Nejsi přihlášen
Brzdy - hrozně pískaj:-(
Zdar všichni, nevítě někdo čím to že mi hrozně pískaj na B12 brzdy? Mám najeto 12t. km a nezdá se mi že by se daly za tu dobu sjet, ale i tak.. Co radíte?
Slyšel jsem něco o dělání drážky do brzdy, ale jelikož jsem antitalent na tuty věci, tak kde kam proč?
Díky za rady!
Bandit 4EVER!!!
Re: Brzdy - hrozně pískaj:-(
Jerry psal:Strhnul jsem hrany, píská to furt. Ser na to nebo kup nový desky.
a jaký desky jezdíš ty? Třeba to dělaj jenom některý... U GS mi to pískalo páč byly sjetý, dal jsem nový a hotovo. Ale netuším který, padaly tu SBS street excel, Goldfreny. Co Feroda, má někdo zkušenost?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:osiris psal:...strhni pilníkem náběžný hrany (stejně jak se to dělá od nepaměti na paknách)
náběžná hrana? aha, co to je?
...to je ta hrana, která je první ve směru otáčení (a vlastně i po ní nasledující hrany, dalšího kusu obložení, ale pořád ty který jsou na každým kusu obložení ty první po směru)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:barynek psal:osiris psal:...strhni pilníkem náběžný hrany (stejně jak se to dělá od nepaměti na paknách)
náběžná hrana? aha, co to je?
...to je ta hrana, která je první ve směru otáčení (a vlastně i po ní nasledující hrany, dalšího kusu obložení, ale pořád ty který jsou na každým kusu obložení ty první po směru)
takže ty který jdou po směru hodinovejch ručiček?? asi jo, no uvidime co se da delat, zkusim a kdyztak budu otravovat znova jinak ď osiris
Bandit 4EVER!!!
Jerry psal:Tak abych odpověděl. Nevím co tam mám. Vyndal jsem to srazil jsem to, seru na to. Píská to jen když je to studený. Až to sjedu, koupím jiný.
tak to je na , páč mi to píská když je to zahřátý, většinou, jindy když za to vezmu pořádně tak ani houno, a jindy to dá na celej orchestr, chjo...
Bandit 4EVER!!!
aspoň každý ví,že brzdíš,což taky nejni ka zahození
a poznávat estli sou sjetý podle toho,že pískaj sa mi taky líbí,to já jak vůl furt čučím na drážky
ty sbs budu nasazovat teďkonc
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:aspoň každý ví,že brzdíš,což taky nejni ka zahození
a poznávat estli sou sjetý podle toho,že pískaj sa mi taky líbí,to já jak vůl furt čučím na drážky
ty sbs budu nasazovat teďkonc
poznat to je, to jo
a kolik za ně dáš za ty SBS? jen tak orientačně...
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 23.07.2007 11:50:12 Offline |
kup čistící roztok na desky a prostříkej je tim a budeš mít pokoj, používá se to k odplavování bordelu usazenýho na deskách, seženeš nejlépe v nějakejch racing potřebách nebo tady : www.halbich.cz
doba je temná...
inkvizitorr psal:kup čistící roztok na desky a prostříkej je tim a budeš mít pokoj, používá se to k odplavování bordelu usazenýho na deskách, seženeš nejlépe v nějakejch racing potřebách nebo tady : www.halbich.cz
Dik, očíhnu i jinde a zakoupim, za necelý tři kila je to celkem good
Bandit 4EVER!!!
já mám tuším feroda...a serou mě jak das.pískají..ale né při brždění...prostě jak jedu...tak písknou při otoření o 180stupnů.Skoro vždy.čím rychleji tím více...samozřejmě.mám tedko nové desky.asi 14dní.Ale chci to sundat a očíhnout.jen ještě nebyl čas.Ale jak třeba občas zabrzdím tak to někdy na nějakou dobu přestane pískat...ale po chvíli je to zas tak...no prostě píská.No nic jdu spát a ráno zase na tom písklavci do roboty :)
Snad se mi neblokne cestou kolo nebo něco takového...
Stránky: 1