za chvili budete sedet doma na prdeli a koukat se na PC skrz webkameru na masine a budete ji ovladat pekne klavesnici.
...třeba to, že bych to měl zablemcaný jako ty by mě ale kurva sralo...tag proto...
Filous psal:Brejn psal:To je blbina. Kdybych jezdil denne tisic kilometru, tak to chapu. Ale na nejaky normalni jezdeni, nerikejte, ze nejste schopni si to po prijezdu namazat.
Ja mazu retez po kazde jizde, je teda celkem zablencanej, ale urcite je pekne namazanej.Za chvili budete sedet doma na prdeli a koukat se na PC skrz webkameru na masine a budete ji ovladat pekne klavesnici....třeba to, že bych to měl zablemcaný jako ty by mě ale kurva sralo...tag proto...
tebe, takový prase, si to někdy umej a pak vykládej, máš to zablácený v jednom kuse
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Filous psal:Brejn psal:To je blbina. Kdybych jezdil denne tisic kilometru, tak to chapu. Ale na nejaky normalni jezdeni, nerikejte, ze nejste schopni si to po prijezdu namazat.
Ja mazu retez po kazde jizde, je teda celkem zablencanej, ale urcite je pekne namazanej.Za chvili budete sedet doma na prdeli a koukat se na PC skrz webkameru na masine a budete ji ovladat pekne klavesnici....třeba to, že bych to měl zablemcaný jako ty by mě ale kurva sralo...tag proto...
tebe, takový prase, si to někdy umej a pak vykládej, máš to zablácený v jednom kuse
Eremi, vogo, voni se ale bavěji vo motorce, né vo brabánkovi....
Lihy psal:Eremi psal:Filous psal:
...třeba to, že bych to měl zablemcaný jako ty by mě ale kurva sralo...tag proto...tebe, takový prase, si to někdy umej a pak vykládej, máš to zablácený v jednom kuse
Eremi, vogo, voni se ale bavěji vo motorce, né vo brabánkovi....
jako kdyby to nebylo jedno vogo
S úsměvem jde všechno líp :o)
Filous psal:Brejn psal:To je blbina. Kdybych jezdil denne tisic kilometru, tak to chapu. Ale na nejaky normalni jezdeni, nerikejte, ze nejste schopni si to po prijezdu namazat.
moje řečvemu utěrku votřu kolo a fertikale vot spreje to je lepkavej hnus na kerej je třeba ňákej ten vodmašťovačale jak říká Kelly,nic pro socky
Jebat motorky :-)
pepa psal:řemen vyjde na 30 litrů
životnost 30.000 km
na bandasku vzduch/volej nejde
řetězovka se dá pořídit za cca 4000,-
životnost cca 30000 km
scottoiler za 3200,-
tak si to spočítej
Jde, ale ne bez uprav...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Hanz psal:Si myslím, že ten řemen zvládne 50tis a máš krásně čistou motku a nemusíš se o nic starat. A pak vyměníš jenom řemen pokud se nemýlím. Takže za mě řemen.
Ježiš, ještě s gumou začínej, rovnou plastový kotouče a místo klaksonu žlutou kachničku.
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
doporučená výměna řemene je 30000km ale asi to vydrží víc, no ale jezdit s pocitem že to prdne by mě
byla to moje úvaha a dalo by se za to pořídit 7 řetězovek
a po jízdě to utřít ubrouskem je práce na minutu
vzhledem k tomu, že se tady řeší ceny, tak se to prostě nevyplatí
to je můj názor
GSX 1400 K7
pepa psal:doporučená výměna řemene je 30000km ale asi to vydrží víc, no ale jezdit s pocitem že to prdne by mě
byla to moje úvaha a dalo by se za to pořídit 7 řetězovek
a po jízdě to utřít ubrouskem je práce na minutu
vzhledem k tomu, že se tady řeší ceny, tak se to prostě nevyplatí
to je můj názor
V autě máš taky všelijaký klíňáky a rozvoďáky a jezdíš se strachem, že ti prdne????
