Nejsi přihlášen
Re: 7.9.07
Holka, netrojci tak. To datum je jeste hodne daleko!!! Polovicka lidi jiste stejne odpadne. Par se jich naopak prida ....
Na case se domluvime az behem toho tydne, kdy se bude odjizdet.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Monty Jack (Člen) 25.07.2007 15:35:23 Offline |
Jak píše ve vedlejší diskuzi
Jíra (Člen)
Dnes 15:04:37
Takže vše posvěceno od nejvyššího z kempařů good
Termín 13. Bandit srazu je 7.-9. září 2007
Místo Kemp U Kučerů, Zlatá Koruna u Českého Krumlova
Ubytování ve stanech... uf! smile
ano..teď je správný čas na paniku...nechť propukne chaos
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
toz zde je aspon ten odkaz ... co si neudelam sam .... http://www.kempukuceru.cz/
Loser psal:toz zde je aspon ten odkaz ... co si neudelam sam .... http://www.kempukuceru.cz/
ted sem na to akorát koukala
Obtížné neznamená nepřekonatelné
K tomu ubytování - teď jsem domluvil s majitelem turist. ubytovny cca 400 m. od kempu - cena 200,- na noc a osobu.
Potřebuje rezervaci aspoň 14 dní dopředu, takže pište, volejte, já se z toho asi p... uš teď !
Jste na mně moc rychlí
BMW Pičo! :-)
Jíra psal:Fajnovky !!
Džordži, to není fajnovost, ale myšlení dopředu. Klidně pojedu v dešti, ale v noci chci být v suchu a to ve stanu nějak nejde. A být 3 dny ve vlhkém, sorry na to už nemám věk.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Meloun psal:Je mi buřt kde chrápu...
Z fotek dřívějších srazů usuzuji, že se beztak většina ani netrefila do vlastní kóje resp. postele...
tak tak
jinak je mi taky jedno, jestli budu ve stanu nebo na ubytovne. Jen si ten stan budu muset asi postavit minimalne 500 metru vod vas, pze byste me urcite ukamenovali kvuli mymu chrapani. Jednou jsem to takhle zapich na vranove uprostred stanovyho mestecka a rano (teda v jednu vodpoledne) kdyz jsem vstal a vylezl ven, tak cumim jak puk - vseci, co byli kolem myho stanu se s tema svejma iglu posunuli do bezpecne vzdalenosti. Ikdyz i to bylo asi malo, pze dalsi noc nekdo rval "at uz mi konecne nekdo zavre tu hubu"
Pavel_B12 psal:Jíra psal:Fajnovky !!
Džordži, to není fajnovost, ale myšlení dopředu. Klidně pojedu v dešti, ale v noci chci být v suchu a to ve stanu nějak nejde. A být 3 dny ve vlhkém, sorry na to už nemám věk.
To měl bejt ftip...
Jíra psal:Ale jsem opravdu zvědavej, kolik Vás dorazí...
No kdyš uš je v kalendáři i Osi...
Osi na to ma udelanej takovej aparat, kterej ho automaticky prihlasi na nejakou akci (ikdyz tam pak treba vubec nejede). Ale protoze je vsudypritomny (nekdy i nekolikanasobne), musi dbat na svoji povest
To Loosr - máš štěstí, že uš seš aspoň přihlášenej!
dneska mi navrhoval Levap jako tip na trip tu bobovou dráhu na Lipně - pojedem tam, protože kdyš to sjedeš ty, tak uš to přežije každej !!
...takže to budu moct vyzkoušet taky
Jíra psal:To Loosr - máš štěstí, že uš seš aspoň přihlášenej!
dneska mi navrhoval Levap jako tip na trip tu bobovou dráhu na Lipně - pojedem tam, protože kdyš to sjedeš ty, tak uš to přežije každej !!
...takže to budu moct vyzkoušet taky
vogo, do takovejch veci se nepoustim .... se znam a mam se rad ... staci, ze jsem si koupil bandasku. Matinka mi celej tyden furt hucel do palice, ze se na tom zabiju.
Loser psal:Jíra psal:To Loosr - máš štěstí, že uš seš aspoň přihlášenej!
