Nejsi přihlášen
Re: Zadní stupačky
ježíš já nemyslel rozřezat držák a nadstavit to.Já myslel udělal podobnou úpravu jak maj třeba kluci co moc drhnou stupačkama.oukej,tagže taghle:vodmontuješ držáky spolujezdcových stupaček vot rámu.změříš rozteče děr a prostě vyřízneš plechovej bazmek,trošku dizajnově poupravíš,vyleštíš nebo stříkneš,ten přimontýruješ k rámu a teprve na něj namontuješ držák stupny.Dyž budeš sikovnej,bude to vypadat oukej a účel to splní,stačí to nadstavit třeba vo pět cenťáků a poloha kolen bude hned někde jinde
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Americkej psal:jestli si baťůžek stěžuje na kolena, tak asi nemá natrénováno...proč bastlit mašinu, kde je řešení v zodpovědným přístupu?
myslíš jako vyměnit baťůžek a najít si s kratšíma nohama?
jináč sem si jistej,že bych to udělal tak,že by to nebylo ani poznat a eště by sa mi to krásně blíščalo
No06 psal:VikecB12 psal:Hm,akorát mu nepude pridělat koncovka vejfucku
Hm to je vlastne fakt.... zatr sakr...
dyk Ti to povidám furt, polož tu flexu se svářečkou a val domu si poštelovat robku, tam je to zakletý.Bo na bandita každá pasuje, to se ví!
pokud teda chce, že ?
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:No06 psal:VikecB12 psal:Hm,akorát mu nepude pridělat koncovka vejfucku
Hm to je vlastne fakt.... zatr sakr...
dyk Ti to povidám furt, polož tu flexu se svářečkou a val domu si poštelovat robku, tam je to zakletý.Bo na bandita každá pasuje, to se ví!
pokud teda chce, že ?
a dyž nechce,zavolej Kellymu,má cestovní variantu,stačí jen vyfouknout a dát do kapsy a na spolujezdcově místě možeš mít tangbágl s flašou za dobré rady pro kamarády
Stránky: 1