Je jasný, že ta palba za řemenovou sadu se zřejmě nerentuje, mě šlo spíš o tu práci kolem řetězu (proto se tu mluví o scottu) a to nemluvím o ztrátách, který převod řetězem prý vykazuje oproti řemenu. Tak jenom tak no...
WD club member...
Brejn psal:Hanz psal:Si myslím, že ten řemen zvládne 50tis a máš krásně čistou motku a nemusíš se o nic starat. A pak vyměníš jenom řemen pokud se nemýlím. Takže za mě řemen.
Ježiš, ještě s gumou začínej, rovnou plastový kotouče a místo klaksonu žlutou kachničku.
Jéééé a provázek dopředu za brýle aby mě hodnej strejda s řetězem povozil....
WD club member...
pepa psal:na řemen se můžete voptat KOVALA měl to na autobusu
viděl jsem to u něj v brně na vokruhu...
jen by mě zajímalo, když je to tak super, proč to tady není MASOFKA
...proč myslíš??? ...bo to stojí pytel peněs...
pepa psal:na řemen se můžete voptat KOVALA měl to na autobusu
jen by mě zajímalo, když je to tak super, proč to tady není MASOFKA
...a navíc to na SACS Bandasku nejde, bo je tam na výstupní hřídeli málo místa...
Filous psal:pepa psal:na řemen se můžete voptat KOVALA měl to na autobusu
jen by mě zajímalo, když je to tak super, proč to tady není MASOFKA...proč myslíš??? ...bo to stojí pytel peněs...
Přesně tak, finance
Být to levnější tak už to tam rvu...
Nevíte někdo o firmách(eshopech), které prodávají ty sady na předělání na řemen???
Sem našel akorát německou vhmotorradtechnik a jinak nic, tak co internetoví machři???
WD club member...
Filous psal:pepa psal:na řemen se můžete voptat KOVALA měl to na autobusu
jen by mě zajímalo, když je to tak super, proč to tady není MASOFKA...a navíc to na SACS Bandasku nejde, bo je tam na výstupní hřídeli málo místa...
ondráš píše, že po úpravách to de...
joo taky bych to bral
ale fakt to není pro socky
a taky najedu za rok cca 6000km
tak se to nerentuje
škoda no
GSX 1400 K7
pepa psal:Filous psal:pepa psal:na řemen se můžete voptat KOVALA měl to na autobusu
jen by mě zajímalo, když je to tak super, proč to tady není MASOFKA...a navíc to na SACS Bandasku nejde, bo je tam na výstupní hřídeli málo místa...
joo taky bych to bral
tak se to nerentuje
škoda no
...cena za úpravu a pořízení řemenový sady by přesáhla cenu tvý motorky
Filous psal:pepa psal:Filous psal:
...a navíc to na SACS Bandasku nejde, bo je tam na výstupní hřídeli málo místa...ondráš píše, že po úpravách to de...
joo taky bych to bral
tak se to nerentuje
škoda no...cena za úpravu a pořízení řemenový sady by přesáhla cenu tvý motorky
proto mám scotta a su spokojenej
jinak jsem ještě nenašel nic čím bych bandita nahradil, jen samá jebka
GSX 1400 K7
pepa psal:Filous psal:pepa psal:
joo taky bych to bral
tak se to nerentuje
škoda no...cena za úpravu a pořízení řemenový sady by přesáhla cenu tvý motorky
proto mám scotta a su spokojenej
jinak jsem ještě nenašel nic čím bych bandita nahradil, jen samá jebka
...mam to taky tag, jag se Scottem, tag i s Bandaskou
Ondráš psal:ross psal:Ondráš psal:Bandit jde nahradit jedině Banditem...
Ty už nevíš co roupama... Nechá si sebrat papíry, koupí kawu... Samej adrenalínovej sport...
včera jsem úspěšně složil zkoušky v autoškole, takže už žádné posměšky
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1