Nejsi přihlášen
Právní systém a body na Slensku
Zdar Kluci.
Chystám se na dovolenou na motorce k našim východním sousedům, proto mám malý dotaz.
Pokud dostanu na Slovensku pokutu za rychlost či jiný u nás body ohodnocený přestupek, načítají se mi body na kontě, nebo prostě jen cálnu pokutu a že je to na slovensku, stav mého bodového konta to nemá vliv??
Dík za odpovědi
Není důležité přežít, ale být rychlejší :)
Re: Právní systém a body na Slensku
jedla psal:Zdar Kluci.
Chystám se na dovolenou na motorce k našim východním sousedům, proto mám malý dotaz.
Pokud dostanu na Slovensku pokutu za rychlost či jiný u nás body ohodnocený přestupek, načítají se mi body na kontě, nebo prostě jen cálnu pokutu a že je to na slovensku, stav mého bodového konta to nemá vliv??
Dík za odpovědi
Nejsem si tím zcela jist, ale myslím že záleží, jak se s pánama domluvíš přímo na místě ...Bo se mi zdá, že kompetenci poslat tě ohodnotit do čech majííííí. Ale na Slovači jsem snad ani policajta neviděl, že jo ABIK
Tož tak:-D
hlavně sem se setkal s tím,že sou relativně rozumný,pokud nejedeš na červenou,nebo neděláš prasárny,tak jim nevadí ani mírně vyšší rychlost,pod pojmem vyšší je udáno do kila v obci
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Něco přes kilo na čtyřicítce. Oprava silnice a dělníci dávno v knajpě (bylo asi půl osmé večer). Třikrát foto. Aktivní zsatavovač s plácačkou chvilku skákal po silnici, pak první motorka udala směr a jelo se dál. Nejdřív chtěl být ještě aktvinější, ale u třetího jen zoufale mávl rukou.
Pozn.: jména neuvádím, stejně všichni víme, kdo to byl
Na slovensku body nemají, takže zaplatíš pokutu dle nálady příslušníka a jedeš dál. Nevidím důvod, proč bys měl být v ČR trestán za něco, cos spáchal na území jiného státu. Cizinec v ČR taky fasuje body do ČESKÉ karty řidiče.
tak tak body nemal a k nam by to poslat mohli ale neposlou bo je to "vela roboty" jinak 1000sk za 55kmh na 40..polisi fo poho ale delali prej zatah a fse evidujou...skratka blby doby blby misto ..pic
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Stránky: 1