Nejsi přihlášen
Re: Výměník
osiris psal:...moure má to chladit (motor) né topit
...ale f servisácký hantýrce se tomu aspoň u nás řiká topení...a zřejmě i f tej černej Vostravje ...a na žádnym dvoukoláku sem to snat neviděl, ale myslim, že ávijáckej bych pot ponkem asik našel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...no a uš zas já ti nevim, čoveče, ale v servisácký hantýrce vot aut je topení přece radyjátor a výmněník je pro vochlazování voleje f motóru krs potrubí kerý je namotaný f motóru a namočený ve vodě (může bejt samo ten volejovodovot i mimo) a já bych zas pot ponkem moch vobjevit ňáký kusy vot erťáku aš po stodesítky lijazácký - tím pádem i karosácký
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 27.07.2007 16:21:28 Offline |
Zdenek psal:Používaj některý mota výměník,olej,voda? Zdenek.
pokud myslíš chlazení oleje vodou tak jo.videl jsem to na suzuki GSXR 750 R rok výroby myslím 1997
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
a co kdyz ten olej tu vodu ohreje .... toz uz je to v tom pripade topeni, ne? Souhlasim s Mourem.
Doma pod ponkem bych mozna nahmatal nejaky pavuciny, vajgle, a stary zvejkacky ... ma nekdo zajem?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Čoveče Zdendo třeba Hondy. Některý modely Fireblade a taky starší modely CBR 600 a takový podobný verky maj hnanou vodu pod volejovym filtrem.Jakože filtr je našroubovanej ne přímo na bloku ale na mezikusu skrz kerej jde voda z chladícího vokruhu...
na hornetu sem to měl taky
dobrá věcička... za studena olej ohřívá, a za tepla chladí
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
osiris psal:...no a je to "chytráci" konečně vás zdenek uved do obrazu
...ale to já vim, co tym Zdenda myslel a ani mě nemušel uvádět do vobrazu, ale u NÁS se výměníku tepla volej/voda prostě řiká topení stejně jako v Mourovje
osiris psal:filousoj: tvrdim vot začátku, že f motóru to je chladící nejsme na sibiři (a i tam by na to byla malá zima)
...po tvym (vašom) teda chladící topení
...ježiš marjá...já vim, že je to chladicí, ale právje proto, že to zařízení vodvádí teplo a je rospálený jag pjetnik a tudíš "topí", tag se jí prostě řiká topení a fertig
filous:
u vás je všechno jinak... u nás se říká KAPOTA...u vás jakási haubna tak u nás se tomu říká výměník voda-olej a u vás teda topení, ale u nás je teda topení něco jiného
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:filous:
u vás je všechno jinak... u nás se říká KAPOTA...u vás jakási haubna tak u nás se tomu říká výměník voda-olej a u vás teda topení, ale u nás je teda topení něco jiného
...a uš ste taky f úniji nebo eště čekáte na přijetí jako Ukrajina a Bjelorusko???
Filous psal:osiris psal:filousoj: tvrdim vot začátku, že f motóru to je chladící nejsme na sibiři (a i tam by na to byla malá zima)
...po tvym (vašom) teda chladící topení...ježiš marjá...já vim, že je to chladicí, ale právje proto, že to zařízení vodvádí teplo a je rospálený jag pjetnik a tudíš "topí", tag se jí prostě řiká topení a fertig
...ále houno furt
...no sláva, páč esli by to mělo bejt na vohřef, tag by to bylo stejný, jako dybych tvrdil, že lednici mám doma proto abych se u ní vohřejval a bylo mě fuk že normálně jí lidi maj na to aby v ní chladili, na coš je určená - ale přitom i topí a taky fertyk
ps: dycky sem myslel, že ázije je směrem na výchot a voni to snat votočili a je teť směr zápat
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...kristova noho a lednici doma máš jóóó - asi vot začátku tvrdim že to má chladit a ty néééééé, my tomu řikáme topení asi tag to celý vzniklo
ps: eště vo víc je to vo míň
...boha jeho nesééér nebo tan k tobje dojedu a rostrham ti vopčanku
Stránky: 1