Nejsi přihlášen
padáky
co řikáte na ty padáky na vejfucky?
http://www.malyweb.cz/padaky/index.php? … 99b4b37783
viz avatar:)
Re: padáky
Kelly01 psal:Sem psal že okopčí kvůli prachům každou blbost
A debilů co si to koupí najde taky dost.....
Asi budu debil, ale souhlasim s Ydom, v kombinaci s ostatníma - rám, vidle, to bude fungovat.
Nebo to aspoň bude lepší než drátem do oka
SV 1000S
Kelly01 psal:Sem psal že okopčí kvůli prachům každou blbost
A debilů co si to koupí najde taky dost.....
... no tak jsem debil ale asi do nich pujdu
... si říkám kdyby to nedejbože třeba v zatáčce ustřelilo tak raděj vodřu ty padáky za 800,- než prodřít vejfuky
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
spadli jsme před 14dny díky organickýmu batůžku....pak nezbyde než si říct..kdybych tam měl ty padáky......(a kdyby slezla až dám nohy na zem,kdybych tam neměl kvalt,kdyby na silnici byl molitan............)pak to stojí hodně peněz a spoustu,spoustu práce.....dva dni na to jsem vytvořil a nainstaloval padáky už se nebojím padat,takže padam.....zdar padácí...
Když nejezdím,tak tvořím...
tuhle jsem vzal vejfuckem svodidla.....origo vejfuck....vorvanej a promáčklej jak sfiňa.....ale funguje, tak naco to řešit....motorka má sloužit, a ne jí furt leštit apod....něco jinýho je chránit ten motor, to beru, ale vejfuck???
vo kosméti....
Taky nevím jestly ty padaky budou fungovat tak jak mají....jako me teď padaky pri tom malém padu co sem mel udelaly víc škody než užitku. bo aby zachranily víko před podřením tak ho raději prorazily..... takze myslím že u toho vyfuku to bude fungovat stejně...ze stojanu kdyz to spadne tak to pomuže, ale jak se to trochu víc zklouzne tak bych viděl že to taky udělá akorát díru do výfuku jak se ten padák ohne....
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
hříbky svou funkci splní,ale moc záleží jak sou udělaný a jak sou namonotvaný,pokud je to blbě,udělaj spíš škodu než užitek.A ohledně teho padáku na vejfucku,za prvý sa ně to nelíbí,za druhý se i to zdá bejt chatrný na to,aby se vo to mašina vopřela,za třetí už mi to přijde přepadákovaný,mít lízátka na hlavě,hříbky na motoru,padák na vejfucku a ještě třeba padáky na vidlách.Kuwa další stupeň je už pak jenom celokovová klec
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
MAZI psal:Fleur psal:Tož vypadá to dobře, ale já bych spíš potřebovala padáky na páčku spojky a přední brzdy - měním skoro každý týden
no tak si je zařízni jen na 2 prsty
Už takhle jezdím jak pako a mít ještě páčky na 2 prsty - no nevím, nevím
Každopádně i s kratšíma páčkama se dá jet - vyzkoušeno na vlastní kůži (z donucení)
Stránky: 1