Nejsi přihlášen
Re: za chvili jedem na harmanec
cesta byla uděsná !! doslova ,zajeli jsme na tu lipt.maru,tam si dali smažák za 150,- a pak jeli zpět na ružomberok ,tam jsme se oddělili a ja pokračoval na martin a žilinu , v protisměru se neudělalo misto ani na minutu ,a ja jel v koloně ,němělo cenu ani předjiždět ,ale i tak jsem předjel tak 1000 aut fakt šílený provoz ,to je tam tak vždycky ? nebo jen občas ...ale aby to nebyly jen negativa ,makov bez provozu ,a po dvoudenim rozježdění na harmanci sem ho proletěl jako nikdy..pak na bečvách kapučínnko ,,a šupem dom .......ale výlet perfekt !!!určitě si to tam letos ještě projedem ...tak snad sa zas potkame ,když pojedete na moravu ,klidně se ozvěte ,dame nekdě kafe ...čao
to jarken : prosimtě řekni mi ,jak si dal H na stupačku ,ja gumy opalene až na kraj ,botama sem škrtal furt ,ale stupačka ani prd !!! a s tou neděli maš pravdu ,měli jsme u chaty rodačku 85 letou babinu ,a ta řikala že bude pršet ,a že zima už se blíží ..takkk pozor všici
šmidaN:
Na Hornetu 900 jsem dal stupnu poprvé na zatáčkách mezi Bruntálem a Opavou, pak ještě několikrát na Harmanci...prostě tak nějak naklopíš a je to no né?No ano!
P.S.Není třeba jezdit Žilina-Bytča staví tam dálnici od Bratislavy takže je to opruz, já z Bytče valím po staré cestě do Pov.Bystrice a pak na Rajec, stejně se i vracím...pokud bych už jel z Donovalů přes Ružomberok, vzal bych to v Žilině na Čadcu a pak odbočil z této cesty doleva na Turzovku a Makov abych se vyhnul pojebanému Jablunkovu !
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
no tak ted jsem byl hodit oko na zadni gumu ,zahřala mě u srdce ....,a dokonce mam i jednu stupačku lizlou .ale kde sem nepostřeh ...jinak z žiliny na bytču ,to šlo ,vzal jsem to tou druhou(starou) cestou ...ale na tu čadcu bych to někdy zkusil ,,divam se do mapy ,nemusi to být zlé ..i když to vypadá jako jedná velká dědina ...
to albert : přiště budeme chytřejší ...a hlavně si na tu novou krasavici neobouvej michelin pilot road ...ta mě malem stala loni na vašem special klouzacím povrchu motorku ,a ne jednou ....chcem ještě letos dat ,cestu do vysokých tater z liptovskeho hrádku po 537 až pod lomnický štít ...takovou rychlovku ,od brzo rána a na noc se vrátit do kordiku na chatu u harmance ?? možná.....tak mužem dat sraz,zas na harmanci ,jestli ti to podnik dovolí .....ale jinak slovensko super ....
Tak jsem taky dorazil, so slovenskyma chalanama sa da dobre pokecat (zdravim Alberta a ostatnych)! Pri odjezdu sem si dal dneska Harmanec jeste 3x, akorat RoadAttack vzadu je po necelych 5tis. v riti jak na stredu, tak na okrajich (sak kvuli tech kraju sem tam jel ) pri vyjezdech ze zatacek uz zacala ustrelovat dneska kveceru zacpy moc nebyly, doma sem byl rychle
včera večer mi prišla Dunlop sportmax D220, tak som ju ráno vymenil a bol som ju hned vyskusat ...našiel som peknú trasu, kvalitny povrch, malo aut, samá zatáčka ... tak ked budete na slovensku mozete prist aj sem..a smažák je u mna za necelú stovku
Stránky: 1