Nejsi přihlášen
Help ventil (TeLe)
Tak kucí jobovka. Dneska jsem mluvil se servisákem a prej mam na zadním válci na jednom výfukovym ventilu takovou vůli, že bych potřeboval 325ku podložku. Po celodenním schánění jsem ale zjistil, že se dělají jen do 305ky Takže bych potřeboval, jestli někdo nezná někoho, kdo by jí uměl udělat Budu to dál řešit až po sezoně(jako jestli to jako je špatně kvůli vačce, nebo je v háji ventil, nebo jak.. Dík za rady..
viz avatar:)
Re: Help ventil (TeLe)
škardík psal:Tak kucí jobovka. Dneska jsem mluvil se servisákem a prej mam na zadním válci na jednom výfukovym ventilu takovou vůli, že bych potřeboval 325ku podložku. Po celodenním schánění jsem ale zjistil, že se dělají jen do 305ky Takže bych potřeboval, jestli někdo nezná někoho, kdo by jí uměl udělat Budu to dál řešit až po sezoně(jako jestli to jako je špatně kvůli vačce, nebo je v háji ventil, nebo jak.. Dík za rady..
podle origo ti udělá každej šikovnej soustružník podobnou,akorád silnější
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Monty Jack (Člen) 29.07.2007 12:28:00 Offline |
No mám pocit, že ví, že to zvládne někdo udělat.
Podle dotazu soudím, že právě nezná žádnýho soustružníka, tak se ptá, kdo je tady takovej kutil a za pifko mu to sfoukne.
Já bohužel ne, ale třeba se někdo vybavenej najde.
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
inkvizitorr (Administrator) 29.07.2007 20:04:56 Offline |
osiris psal:...myslim, že soustružník mu to těžko pocementuje
vogo to je přeci jasný né, tak koldane nedělej zagorku a nějak to škarďoj zařiť
doba je temná...
osiris psal:...to je wůůůůůůůl
betonman rullez
inkvizitorr (Administrator) 30.07.2007 10:04:23 Offline |
vogo neser teď s tim, akorát snídam kamenivo frakce 30-90 a zapíjim to mňamóznim plastifikátorem
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 30.07.2007 10:17:29 Offline |
mr.BSE psal:ja mel kafe a tatranku...
sem divnej?
asi ne, ale zřejměs za mlada nechodil do kroužku "mladý betonář", takže žereš vobyč žrádlo jako vostatní prostej lid
doba je temná...
Stránky: 1