...takže to budu moct vyzkoušet takyvogo, do takovejch veci se nepoustim .... se znam a mam se rad ... staci, ze jsem si koupil bandasku. Matinka mi celej tyden furt hucel do palice, ze se na tom zabiju.
No vidíš... ...a nezabils
osiris psal:loserovi: tag to posrals kamadýre, dycky sem přijel tam co sem se nahlásil
la pardon .... za trest si dneska nedam ani jedno pivko, OK? (ale jestli zhebnu, mas me na svedomi)
Loser psal:osiris psal:...bude to horší, za každý pivo na který pomyslíš si dáš mlíko ;)
a co treba dat si za kazde mliko, na ktere pomyslim, 2 piva?
To bys měl v hlavě jenom samý mlíko... ... nebo samý pivka?????
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Loser psal:osiris psal:...bude to horší, za každý pivo na který pomyslíš si dáš mlíko ;)
a co treba dat si za kazde mliko, na ktere pomyslim, 2 piva?
...a nebo tak
...ale achtung na to, tady hrozí, že si dáš jenom 2 piva za rok
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
funguje jim i ceník:
http://www.kempukuceru.cz/cenik.htm
mužem se přihlásit jako škola, bude to levnější
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
bečka psal:funguje jim i ceník:
Bych řek,že aj ty narušený Los Mentos maj taky slevu páč takovou bandu trotlů tam ještě neviděly
Jebat motorky :-)
bečka psal:funguje jim i ceník:
tak to zařídím ještě si něco pamatuju mám chvilku po škole
palous dufam ze dojdes..musime si osťať motky predsa
a muzika bude, prejazd..kam?? alebo sa len zaryhame do nemoty? a stan urcite neberieme, takze predbezne to ubytko hlasime aj s killerovkou.. 2 kusy..mozno ukecam aj goca a spol..slovak sekction
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
666killer psal:palous dufam ze dojdes..musime si osťať motky predsa
a muzika bude, prejazd..kam?? alebo sa len zaryhame do nemoty? a stan urcite neberieme, takze predbezne to ubytko hlasime aj s killerovkou.. 2 kusy..mozno ukecam aj goca a spol..slovak sekction
Neboj nic Palous dorazí, jenom doufej že ti bude chcát jenom na motyku, von ani takovej stan nejni k zahození
to jebu
na naše už chcát nebudembude tam jebek dost tak neboj už teď nemožu udržet moč
Jebat motorky :-)
tak sem skouk ten vodkaz a tohle je pjeqný .CO VÁM MŮŽEME U NÁS NABÍDNOUT?
V areálu se nachází velké množství různých druhů a typů občerstvení, které se snaží uspokojit každého návštěvníka. Pod velkou krytou pergolou je až 200 míst k sezení. Součástí objektu je sociální a hygienické zařízení. Jsou zde umístěny umývárny se studenou vodou, 25 splachovacích WC, 7 sprch s teplou vodou opatřených automaty na 20Kč a prostor na umývání nádobí. Pitná voda je samozřejmostí v celém areálu. V naší kuchyni najdete denně čerstvá, hotová, teplá jídla, minutky a polévky. V noci je areál osvětlen a dodržuje se noční klid.
.hlafně ta poslední vjěta
...aby se zas perzonál nerozváděl po našem vodjezdu
...nikdo nevojebe Ježíše...
dyz sem tam byl naposled tak mi na spani stacil spacak a misto na ty kryty terase kam neprsi, takze spani je tam v pohode
ale v deset tam vazne zaviraj...i kdyz je plna hospoda vodaku, tak se bojim ze kuli nam vyjimku neudelaj
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:dyz sem tam byl naposled tak mi na spani stacil spacak a misto na ty kryty terase kam neprsi, takze spani je tam v pohode
ale v deset tam vazne zaviraj...i kdyz je plna hospoda vodaku, tak se bojim ze kuli nam vyjimku neudelaj
si děláš prču?
bla...blabla...!
fido psal:Myšák psal:dyz sem tam byl naposled tak mi na spani stacil spacak a misto na ty kryty terase kam neprsi, takze spani je tam v pohode
ale v deset tam vazne zaviraj...i kdyz je plna hospoda vodaku, tak se bojim ze kuli nam vyjimku neudelajsi děláš prču?
bohuzel
je tu jeste mala sance se si to pletu s tim kempem v krumlove bo tak sem mel spani taky uprostred hospody (je to zajimavy jak na tebe rano vsichni berou ohled a prekracujou te dokud se neprobudis uprostred plny hospody) ale myslim ze sou na tom s tou vecerkou oba kempy stejne
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
fido psal:Jíra psal:Roman má rozum, je mu jasný že v 10 nám zavřít nemůže...
