Nejsi přihlášen
Vikend - rychlostní turistika
Tak sme se Osim domluvili, že dáme o víkendu (sobota pokud by bylo hnusně tak neděle) vejlet z Kutný hory na Sázavu, Benešov, Šternberk a popřípadě Slapy. Tak kdyby ste měl někdo zájem se přidat, tak se ozvěte. Start by byl asi někdy v poledne nebo brzo odpoledne 12 - 13 hod.
ps. chceme se projet svižným tempem, takže né žádná masovka, 5 motorek by bylo asi tak akorát a žádný courání
Re: Vikend - rychlostní turistika
hele a jak říkáte tomu když každej 5 km čekáte na někoho na benzině
fšude cígo
páč je to blbfjě domluvený
kredit na měsíc profolanej a nakonec nejeto 56.7 km za neděli
f krakonošovjě tomu říkaj MASOFKA s tygrem ze Dvora
...............sorry ale asi moc kořafky............
du se strestat ještě jednou
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:hele a jak říkáte tomu když každej 5 km čekáte na někoho na benzině
fšude cígo
páč je to blbfjě domluvený
kredit na měsíc profolanej a nakonec nejeto 56.7 km za neděli
f krakonošovjě tomu říkaj MASOFKA s tygrem ze Dvora
...............sorry ale asi moc kořafky............
du se strestat ještě jednou
Woe sem zjistil že nejlepčí masofka je v letadlevede to tam ten vepředu,nikomu neujíždí,nikdo nepředjíždí nikdo není na nikoho nasranej a když spadne jeden tak spadnou fšichni a f tom vidím smysl a tak do toho du
Jebat motorky :-)
Petr J. psal:trasa nic moc.....si to užijte....
podle předpovědi bude vítr a déšť......takže budu stát na prkně....a jezdit....
Znáš-li nějaký dobrý trasy ve středu čech, tak se poděl.
a nestraš s deštěm a větrem Větrníku
Filous psal:...tag si to užite, já budu stát f sobotu na lešení ...ale minulý víko byla turistika s Lihym po horách fajnová
...jj, lihy mi referoval, že se to povedlo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy psal:Znáš-li nějaký dobrý trasy ve středu čech, tak se poděl.
a nestraš s deštěm a větrem Větrníku
já tuhle trasu jezdim docela rád, i když spíš z nouze. Vod mýho baráku se do Práglu lépe dostat nedá. S železným brodem se to sice srovnat nedá, ale pár hezkejch úseků tam je. Nevim co je ve vokolí lepčí
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
tak je to tahle pumpa:
http://www.mapy.cz/#centerX=135056176@c … izIds=none
...kua, jen posledních 10 kiláků pár kapek na mě z vrchu (ani plexi mi to pořádně nenamočilo) ale silnice mokrá (přede mnou asi zachcalo) za mnou ale letěly ty černý mraky, tak já letěl taky stále kupředu jak urvanej - no zasral jsem ji hezky díky průjezdu přes rozestavěnej úsek silnice - moníček mi pak říkala, že za celej den tady od rána pršelo všehovšudy 20 minut, právě než jsem přijel - no trefil jsem se do toho, ale čekat až oschne silnice jsem nechtěl, protože ty mraky co jsme na ně koukali se hnaly hned za mnou, no než jsem umyl mašinu oschla silnice a z těch mraků zkurvenejch už nespadlo ani hovno - měl jsem počkat
...lihu, ale jinak super
ps: stankr dojel asi suchej bych to tipnul, vedle mne směrem k jihu byla pořád světlá díra bez mraků - nebo jak jsi dopadl stankře?
sem se na vás jel podivat na ten štenberk, ale bohužel. bud ste jeli tak rychle, že sem vás neviděl nebo sem přijel pozdě. nebyl jsem v pátek na netu a předpokládal, že tam budete tak lechce po tý dvanáctý-teda pokud jste jeli trasu, kterou jste inzerovali. A to sem se tak těšil, že konečně uvidim jak se na tom má vopravdu jezdit
osiris psal:...nj, jenže my jsme svorně ještě hledali klíče vod jahahy
a v kolik jste tam nakonec byli? já se tam v okoli šmrdolil přes hodinu. To ste jeli jenom s Lihym? A jak se vám ta trasa líbila? Vim, že už to je buřt, ale...sem původně zvažoval, že bych si to sklouz s váma, ale psalo se žádný courání
...ještě byl stankr
...jj, žádný courání to nebylo
...v kolik ? co já vím
...těsně po druhý už jsme obědvali na slapech, tak jsme tam mohli projet sem a tam asi kolem půl druhý
Stránky: 1