Nejsi přihlášen
Re: Kolik máte najeto...
ten má najeto taky dost
http://www.novinky.cz/koktejl/duchodce- … jkol0.html
Jebat motorky :-)
Čus já mám letos asi 6500km a nejdál jsme byli na dovče v Belgii, kdyby to tam nebyla taková rovná placka bez zatáček, tak by to bylo super ježdění , ale tohle je bohužel letos konec, páč jsem se hned po dovče rozstřelila na železňáku a zlomenina a stav Bandy no ...škoda mluvit
no ja jsem letos strhal asfalt tak na skoro 4500km ato jsem byl jen na ukrajine a pak kousek slovenska... to je hruza kamkoliv se človek vyda tak je to 200km za den, a je to stejne nadhera, jenom by ta vyplata tomu mohla nsihat, letos mi ty kilometry proste jedou
...Koně moje hyjéé...
Letos zatím 12800 Km a to včetně 5000 Km long tripu do Švýcar.Ale Kožuch na tom bude lépe no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Pavlína psal:Čus já mám letos asi 6500km a nejdál jsme byli na dovče v Belgii, kdyby to tam nebyla taková rovná placka bez zatáček, tak by to bylo super ježdění , ale tohle je bohužel letos konec, páč jsem se hned po dovče rozstřelila na železňáku a zlomenina a stav Bandy no ...škoda mluvit
...f sobotu sme byli s Lihym na Železňáku a mluvili nejspís s tvojí blonďatou kámoškou na žlutym TeLeti (Škarďo, to víš, že TeLe je holčičí motorka??? )...dyš nám to vyprávjela, tag nespíš žádná hitparáda, ale žiješ ...tag srůstej
P.S. ...prej aš srosteš bude Z750??? ...fšechno víme
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
No koukám, že tereza poví i to co neví Včera jsem byla na kontorle a prej se hojím dobře, ale Banda s regenerací ještě nezačala Nad Kawou jsem přemýšlela, ale ještě nevim, teď nejsou ani prachy a uvidim jak mě ještě oškubou cajti
Pavel Bandita (Člen) 24.07.2007 13:46:10 Offline |
Měl jsem předtím ČZ 175 rv.1971 a na té jsem za 8let nalítal neuvěřitelných 100 000Km
Ted Mám Bandoura 600 a letos mám 5000 Km
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Pavel Bandita psal:Měl jsem předtím ČZ 175 rv.1971 a na té jsem za 8let nalítal neuvěřitelných 100 000Km
Páč na ČZ se dá jezdit celoročně.... a hlavně věřím, že jsi tak na polovině originál vzorku u pneumatik.
Jinak mám cca 3t od června, ale kolem komína takže už se mi z toho motá hlava.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Filous psal:Pavlína psal:Čus já mám letos asi 6500km a nejdál jsme byli na dovče v Belgii, kdyby to tam nebyla taková rovná placka bez zatáček, tak by to bylo super ježdění , ale tohle je bohužel letos konec, páč jsem se hned po dovče rozstřelila na železňáku a zlomenina a stav Bandy no ...škoda mluvit
...f sobotu sme byli s Lihym na Železňáku a mluvili nejspís s tvojí blonďatou kámoškou na žlutym TeLeti (Škarďo, to víš, že TeLe je holčičí motorka??? )...dyš nám to vyprávjela, tag nespíš žádná hitparáda, ale žiješ ...tag srůstej
P.S. ...prej aš srosteš bude Z750??? ...fšechno víme
Já chci kamarátky s TeLetem.. By jsme si mohli vyměňovat zkušenosti
viz avatar:)
Pavel Bandita psal:Měl jsem předtím ČZ 175 rv.1971 a na té jsem za 8let nalítal neuvěřitelných 100 000Km
cece tak to teda cumim a jak to vydrzela takovou porci kilometr?
tos ji stihnul celou povymenovat ne?
...sam mezi jebkarema...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.07.2007 15:59:49 Offline |
No já mám za letošek asi 7tis.,ale co mám tuhle Bandasku od lonskýho dubna tak mám 18 tis.Letos prostě byla pěkná zima tak jezdím od Ledna
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vasek b 12 (Člen) 24.07.2007 19:20:20 Offline |
tak ja mam 9100km ale s autobusem to je taky suzuki
jo ta svičkova z Bechyně ta teda je
Pavlína psal:No koukám, že tereza poví i to co neví Včera jsem byla na kontorle a prej se hojím dobře, ale Banda s regenerací ještě nezačala Nad Kawou jsem přemýšlela, ale ještě nevim, teď nejsou ani prachy a uvidim jak mě ještě oškubou cajti
..nevím,cos vyváděla,ale pokud jsi dorůbala sama sebe,tak nedat souhlas do nahlédnutí do své zdravotní dokumentace..
..tímto se vyhneš tomu debilnímu paragrafu se zraněním a sazbou od 25-50 000,-a čistírně not na 1-2 roky..
..jinak ať jseš brzo v pořádku..
..já už to mám letost za sebou..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Jarken psal:Letos zatím 12800 Km a to včetně 5000 Km long tripu do Švýcar.Ale Kožuch na tom bude lépe no né?No ano!
Kožuch na tom není nijak zvlášť lépe. Zatím něco kolem 15tis a na nic velkého to už letos nevypadá. Jestli dorazím 20 tak to bude velký úspěch. Doba je zlá, či temná?
Ja taky porad hniju v praci, pak na dofcu k moru ale ne na bajku. No zatim jsem asi an cca 3000 km letos od brezna pac sem porad byl churavej na krcek a kucal sem jak Jasánek .
Goody psal:a zase ty nevyplneny profily
Když tady byla naše milovaná Schumi tak si ještě možná nevěděl co je bandaskatakže ti to řeknu asi tak na profily se už vyhultemě to taky štvalo a ve finále jediný co možeš udělat?ignoruj to
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Goody psal:a zase ty nevyplneny profily
Když tady byla naše milovaná Schumi tak si ještě možná nevěděl co je bandaskatakže ti to řeknu asi tak na profily se už vyhultemě to taky štvalo a ve finále jediný co možeš udělat?ignoruj to
díky předsedo, že ses mě zastal
moje prezivsi bandaska slavi ted zrovna padesatiny, i s nejakou tou pokladkou, a letos je uz 10 tisic fuc. diky teplymu jaru (do worku a zpet), tak byla i nejaka ta cizina. pocasi preje a ja premejsilim, ze dam snad znacky od auta do depozitu
Martin B12 (Člen) 05.08.2007 08:23:44 Offline |
B6 neco málo přes 5000
B12 zatím 3300
------
celkem 8300 km
street triple picco
Her0des psal:moje prezivsi bandaska slavi ted zrovna padesatiny, i s nejakou tou pokladkou, a letos je uz 10 tisic fuc. diky teplymu jaru (do worku a zpet), tak byla i nejaka ta cizina. pocasi preje a ja premejsilim, ze dam snad znacky od auta do depozitu
fujco je to za avatar
bla...blabla...!
Mám Banďourka od 6.června a k dnešnímu dni mám 9000 km. Ale hodně udělaly Alpy a Velká Británie. Už nevím, kdo napsal, že byl v Belgii, že je to placka bez zatáček, ale je to fakt pravda. V Anglii se jezdí fakt úplně jinak!!!! Nejenom že vlevo, ale mají tam uzší silnice a zatáčky jsou taky jiný. Ale Alpy jsou Alpy!!!!!!!
Jezdím tak, abych dojel!
Stránky: 1