Nejsi přihlášen
Alpy tento víkend
Po velkých přípravách a dohadech (cca 10 min) vyrážíme od čtvrtka 26.7. odpoledne do neděle se trochu povozit do Alp. Představe je dojet ve čtvrtek k jezerum u Salzburgu, tam přechrápnout, v pátek Grossglockner, sobota něco dalšího a v neděli domů. Berem akorát spacák karimatku a rum, když bude pršet, tak penziony. Pokud se chcete nkdo přidat, jste vítáni
Re: Alpy tento víkend
to teda kendáš... Svoji (téměř) exženušku, exmiláčka a expusinku pusinkatou tam teda rozhodně nevítáš.
JJ, ale stejně.... "nechtěně" spadnout z nejvyššího bodu by se mi taky nechtělo. To byl VTIP!
Čusík a hlavně v pořádku dojeďte, Jeníčku!!!!
mám v podstatě stejnej plán na 26. a 27 pak pokračuju do itálie a chorvatska. jedu myslim tak v 11. S tim rozdílem že s třema kuframa a Adélkou. napiš SMS až vyjedeš, já ti zkusim zavolat z Dolního Dvořiště. A třeba se potkáme v kempu u jezer
honda je honda
Kuba B12 psal:mám v podstatě stejnej plán na 26. a 27 pak pokračuju do itálie a chorvatska. jedu myslim tak v 11. S tim rozdílem že s třema kuframa a Adélkou. napiš SMS až vyjedeš, já ti zkusim zavolat z Dolního Dvořiště. A třeba se potkáme v kempu u jezer
Hlavně mě z těch kufrů neudělej padáky
Jebat motorky :-)
Tak jsme se v neděli v 02:30 po 16 hodinách cesty vrátili z vejletu.
Bylo to supr, jen počsí je tochu . Buď vedro k chcípnutí, nebo bouřka.
Pár chlubivých foto:
Koho jsme to v kempu u Gmundenu potkali a s kým RUM vypili
Někdy bylo hezky
a jindy ne
Za deště pomalu
za sucha ještě pomalejc
Večer bylo nutné zhodnotit zážitky a naplánovat den další
Kdo to byl ???
Foto na konec
Praotec to posral. Měl dojít ještě o 400 km níž.
Editoval osiris (29.07.2007 20:21:07)
inkvizitorr (Administrator) 29.07.2007 20:31:42 Offline |
Stránky: 1