Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Servis - Zlín a okolí

Kakin (Člen)
23.07.2007 13:45:54

Servis - Zlín a okolí

Zdar lidi, potřebuju pro známýho radu .... nějakýho šikovnýho mechaniqua na seřízení B-12 v okolí Zlína? Víte někdo vo někom takovým nebo nějakým dobrým servisu? Dík

Jiřina (Člen)
23.07.2007 13:52:46

Re: Servis - Zlín a okolí

Kakin psal:

Zdar lidi, potřebuju pro známýho radu .... nějakýho šikovnýho mechaniqua na seřízení B-12 v okolí Zlína? Víte někdo vo někom takovým nebo nějakým dobrým servisu? Dík

MTS Power Slušovice, ale tam je dlouhá čekačka, Motohouse Otrokovice. Záleží, co na tom potřebuje udělat

Tož tak:-D
Datel (Člen)
23.07.2007 19:38:34

Jiřina:
..a co Yamaha pod mostem?

osiris (Člen)
23.07.2007 20:07:05

...jj, pod most, tam patří :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
24.07.2007 07:37:54

Kakin:
...tag ať si udělá vejlet k nám surprised ...co M1800, budem ho vobjednávat??? surprisedbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jiřina (Člen)
24.07.2007 09:16:43

Datel psal:

Jiřina:
..a co Yamaha pod mostem?

Tam bych si asi ani kolo nedal. A ještě i Honda Zlín, že bigsmile

Tož tak:-D
Kakin (Člen)
24.07.2007 11:38:37

Pravděpodobně chce udělat karbeci, ventily a tak, že to nějak zlob ... nevím, de to uplně mimo mě ... je to nějakej kamoš mýho kamoša takže netuším vo co moc de ... jenom mě poprosil abych se mu poptal na slušný lidi slušnejch lidí ...! :)

To Filous: je to člověk uplně mimo od toho co se mě ptal na Introša. Ten momentálně nevím jak na tom je, ale každopádně sem mu ještě shněl předváděčku a domlouval si pak právě na můj popud svezení v MOT ARTu v Práglu, ale teď sem s ním asi 14 dní nemluvil, tak nevim jestli už to absolvoval nebo ne ...

rene (Člen)
27.07.2007 18:42:54

Jestli v Motohouse Otrokovice furt dělá ta samá osoba (myslím, že měl přezdívku Větřík, nebo tak nějak), tak bych se tomu raděj vyhnul. Znám ho z jeho dřívějšího působení v CH&K, kde kvalita práce a jednání se zákazníkem byla celkem sila.

Mám vychytralý plán.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS