Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » vrací se sytič

pesulko (Člen)
21.07.2007 16:41:47

vrací se sytič

Tak zdravim. koupil sem si Suzi Bandit 600 N r.v 1998 a mam problem
Pri startu za studena je jasny ze bych mel pouzit sitic jenomze slo mi to tak 8 krat pak uz se vratil sam spatky
do zakladni polohy takze mi nedrzi zaplej. Musim jej drzet takovym spusobem ze si to nedovedete predstavit.
Je to fak na nervy.Proste zniceho nic to nejde.Ta druha prosba je ze s praveho riditka kde je ply tak vedou dve
ty krytky na lanka ,,bowdeny,,pod nadrz na motor .Jenomze lako je tam jedno kterym se dava plyn a to druhe tam
nebylo vubec vlastne jen kousek.Tak sem na riditkach rozebral tu malou skrinku kde je starter,svetlo atd. a vedlo tam
jen jedno ale na tom plynu jsou udelany dve dirky na uchyceni lanka.Mozna vam to bude pripadat jako ze sem
debil ale je to moje prvni motorka nevim ohledne takovych veci nic a nemam ani znameho nebo kamose kdo by neco
podobnyho mel.Takze jsem sam vojak v poli.Prosim poradte mi jestli je to stim siticem zavazny problem a jestli
tam na tom plynu kde je jen jedno lanko je to normalni.Koupil sem motorku za posledni penize a proste nato abych ji
dal do servisu nemam.Pac chteji docela ranec jen zato ze nato mrknou jen ockem.Budu vam nesmirne zavazan
jestli mi odepisete.
muj e-mail je     pesulko@atlas.cz            a kdyby  tak moje cislo je 739210550 bydlim na Plzensku obec Nyrany

Editoval osiris (23.07.2007 16:24:58)

Born to be wild....born to be BANDIT...
Pšán (Člen)
21.07.2007 19:07:50

Re: vrací se sytič

..jaké tam máš ovládače..staré hranaté nebo novější oblé?..
..když tak zavolej..
..numerko je v profilu..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
pesulko (Člen)
21.07.2007 19:25:33

Zdarec no je to ,,98,, tak to vypada na ty oblejsi ovladace

losmiros (Člen)
22.07.2007 00:56:41

lanka ta maji bejt určitě dvě. teda aspoň já je tam mám - jsem 98, se sitičem nevim, s tím jsem nikdy problém neměl, nevím co by tam mělo na funkci vliv, je to jen lanko, snad to uchycení na řidítku - do servisu jezdí buzny, jezdit s tím můžeš i tak, nech si to na zimu ať se můžeš v něčem rejpat

on the road
Prdik (Člen)
22.07.2007 09:32:06

co se tyce sytice,vyzkousej k pacce sytice vice pritahnout drzak zrcatka,drzak zrcatka ten sytic jakoby pritahuje vice k ovladaci a tim zajistuje,ze bude drzet v poloze,jakou nastavis,jinak kdyz je volny,tak se sam vraci.
ohledne lanek,musi byt dve,to druhe,ktere ti chybi,je lanko vratne,ale neni nezbytne nutne jej tam mit,je mozne,ze predchozimu majiteli prasklo lanko plynove a misto nej pouzil tohle vratne,byva to obvykle reseni tehle male nehody.doporucuji ti zajit do nejblizsi autorizovane prodejny suzuki a tohle lanko objednat. nebo jestli tuto moznost nemas,zeptam se ti na cenu v tydnu tady u nas prerove.

Koldan (Člen)
23.07.2007 08:10:49

ten sytič rozdělej,nic na tom není,měla by tam být pružinka,kerá překonává odpor toho lanka,dle mě ji tam nemáš.typl bych to,že tam nejsou origo řidítka,že jo? buď to něgdo složil nebo je vyměňoval a patrně to byl manták a vopčas sa mu něco ztratilo a vopčas sa mu podařilo něco namontýrovat jinakbad

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris (Člen)
23.07.2007 16:27:07

pesulkovi: jako nadpis tématu používej něco konkrétního od problému na kterej se ptáš, né názvy jako "potřebuji radu" nebo "ještě jeden dotaz" smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
pesulko (Člen)
24.07.2007 07:46:24

Prdik psal:

co se tyce sytice,vyzkousej k pacce sytice vice pritahnout drzak zrcatka,drzak zrcatka ten sytic jakoby pritahuje vice k ovladaci a tim zajistuje,ze bude drzet v poloze,jakou nastavis,jinak kdyz je volny,tak se sam vraci.
ohledne lanek,musi byt dve,to druhe,ktere ti chybi,je lanko vratne,ale neni nezbytne nutne jej tam mit,je mozne,ze predchozimu majiteli prasklo lanko plynove a misto nej pouzil tohle vratne,byva to obvykle reseni tehle male nehody.doporucuji ti zajit do nejblizsi autorizovane prodejny suzuki a tohle lanko objednat. nebo jestli tuto moznost nemas,zeptam se ti na cenu v tydnu tady u nas prerove.

tak sem skusil utahnout ten drzak sice to jde ale neni to prave orechove ale dobra rada nad zlato dik

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS