Nejsi přihlášen
prblém při napínání řetězu
hoj banditi mám problém s řetězem,při napínání,řetěz jsem napnul na rysky tak jak jsem si přečetl v návodu,dotáhl,zkontroloval průhyb,všechno bylo OK.jenomže při protočení kolem jsem zjistil že se mi řetěz šponuje v určitém bodu.tak jsem ho zase povolil a vše opakoval ale výsledek pořád stejný,nevíte co by to mohlo být,dík za odpověd.
Re: prblém při napínání řetězu
riki29 psal:hoj banditi mám problém s řetězem,při napínání,řetěz jsem napnul na rysky tak jak jsem si přečetl v návodu,dotáhl,zkontroloval průhyb,všechno bylo OK.jenomže při protočení kolem jsem zjistil že se mi řetěz šponuje v určitém bodu.tak jsem ho zase povolil a vše opakoval ale výsledek pořád stejný,nevíte co by to mohlo být,dík za odpověd.
dnes mi o tom v servise říkal mechanik, takže asi řetězovka?
Bandit 4EVER!!!
...je opotřebenej - nepravidelně vytahanej - normální jev, jestli to ovšem není extrém, že by ti plandal o kyvku, a nebo ho nenatáhneš vzadu od rozety o půl cenťáku, tak ještě pár km najedeš - jestli máš na novej tak ho vyměň
...jestli seš hnidopich tak se mrkni do manuálu a tam najdeš mezní rozměr vytahání a můžeš měřit desetiny
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
dej ČZ řetez, za rozumny prachy komplet sada
jak píše Čmuchal baref, je nepravidelně vytahanej,způsobené většinou stylem jízdy a matrošem. Nic s tím nenaděláš,nepůjde dopnout,páč dyž to netrefíš a dopneš ho v místě,gde je vytáhlej moc,tag sa ti može rozervat páč bude přepnutej v místě,gde tag moc vytáhnutej nebyl a dyž ho dopneš podle nejmíň vytahanýho místa,tag zase v místě gde byl vytahanej nejvíc bude viset jag Kellyho vojížděč nafukovaček a bude dělat rachot.Nemluvě o proměnlivém namáhání pohonné hřídele a ložisek.Tagže dát ho do řiti,koupit novej,začít používat meziplyn
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Peka psal:jako CZ retez jsem nasel pevnost 43kN to neni moc, DID origo ma 46kN
na D.I.D. 530 ZVM2 sem najel já sám nějakých 15500 a už puide asi do řiti. Dyž sem mašinu kupoval majitel tvrdil,že tam je úplně novej (mašina měla najeto 17000 což by odpovídalo životnosti originálu) Jezdím věčinou sám a o řetaz sa poctivě starám (mám rád dyž je zlatej) Estli ČZ vydrží aspoň 14000 není co řešit,cenově vynde vo třetinu líp,ale ta zlatá,ta zlatá mi bude chybět
Koldan psal:jak píše Čmuchal baref, je nepravidelně vytahanej,způsobené většinou stylem jízdy a matrošem. Nic s tím nenaděláš,nepůjde dopnout,páč dyž to netrefíš a dopneš ho v místě,gde je vytáhlej moc,tag sa ti može rozervat páč bude přepnutej v místě,gde tag moc vytáhnutej nebyl a dyž ho dopneš podle nejmíň vytahanýho místa,tag zase v místě gde byl vytahanej nejvíc bude viset jag Kellyho vojížděč nafukovaček a bude dělat rachot.Nemluvě o proměnlivém namáhání pohonné hřídele a ložisek.Tagže dát ho do řiti,koupit novej,začít používat meziplyn
Myslíš meziplyn jako na PV3S, spojka-neutál-spojka-kvalt?
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Koldan psal:Peka psal:jako CZ retez jsem nasel pevnost 43kN to neni moc, DID origo ma 46kN
na D.I.D. 530 ZVM2 sem najel já sám nějakých 15500 a už puide asi do řiti. Dyž sem mašinu kupoval majitel tvrdil,že tam je úplně novej (mašina měla najeto 17000 což by odpovídalo životnosti originálu) Jezdím věčinou sám a o řetaz sa poctivě starám (mám rád dyž je zlatej) Estli ČZ vydrží aspoň 14000 není co řešit,cenově vynde vo třetinu líp,ale ta zlatá,ta zlatá mi bude chybět
Vidíš to...A já se o něho skoro nestarám, a mám tam 19.000
Tož tak:-D
K.a.s.y.m. (Člen) 25.07.2007 11:36:20 Offline |
Na co nějaký mezivrk.Stačí antihop spojka a máš po starostech
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Koldan psal:Pavel_B12 psal:Samozřejmě jsem myslel
spojka-neutrál-plyn-spojka-kvaltrejpale,já myslím,že moc dobře víš vo čem mluvím,oukej takže používat mezivrk. lepčí?
Ok, tak tedy bez neutrálu
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
osiris psal:...jo ale měli byste lepčí si předělat šaltrunk na klasický háčko, na to skákání na neutrál
to uz by tam chybel ten *efekt*.... vis jaky hustacky zvuky by to vidavalo??
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:osiris psal:...jo ale měli byste lepčí si předělat šaltrunk na klasický háčko, na to skákání na neutrál
to uz by tam chybel ten *efekt*.... vis jaky hustacky zvuky by to vidavalo??
...já mam na modelu trucku zvukovej modul a dyš řadíš dělá to:" hééén..c..c..hen, hééén"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jirka silver (Člen) 27.07.2007 06:46:51 Offline |
Jak píše osi nepravidelně vytahanej.V jednom místě volnej jinde na krev našponovanej.Šponuj to na bočním stojánku.
Výměna nutná nový řetěz.
Najdete nás na každém kilometru
riki29 psal:hoj banditi mám problém s řetězem,při napínání,řetěz jsem napnul na rysky tak jak jsem si přečetl v návodu,dotáhl,zkontroloval průhyb,všechno bylo OK.jenomže při protočení kolem jsem zjistil že se mi řetěz šponuje v určitém bodu.tak jsem ho zase povolil a vše opakoval ale výsledek pořád stejný,nevíte co by to mohlo být,dík za odpověd.
Zdravím,mám stejný problém.Řetěz jse mi zdal docela volný tak jsem ho petrolejem řádně vyčistil a namazal a při dopnutí v jednom místě šponuje,přesne jak je snejtovaný ten článek a najede na malé kolečko.Jinak vypada dobrě,kolečka na zubech mají velké plošky tak si myslím že by stačil koupit jenom řetěz a nebo celou sadu?
mrkni na to, napni ho tak, aby v tom nejnapnutějším místě měl správnou vůli, pak se podívej jakou vůli má v jiných místech, zkus vůli na rozetě, projeď se na tom a poslechni si, jestli řetaz slyšíš rachtat nebo si jen tak ševelí a pokud to vše bude v rozumné míře, ser na to, ono to nepravidelné vytažení se stává celkem často a ne vždy to musí znamenat výměnu. jináč pokáď to bude v řiti, tak už tu odpověď máš, v lepším případě měnit celou sadu, v horším aspoň pastorek s řetazem. Rozeta vydrží víc,ale vzhledem k ceně rozety
Co furt řešíte za pičoviny ,napnu řetěz,čímkoliv co je po ruce a vypadá jako olej to namažu a JEZDÍM A JEZDÍM.Se mi ohromně líbí jak někteří na začátku sezony zjištujou že nemají vyměněné ojeté gumy ,olej a řetězové sady
AŤ ŽIJE SPARTA, BANÍKOVCI SOU MRDKY!!!
Stránky: 1