Nejsi přihlášen
Re: číslo barvy
cmolda psal:zdar,nevíte někdo jaký je číslo origo barvy na B6 r.v. 2000-modrá metla.Chci ti nechat stříknout a trefit stejnej odstín.Díky
No to sice nevím ale někdo z kluků se tím i přímo zabývá,bude to v nějaký dřívější diskuzi,stejně ale budeš muset nechat míchnout,odstín podle toho jak je to teď,uršitě to trochu vyšislo.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
cmoldovi: zdar, PROSÍM TĚ, to víš, že víme (snad)
...to je širokej pojem šéfe, světlou nebo tmavou? alespoň vobrázek
...jináč, vyšisovanýho nic mít nebudeš, neboj, to bejvávalo
ps: a co jinak, ty tajemnej?
eremimu a maňasovi: dík woové, copak se člověk může někde zašít
![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
to osiris:
ajaj,to jsem teda nějak netušil že těch modrejch je víc
.jestli se mi to povede zkusím připojit fotku ještě nebourané suzanky..z té snad poznáš jaká modrá to je(samozřejmě že ta nejhezčí :o))....
Jinak forum jsem procházel někdy minulý týden,barva se tu řešila,ale konkrétního čísla barvy jsem is nějak nevšimnul..a docela nerad bych to frknul do lakovny a měl pak strakatýho banďoura![]()
...no koukam, ze jsi si vzal svoje "tajemno" k srdci (vidis kovale jak na ne, jo?) a uz ti chybi jenom vek - ten stihnes dopsat driv nez sam od sebe zmensis obrazek a ja ti hned po tom napisu co by to asi tak mohlo bejt za kod barvy ;)
...ne ze mne udas za vydirani :o)))
ps: jinak je fajn, ze mi duverujes na dalku bez vzorniku vic nez lakyrnikovi na miste - kdyz ti to ja spatne reknu, tak se te pak lakos zepta co po nem vlastne chces, kdyz ta barva bude jina ![]()
to Osiris:
tajemno jsem si k srdci nijak nevzal,na starejch webovkách jsem poctivě vyplněno měl..a teď drobet nestíhám.tak jsem to holt nechal vyhnit a tohle byl tak malinko impuls..přiznávááám.Jinak ten zbytek je spíše neznalostí webu..když vyplním datum narození,tak bych čekal že věk bude jasnej.Co se týká obrázku,tak z 50Kb fotky složené ze čtverečků by se ti ta barva mohla odhadovat dooost blbě
.
Co se týká důvěry,tak neboj že bych to nechal stříknout aniž bych to porovnal ze vzorníkem..číslo je číslo a víc hlav víc ví.
...z takovyho nakyho standartu 800x600 poznam uplne stejne (tzn. uplne stejny hovno, jako z plakatu, kdyz se to tak vezme), a kdyby mi to bylo malo, tak mam funkcni emajl ![]()
...jestli chces poslu ti na to malickej a jednoduchej programek ![]()
ps: tipuju Y7H
Stránky: 1