Nejsi přihlášen
Re: B6 nebo B12
uveze,dyž uveze řidiče i se spolujezdcem keří maj dohromady třeba 150 (nosnost je tuším něgd evokolo 180??). ale samo,že plnotučná by byla vhodnější,obzvláště pokud máš už nějaké zkušenosti a nebudeš na tom sedět poprvé (a pokud jsi jezdil třeba na ČZ,Jawě apod. neboj se toho,ty základy jsou stejné,jen to má o nějakýho teho řehtáka víc,ale to už je o tom,co máš v hlavě)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 24.07.2007 11:50:37 Offline |
hele táto vod rodiny, páč podle rozměrů vypadáš jako slušnej člověk (a né třeba jako lihy) tak bych ti doporučil jít rovnou do 12... vyhneš se v budoucnu tomu, že po roce zjistíš, že výkon je třeba dostatečnej, ale při tvý váze tomu bude chybět krouťák a začne tě srát furt kvrdlat šaltrpákou... takže můj názor, rovnou 12
doba je temná...
mám b6,teď většinou jezdíme ve dvou,dohromady 128kg a jízda luxus,předjíždění noproblem.4válec jde od spoda takže to prostě jede všude třeba na5,když chci z toho (ve 2)něco dostat,tak to chce držet větší točky,ale to má bandaska ráda..no ale stejně nejlepší je,když batoh sleze a točim to..
Když nejezdím,tak tvořím...
Kua ja jeste pred 2 rokama sem mel 105 kg , ty ses nejaka odlehcena verze s batuzkem , tedka mam 90 jenom a b6 me uz tak nestaci jak na zacatku, taky bych radil jit do b12, neprohloupis ale myslet hlavou jak rikaj ostatni musis i u b6. Ber B12 je za skoro stejny prachy jako B6 tedka, tak neni co resit, co wostatni pisou spotreba rozdil cca litr navic. A guma zadni o par stovek drazsi, jinak ses na tom se vsim spotrebnim matrosem stejne takze ja bych nevahal
všem díky za názory měl jsem možnost pojezdit na bráchancově 650ce a byl to hukot samo že jsem jezdil hlavou páč se mám rád ale do zatáček se mi zdálo že se kroutí ,ale nevím nemám zkušenosti
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
inkvizitorr psal:hele táto vod rodiny, páč podle rozměrů vypadáš jako slušnej člověk (a né třeba jako lihy) tak bych ti doporučil jít rovnou do 12... vyhneš se v budoucnu tomu, že po roce zjistíš, že výkon je třeba dostatečnej, ale při tvý váze tomu bude chybět krouťák a začne tě srát furt kvrdlat šaltrpákou... takže můj názor, rovnou 12
já jsem si tak myslel ale začínám a B6 je vetší výběr
mehari psal:inkvizitorr psal:hele táto vod rodiny, páč podle rozměrů vypadáš jako slušnej člověk (a né třeba jako lihy) tak bych ti doporučil jít rovnou do 12... vyhneš se v budoucnu tomu, že po roce zjistíš, že výkon je třeba dostatečnej, ale při tvý váze tomu bude chybět krouťák a začne tě srát furt kvrdlat šaltrpákou... takže můj názor, rovnou 12
takže vlastně nechceš poradit
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:mehari psal:inkvizitorr psal:hele táto vod rodiny, páč podle rozměrů vypadáš jako slušnej člověk (a né třeba jako lihy) tak bych ti doporučil jít rovnou do 12... vyhneš se v budoucnu tomu, že po roce zjistíš, že výkon je třeba dostatečnej, ale při tvý váze tomu bude chybět krouťák a začne tě srát furt kvrdlat šaltrpákou... takže můj názor, rovnou 12
takže vlastně nechceš poradit
to víš že za každou radu budu vděčnej
mehari psal:Americkej psal:mehari psal:
já jsem si tak myslel ale začínám a B6 je vetší výběrtakže vlastně nechceš poradit
to víš že za každou radu budu vděčnej
... ... ...tak to se vožeňte... ... ...tak to se nežeňte... ... ...
Americkej psal:mehari psal:Americkej psal:
takže vlastně nechceš poraditto víš že za každou radu budu vděčnej
... ... ...tak to se vožeňte... ... ...tak to se nežeňte... ... ...
nevíš jak je natom ta B12 v bazaru za 65.000,-
mehari psal:Americkej psal:mehari psal:
to víš že za každou radu budu vděčnej... ... ...tak to se vožeňte... ... ...tak to se nežeňte... ... ...
nevíš jak je natom ta B12 v bazaru za 65.000,-
tak to vím naprosto přesně, tahle B12ka je totiž B6ka a gumy prej vzdržej ještě jednu nebo dvě sezóny, takový bych taky chtěl!
