Nejsi přihlášen
Re: pneu na skůtr
zkus na www.zumm.cz
Mám skutra 125 najel jsem s ním přes 23000 km v zadu mám už třetí gumu a mužu vám říc že nejlepší byla Pirelli.
První byla BRIDGESTONE no sice držák ale hodně tvrdá.
Druhá byla Pirelli parádní vzorek sedí fakt dobře (seděla)
Třetí tu jsem obul v květnu je to Avon na suchu paráda ale na mokru vražda
No na skutra jedine Pirelli a na motorku Dunlop.
Koldan psal:bylo by nějaké fajnové doporučení? jedná se vo 250, kola 16, gumy 110 a 140.
Jezdím Sava a gut. Mám dokem, že MITAS nedělá rozměr 140, jen 130, každopádně bych do něj nešel, zatí, to ,moc neuměj. Zeptej se na www.scooter-tuning.cz, www.scootland.cz, www.aykracing.cz www.skutr-moto.cz, atd.
bla...blabla...!
Datel psal:Tak pánové. Nechci Vám brát iluze, ale Mitas dělá gumy i pro Michelin akorát na nich není jejich logo , ale frantíků
...a nejen pro ně...............globalizace
to je možný, ale jiná linka a jná směs, jiný formy...mě iluze nevezmeš
bla...blabla...!
Koldan psal:bylo by nějaké fajnové doporučení? jedná se vo 250, kola 16, gumy 110 a 140.
Ta do zadu http://www.motoobchod.cz/advertisement. … mp;idi=890
tu do předu http://www.motoobchod.cz/advertisement. … mp;idk=178
Tak to mám já
Jebat motorky :-)
fido psal:Datel psal:Tak pánové. Nechci Vám brát iluze, ale Mitas dělá gumy i pro Michelin akorát na nich není jejich logo , ale frantíků
...a nejen pro ně...............globalizaceto je možný, ale jiná linka a jná směs, jiný formy...mě iluze nevezmeš
Opět se mýlíš Je to STEJNÁ linka, STEJNÁ směs, STEJNÁ forma.......jen bočnice jsou jiné
Mimochodem, GoodYear a Michelin se dělají i v Polsku.
Vždy se podívejte na bok pneu a přečtěte si, kde byly vyrobeny......možná budete i překvapeni
PALOUS psal:Koldan psal:bylo by nějaké fajnové doporučení? jedná se vo 250, kola 16, gumy 110 a 140.
Ta do zadu http://www.motoobchod.cz/advertisement. … mp;idi=890
tu do předu http://www.motoobchod.cz/advertisement. … mp;idk=178
Tak to mám já
Takový dezén jsem měl na číňanovi
Datel psal:fido psal:Datel psal:Tak pánové. Nechci Vám brát iluze, ale Mitas dělá gumy i pro Michelin akorát na nich není jejich logo , ale frantíků
...a nejen pro ně...............globalizaceto je možný, ale jiná linka a jná směs, jiný formy...mě iluze nevezmeš
Opět se mýlíš Je to STEJNÁ linka, STEJNÁ směs, STEJNÁ forma.......jen bočnice jsou jiné
Mimochodem, GoodYear a Michelin se dělají i v Polsku.
Vždy se podívejte na bok pneu a přečtěte si, kde byly vyrobeny......možná budete i překvapeni
ale to jo.....bavíme se o pneu na skutra, kterej ani nedělá tento rozměr, pokud budu dávat gumu na krosku..enduro tak ok (07ky 08ky) ale tohle ne...je to má..a nejen má zkušenost. a já osobně nemám nic proti czech made...naopak..tož tak
bla...blabla...!
Filous psal:Koldan psal:bylo by nějaké fajnové doporučení? jedná se vo 250, kola 16, gumy 110 a 140.
...voe ty maš čoproskutra??? ...a dvjestěpadesátku bačkoru máš vobutou enem na zatku nebo i vepředu???
ježíšmarjá ty seš trůba, 250 je samo vobjem.Ája pozdravuje Áju
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Datel psal:osiris psal:Datel psal:Opět se mýlíš Je to STEJNÁ linka, STEJNÁ směs, STEJNÁ forma.......jen bočnice jsou jiné
...no s formou to asi nebude tak horký, páč by byl stejnej vzorek
No a?
...užs viděl identickej vzorek na mitasu a michelinu?
zrovna tak jako nápisy na bočnicích jsou i jiný vzorky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Datel psal:osiris psal:
...no s formou to asi nebude tak horký, páč by byl stejnej vzorekNo a?
...užs viděl identickej vzorek na mitasu a michelinu?
zrovna tak jako nápisy na bočnicích jsou i jiný vzorky
Jde o to, že stačí přidat či ubrat něčeho malého a bezvýznamného na dezénu a můžeš to vydat za svůj dezén. Takových případů už bylo..a bude....
Ale o tom jsem tu rozpravu vést nechtěl......
...a řekněme si na rovinu, že ten dezén není až tak důležitý.......
Každý výrobce by byl na hlavu padlý, kdyby nepřevzal zkušenosti........
Dnešní Mitas je někde jinde než před deseti lety......
....a stejný vzorek viděl ............byla to nějaká testovací série, takže si o tom můžeme myslet cokoli
...pridat nebo ubrat muzes - o tom tady prece rec neni, ale stejny to bejt nesmi, o tom mluvime, ze ;)
...zkratka, ze bys videl prodejni kus mitasu a michelinu, (nebo cehokoliv jinyho s cehokoliv jinym) se stejnym vzorkem je blbost :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
tagže pneu kůpené ty co sem házel votkaz kolega Palous.Dispečer nadšený,že má novů mašinu,že mu to neklůže,neháže s vlaštofkama a že už má vodřítý celej spodek jak to klopí.Jen ta cena co si řek maník ve Šlapanicích za přezutí ně dostala, 1100 bez papíru.Prej se na tom muší sundat kapota a vejfuck,ale i tak je to votřesný,já za přezutí zadní a vyvážení zacáloval 150 Kč,tagže sada 300 Kč
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1