Nejsi přihlášen
Re: Údržba moto-otázky
-->> Salam: sem ti něco naskenoval z knížky MOTOŠKOLA, snad ten odkaz pojede
http://www.suzukibandit.cz/prostor/Manu … udrzba.pdf (10.1 MB)
jinak je to na FTP ve složce Manualy
Kam nevidím, tam nepospíchám
já když na ně šel ani jsem nevěděl,že něco jako ustní zkoušení z tech. otázek existuje.......hl.dezénu,povinná výbava,....když se tě zeptá na brzdy,spojka či něco podobného tak odpověz,že v zajmu bezpečnosti mé a okolních učastníku provozu na pozemních komunikacích je nechat takové věci na odborníkovi...
Když nejezdím,tak tvořím...
Ondráš psal:Nauč se povinou výbavu a zbytek dáš selským rozumem pokud nejsi tupej.
problém je,že něgde maj autoškoly dvoustránku A4,gde sou přesně napsaný body,kerý ti cajti potom i zkouší,tagže pokud pak nevodpovíš přesně tag jag je to na tý dvoustránce,no tag ti to holt nedaj,jenže těžko tak možeš vodpovědět,dyž ti tu dvoustránku autoškola zapomene dat tam pak selskej rozum nepomože.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Geograf psal:-->> Salam: sem ti něco naskenoval z knížky MOTOŠKOLA, snad ten odkaz pojede
http://www.suzukibandit.cz/prostor/Manu … udrzba.pdf (10.1 MB)
jinak je to na FTP ve složce Manualy
diky, toto sem potreboval, mas to u me...
jj ja mel olej, proc , vymena , atd, nezapomenout na olej ve vidlich a je to ok.jinak je to opravdu prkotina a kdyz tak je posli do prdele ze stejne nejsi mechanik ze si to das do servisu.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Koldan psal:Ondráš psal:Nauč se povinou výbavu a zbytek dáš selským rozumem pokud nejsi tupej.
problém je,že něgde maj autoškoly dvoustránku A4,gde sou přesně napsaný body,kerý ti cajti potom i zkouší,tagže pokud pak nevodpovíš přesně tag jag je to na tý dvoustránce,no tag ti to holt nedaj,jenže těžko tak možeš vodpovědět,dyž ti tu dvoustránku autoškola zapomene dat tam pak selskej rozum nepomože.
Pak si musí člověk dobře tu autoškolu vybrat, no...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Koldan psal:Ondráš psal:Nauč se povinou výbavu a zbytek dáš selským rozumem pokud nejsi tupej.
Pak si musí člověk dobře tu autoškolu vybrat, no...
Měl sem 17,to zas tolik výběru nebylo,jezdili jsme na 350 kerá sa musela roztláčat a nešel jí jeden válec.Instruktor byl kokot,páč to,že se zkůšá nějaká technická sem se dozvěděl až dyž nám rozdali papíry.Tagže testy sem měl za plný počet bodů,stejně tag jízdy,ale technicků sem si musel zvopakovat a to zme doma akorát dávali dohromady mašinu,tagže mi to cizí nebylo.Problém byl v tom,že ostatní autoškoly dávaly svým žákům dvě A4 a ty pak měl i policajt a z těch zkůšal a vyžadoval doslovně to co bylo v těch A4..Kdyby mi to dal ten náš čuramedán pět minut před testem,stačilo to proletět,jenže taghle sem používal právě ten selskej rozum. Třeba votázka vyjmenujte funkce motorovýho oleje.Vzpomněl sem si na tři,nestačilo to
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1