Nejsi přihlášen
Cokoliv na Kawasaki
Kamos se ted dojel pochlubit s novou motkou, koupil si 6ku Ninju,predtim mel XT.
Jezdili sme spolu, mel sem dycky navrch....co ted?
Sem v haji, napiste nekdo takovy ty kecy,ze se Kawy serou a sou to jen masovky bez dizajnu a tak....
moc by me to pomohlo
Kurva drat,proc ?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Re: Cokoliv na Kawasaki
je to sestka...jak ne-chlazena...
koupil 04ku predvadecku, 6000 najeto (chrasta v tom vic jak v moji bandasce po 50 000) za 120 hulek
jediny co me tesi,ze musi splatit jeste 50 litru a nevi z ceho
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Monty Jack (Člen) 23.07.2007 22:13:27 Offline |
Ty sedláš Bandita ...kdo je víc ?
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
mr.BSE psal:este musim strejdu honzyna poprosit aby me naucil klopit a bude mu 120 poniku k nicemu
copak strejda honzyn, ten jezdi od crashu jen kochacku krajinou...
copak strejda honzyn, ten jezdi od crashu jen kochacku krajinou...
Jestli se tak budeš kochat delší dobu, nedožiješ třicítky
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Georges psal:šílenej: Je to smutný, ale bohužel ten kamoš má na vrch nebo spíš ta kawa... a myslím že i B12 by měla co dělat aby držela krok...
..ale prd..co je to za poraženecké řeči..
..o motorce je to na rovince,bo zlomit si pravé zápěstí umí každý..
..jinde je to z 90% na ovládajícím..
..Šalený,neklesej na mysli..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Neklesam
Dneska mi psal.ze dal 150km v tahu (jakej narez,co? ) a boli ho zada jak svina
predtim mel XTcko,tak to bylo v poho, ted je z toho celej rozlamanej
kua,me je tak krasne
A stejne, bandit je bandit!!!
Second Class Citizen
1130 Café Racer
taky znám jednoho takýho,co má R1 a vše ostatní je špatné,kroutí sa to atd..Koukal mi na bandita říkal:hele,ale na tom se moc rychle jezdit nedá,že?to asi moc nebrzdí a nejede to,že jo?a tyhle gumy ti na to bohjatě stačí,to ti neuklouzne,vždyť to se stejně nedá klopit. A takých týpků znám plno,na druhů stranu jediný způsob jak si užít ty své erjednice,nindže a cébéera maj u nás v buchlákoch,páč jinde je to na taků mašinu nuda,no a pak nám sfíčky z jejich pomníčků při pozdních zimních večerech krásně vosvětlujou buchláky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Máš recht, ti co se tam vymázli, tak měli většinou supersporty stejného ražení(až na jednoho bandita).
Takové kecaly o tom co R1,Ninja atd dokáže a bandit nedokáže posílám do. 95% z nich nedokáže využít výkonu motorky ani ze 70%, ale blbých keců mají plné tlamy
Nikdy bych nepohrdal něčí slabší, starší nebo konstrukčně zastaralejší motorkou. Lehce se stane, že vám pak takový frajer ukáže třeba v buchlákách záda.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
mr.BSE psal:jeee, vy se kluci zlati
Koldan:von nema batuzka
...no bodejť by měl...dyš nemá Bandita ...no a aš pojede, tag na něj zařvi:"ŇAK" ...a vono mu to chcípne...bude muset zas:"nindžááá"...jede a ty zas:"ŇAK"...
P.S. viděls Taxi,taxi, né?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
mr.BSE psal:jeee, vy se kluci zlati
Koldan:von nema batuzka
tak jináč,di s ním do hospy,přisedněte ke kamošovi a domluvte sa na skvělej vejlet za babama něgde na kůpačku,jen takej rychlej trip, 150 km tam, 150 km zpět.No a domluvte sa,že ho vemete jako spolujezdca a že si ho prostřídáte,na mašině samozřejmě myslím.Tagže tam ho povezeš ty a zpět von a šmitec,vyřešeno
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tom psal:Americkej psal:hele, to jsou samý měkký rady.Jestli jseš dost šílenej a tak moc Tě kamoš se.e, tak hadr do nádrže a pak rychlý zippo, hajzlovi
...nebo tajně hadr do sání
mysis,ze by si toho vedle svetla nevsiml
Koldan: ty uz s tim mas zkusenosti,co?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
No chtělo by to tam ten hadr zasunout pořádně. Sem totiž jednou narychlo složil pod sedačku u B6 nepromok. No a nemám tam ten umělej kryt na baterce. Od 6 tis. otáček se nepromok vždycky přisál na díru airboxu a bylo vymalováno - lítal jsem kolem toho jak snad tři dny než jsem to objevil
Tom psal:No chtělo by to tam ten hadr zasunout pořádně. Sem totiž jednou narychlo složil pod sedačku u B6 nepromok. No a nemám tam ten umělej kryt na baterce. Od 6 tis. otáček se nepromok vždycky přisál na díru airboxu a bylo vymalováno - lítal jsem kolem toho jak snad tři dny než jsem to objevil
Apropó včera jsem pojezdil chvilku s Belgičanama prijeli na dofcu 2 borci 34 a 27 let, byli jsme domluveni ze pojedem do Jedas pac to tam neznaji. jeden mel suzuki 750, byl to dvoutakt 4val rv 76 , vypadalo to ze uz o neco kua zazilo a jeden mel jakousi 4 taktni 4 valcovou hondu rv 80 ale nevim obsah tedka. Kua jezdily na tym teda jako prase a posledni nam delal modrou kourovou clonu . Prijeli na tym 1400 km z domova, sice umim prd englicky ale mlada nam prekladala a ja neco rozumel ale rukama nohama sem se domluvil tak jako fsude fotky mam nejaky doma tka kdyztak ukazu ty stroje
Stránky: 1