Nejsi přihlášen
...řidiči konfidenti
...zůstává mi rozum stát
http://auto.idnes.cz/udejte-piraty-siln … tomoto_fdv
...možná projde zákonem i delší laso v povinný výbavě na okamžitej vodchyt po kovbojsku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...řidiči konfidenti
to je chujovina,dyk nejsů schopni vyšetřit to, co sami zjistí, natožpak dyž jim začne telefonovat každej druhej, keho něgdo blbě předjede. A pořád to bude tvrzení proti tvrzení, pokud nebude mít přímý důkaz třeba jako písemné doznání dotyčného předjížděče, co nadělaj? a gdo posoudí, jestli uvedenej předjížděcí manévr byl vopravdu nebezpečnej? Ten 80letej dědek co jel šedesátkou tam kde je devadesátka a pirát co ho míjel v osmdesátce ho ohrozil? Budou dávat fotky z mobilů na expertízu,jestli 6 na značce je vopravdu 6 nebo 8 a jestli se foto z daného mobilu dá brát jako důkazní materiál? A jestli majitel dotyčného vozidla vypadá zezadu vopravdu tak jak řidič? A co osoba blízká?
nic to neřeší,jen hru na strunu českého národa,kdy slaboduší spoluobčané se budou cítit důležitější a spokojenější v tom,že můžou někoho naprášit. Mě to utvrzuje jen v jendom názoru, že cajti tu sou jen pro divadlo a ještě špatně sehrané, protože ten kdo toto navrhl, případně schválil si zjevně neumí dát základní souvislosti dohromady a hned zpočátku si uvědomit,že je to píčovina, kerá fungovat nebude. A toto platím ze svých daní, kuwa asi ně praskne žilka jak ně to vytočilo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Pokud si dobře vzpomínám na aféru policejního prezidenta a překročené rychlosti na dálnici, tak rozhodnutí příslušného úřadu znělo:
- měření rychlosti vozidla rychloměrem jiného vozidla není relevantní. Přístroj není kalibrován ...atd.
Tuto větu lze snadno na příladné práskačství překročení rychlosti použít
A ještě je dobré připomenout, že by měl zaplatit hlavně ten, který měří, protože taky překračuje (tak to myslím mělo dopadnout s těma novinářema, kteří naháněli Husáka )
Zbytek viz Koldan
Ať jsou normálně do celá ta banda zmrdů, který to tady říděj! To by mě zase zajímalo, kdo na tohle přišel Tohle už nemá obdoby
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zkusit na tebe může kdokoliv cokoliv.
Je to hlavně o tom co si necháš líbit.
Člověk se musí umět bránit a využít svých práv....
...máme nejen povinnosti...ale i práva....jinak řečeno tvrzení proti tvrzení.
Nikomu tu zkušenost ale nepřeji. Snad jsou lidi ještě normální.
Máme už ale obdobnou zkušenost. Dědek vzal obvinění zpět když zjistil, že řidič vozidla má svědka....
Takže bacha na lidi co se nuděj a z nedostatku zábavy a osobního důležitosti dělaj truchým problémy.
Osiris: tsss taková slušná věta! Je vidět, že mne ještě neznáš pořádně panáčku
PS: Kdo je sprostej, ten je upřímnej...
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Goody psal:kurvy praskacsky, jak za komancu
Komančů a jejich přisluhovačů je tady pořád dost a udavačů cvičených totalitou taky, tak proč to na člověka, který není zběhlý a ostřílený třeba jako my nezkusit. Najde se dost chudáků, kteří v tom neumí codit a neumí se bránit a na podobné praktiky doplatí.
Prostě hnus fialový se zelenými puntíky
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
kravina-nestihaj a nemaj chut neco řešit, pokud to neni přesně daný.
Je to dva týdny co jsem dojel fabii, kterou řídil totálně zpitej člověk. furt byl v protisměru, v příkopě, brzdil na rovince, zázrak, že nikoho nezabil. ani bych ho nesledoval, kdybych se ho nebál předjet. zavolal jsem policajty, protože to bylo příliš. když zastavil, tak se neudržel na nohou, nebyl schopen otevřít dveře!! policajti přijeli, a řekli, že už neřídí a nic s tim neudělaj. nikdo mu nic nedokáže a voni si nebudou dělat problém minimálně rozbor krve by ukázal jasně jak to je a svědků bylo taky hafo. jen nebyla chut to řešit
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Stránky: 1