Americkej psal:mehari psal:Americkej psal:
... ... ...tak to se vožeňte... ... ...tak to se nežeňte... ... ...nevíš jak je natom ta B12 v bazaru za 65.000,-
tak to vím naprosto přesně, tahle B12ka je totiž B6ka a gumy prej vzdržej ještě jednu nebo dvě sezóny, takový bych taky chtěl!
nenene myslím tu od machandera
mehari psal:všem díky za názory měl jsem možnost pojezdit na bráchancově 650ce a byl to hukot samo že jsem jezdil hlavou páč se mám rád ale do zatáček se mi zdálo že se kroutí ,ale nevím nemám zkušenosti
no spíš bych řekl,že ti to řekl nějakej "zasvěcenej" kámoš,co mu to řekl jeho bratránek,který má kámoše co kdysi bandita měl,než teda šel do R1,což je nejlepší stroj na světě páč pochybuju o tom,že bys při turistické jízdě na vypůjčené mašině poznal,že se kroutí
ale jináč pravda to samo je,kroutí se,není to supersport se skvělým odpružením a tuhým rámem,ale nízkorozpočtový trubkáč.NA druhou stranu jestli říkáš,že si tata vot rodiny a že chceš jezdit s rozumem,nepoznáš to,o tom se můžeš začít bavit až budeš mít gumy sjeté až ke kraji a stupačky obroušené,,jak bandit sedí a jestli se kroutí
Koldan psal:mehari psal:všem díky za názory měl jsem možnost pojezdit na bráchancově 650ce a byl to hukot samo že jsem jezdil hlavou páč se mám rád ale do zatáček se mi zdálo že se kroutí ,ale nevím nemám zkušenosti
no spíš bych řekl,že ti to řekl nějakej "zasvěcenej" kámoš,co mu to řekl jeho bratránek,který má kámoše co kdysi bandita měl,než teda šel do R1,což je nejlepší stroj na světě páč pochybuju o tom,že bys při turistické jízdě na vypůjčené mašině poznal,že se kroutí
ale jináč pravda to samo je,kroutí se,není to supersport se skvělým odpružením a tuhým rámem,ale nízkorozpočtový trubkáč.NA druhou stranu jestli říkáš,že si tata vot rodiny a že chceš jezdit s rozumem,nepoznáš to,o tom se můžeš začít bavit až budeš mít gumy sjeté až ke kraji a stupačky obroušené,,jak bandit sedí a jestli se kroutí
ne
nevím co to bylo ale tak mi to připadlo přece jen mám 115 kg ale možná máš pravdu v tomže sem si to mohl namluvit protože o kroucení jsem slyšel toho už dost
..o tom kroucení se to kdysi objevilo v jednom převzatém testu..
..jenže to testovali týpci,kteří tomu dají hódně zahulit a vymáčnou z toho maximum,neboť to mají v popisu práce a umí to..
..a tyhle chytré zmrzlináře by pojezdili i na b6-ce..
..myslím,že ty ani ti rádoby "piloti" a dřístalové se do těchto mezí nikdy nedostanete..
..tož buď v klidu..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..o tom kroucení se to kdysi objevilo v jednom převzatém testu..
..jenže to testovali týpci,kteří tomu dají hódně zahulit a vymáčnou z toho maximum,neboť to mají v popisu práce a umí to..
..a tyhle chytré zmrzlináře by pojezdili i na b6-ce..
..myslím,že ty ani ti rádoby "piloti" a dřístalové se do těchto mezí nikdy nedostanete..
..tož buď v klidu..
ok tak díky
ydom psal:mám b6,teď většinou jezdíme ve dvou,dohromady 128kg a jízda luxus,předjíždění noproblem.4válec jde od spoda takže to prostě jede všude třeba na5,když chci z toho (ve 2)něco dostat,tak to chce držet větší točky,ale to má bandaska ráda..no ale stejně nejlepší je,když batoh sleze a točim to..
Rozdíl B12 voproti B6 je právě vo tom pohodlí jízdy díky dostačujícímu výkonu a krouťáku a zaručuju ti,že i dyž pojedu ve dvou a ty sám,tag nigdy nepředjedeš auto tak rychle a tudíž i bezpečněji než já. Nejde vo maximálku,tu maj téměř stejnů,ta tam roli nehraje,ale de vo pružnost, výkon,krouťák a ten je oproti B6 zatraceně znát,vím to z vlastní zkušenosti
Rovnou B12. Statistika tady mluví jasně.
Ti co mají B12 jsou spokojení a zpět do B6 by většinou nešli
Ti co váhali mezi 6 a 12 nakonec většinou skončili u 12
Ti co mají B6 stejně šilhají po B12
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1