Nejsi přihlášen
Re: Servis - Zlín a okolí
Kakin psal:Zdar lidi, potřebuju pro známýho radu .... nějakýho šikovnýho mechaniqua na seřízení B-12 v okolí Zlína? Víte někdo vo někom takovým nebo nějakým dobrým servisu? Dík
MTS Power Slušovice, ale tam je dlouhá čekačka, Motohouse Otrokovice. Záleží, co na tom potřebuje udělat
Tož tak:-D
Pravděpodobně chce udělat karbeci, ventily a tak, že to nějak zlob ... nevím, de to uplně mimo mě ... je to nějakej kamoš mýho kamoša takže netuším vo co moc de ... jenom mě poprosil abych se mu poptal na slušný lidi slušnejch lidí ...! :)
To Filous: je to člověk uplně mimo od toho co se mě ptal na Introša. Ten momentálně nevím jak na tom je, ale každopádně sem mu ještě shněl předváděčku a domlouval si pak právě na můj popud svezení v MOT ARTu v Práglu, ale teď sem s ním asi 14 dní nemluvil, tak nevim jestli už to absolvoval nebo ne ...
Jestli v Motohouse Otrokovice furt dělá ta samá osoba (myslím, že měl přezdívku Větřík, nebo tak nějak), tak bych se tomu raděj vyhnul. Znám ho z jeho dřívějšího působení v CH&K, kde kvalita práce a jednání se zákazníkem byla celkem sila.
Mám vychytralý plán.
Stránky: 1