Pravidelně tam popíjíme až do rána, to se ukecáto mi vodlehlo, ta ubytovna má pokoje po kolika..
asi tak... http://www.sweb.cz/zlatakoruna/cz/ubyt.htm ...je to tam Jehlan
No mna ani ukecavat nemusis, ja som za, len este neviem ci sam
Jíra psal:fido psal:Jíra psal:Roman má rozum, je mu jasný že v 10 nám zavřít nemůže...
Pravidelně tam popíjíme až do rána, to se ukecáto mi vodlehlo, ta ubytovna má pokoje po kolika..
asi tak... http://www.sweb.cz/zlatakoruna/cz/ubyt.htm ...je to tam Jehlan
sem zvědavá jak to rozdělíte
Šárka psal:Jíra psal:fido psal:
to mi vodlehlo, ta ubytovna má pokoje po kolika..asi tak... http://www.sweb.cz/zlatakoruna/cz/ubyt.htm ...je to tam Jehlan
sem zvědavá jak to rozdělíte
No to je jasný Šárko - dostaneš ten dvoulůžák a s tebou tam budou všichni !!
Jíra psal:Šárka psal:Jíra psal:
asi tak... http://www.sweb.cz/zlatakoruna/cz/ubyt.htm ...je to tam Jehlansem zvědavá jak to rozdělíte
No to je jasný Šárko - dostaneš ten dvoulůžák a s tebou tam budou všichni !!
tak do je
Filous, bacha vogo .... ja jsem se na zimnim srazu na Monika jen mile usmal za to, ze mi natocila pivko a Osi po me pak hodil petardu .... jak kdyby nevedel, ze su neskodnej kdyz chlastam
Šárka psal:levap psal:Jíra psal:Tak pánové - kdo se hlásí na ten dvoulůžák??
k Sarce ? JAAAAAA
nemáš ...jen tak mezi náma.... doma dva bonusi?
Pokud pocitas i jako bonus manzelku tak jo ale ta nikam semnou nejede a cerka taky ne tak ze jsi to vlastne napsala spravne "doma"
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Loser psal:levap: udelej mi radost a dovez mi ten mladsi bonus. Ja ji zasvetim do do sveta alkoholu drog a sexu .... a to vse zdarma - to uz se vyplati, ne?
Loser ty hovado jedno pedofilni ! vzdyt je ji 2,5 roku
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Loser psal:a ja zas dostanu nejakou samotku s Tajnym.
Už vidím, jak poslední volné místo bude na vašem pokoji. Ale můžu Ti oznámit, že existuje člověk, který ve 12 letech chrápe přibližně stejně jako Ty. Máš s Tajným zdatnou konkurenci
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
levap psal:Šárka psal:levap psal:
k Sarce ? JAAAAAAnemáš ...jen tak mezi náma.... doma dva bonusi?
Pokud pocitas i jako bonus manzelku tak jo ale ta nikam semnou nejede a cerka taky ne tak ze jsi to vlastne napsala spravne "doma"
no ty si ale ..... moc zlobiví hošánek....
Ondráš psal:Loser psal:a ja zas dostanu nejakou samotku s Tajnym.
Už vidím, jak poslední volné místo bude na vašem pokoji. Ale můžu Ti oznámit, že existuje člověk, který ve 12 letech chrápe přibližně stejně jako Ty. Máš s Tajným zdatnou konkurenci
tak to bysme si ho meli asi vzit s Tajnym pod sva kridla, aby nedoslo k nejakemu zandbani ve vychove a nebyl v nem tento prirozeny talent potlacovan
Stránky: 1 2