Nejsi přihlášen
Re: svíčky, filtr
ROMIN psal:po kolika km. měnit svíčky a vzduch. filtr?jo a kde to kupujete v Olmiku nebo v Přerově?myslím tím u koho?díkas.na Bandita 600.
všechny potřebný údaje tohoto jsou v manuálu,ale jestli toužíš po tom si vyslechnout jakej seš trubka a lenoch tak ses zeptal dobře
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
...manuál si stáhni tady f daunloudu...a jináč volej+filtr(v manuálu je volejovej filtr po 12000, ale já ho měnim s volejem)po 6000, svíce po 12000, vzducháč 6000-12000 podle stavu, ventily po 12000, rozvoďák dle stavu nejdříve po 48000...po sou základní servisní intervaly...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...manuál si stáhni tady f daunloudu...a jináč volej+filtr(v manuálu je volejovej filtr po 12000, ale já ho měnim s volejem)po 6000, svíce po 12000, vzducháč 6000-12000 podle stavu, ventily po 12000, rozvoďák dle stavu nejdříve po 48000...po sou základní servisní intervaly...
mám dojem fildo, že dle manuálu je vzducháč každejch 18 tisíc, ne?
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Filous psal:...manuál si stáhni tady f daunloudu...a jináč volej+filtr(v manuálu je volejovej filtr po 12000, ale já ho měnim s volejem)po 6000, svíce po 12000, vzducháč 6000-12000 podle stavu, ventily po 12000, rozvoďák dle stavu nejdříve po 48000...po sou základní servisní intervaly...
mám dojem fildo, že dle manuálu je vzducháč každejch 18 tisíc, ne?
...ééééé...sorry, upsal sem se, chtěl sem napsat 6-18...ale je pravdou, že já sem ho snat nigdy neměnil dýl neš po 12ti, bo při každym servisu na něj koukam a při druhý výměně voleje uš nigdy nemam to srdce ho tam dát zasranej spátky...
Monty Jack (Člen) 01.08.2007 08:30:28 Offline |
Koldan psal:Pool psal:a ventily co 6K ... nebo se pletu ... jestli jooo tak budu jedine raaad
pleteš
Ale neplete ... starší modely co 6 tisíc...
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
nechal sem si je stelovat na 16,pac se mi zdalo ze v tom rachta,ale ventily byly uplne v poradku,akorat jeden saci a veden vyfukovej byly jinak o 0,05 mm,coz je este snad v norme...takze klidne na 18 nebo 24 tisicich neni zrejme opravdu problem...
...sam mezi jebkarema...
Filous psal:mr.BSE psal:Filous psal:...a to ti řikal gdo???
v manualu je KONTROLA po 6000
...tag se mrkni da manuálu...periodic maitenance, sekce 2, strana 2...
Dival sem se doma do manualu co dostanes k motorce a je tam ta tabulka 1000 6000 12000 18000 24000 a u 6000 je vymena oleje a kontrola ventilu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
...fakt se nechcu hádat, ale volej děláš každej 6000 a ventily kontroluješ f 1000, 12000, 24000, atd., atd., atd. .....furt dokolečka po 12000 km...přesto prostě vlak nejede ...a to jag u B6, tag i u B12, bo ty motory sou jag známo po mechanický stránce naprosto identický...
Monty Jack (Člen) 02.08.2007 14:13:12 Offline |
Filous psal:Monty Jack psal:Koldan psal:
pletešAle neplete ... starší modely co 6 tisíc...
...a to ti řikal gdo???
HAYNES services & repair manual - Maintenance schedule, kap. 1*6
o tom, po kolika to skutečně potřebujou, se hádat nebudu, ale předepsáno to tak je
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack (Člen) 02.08.2007 14:15:03 Offline |
Filous psal:...fakt se nechcu hádat, ale volej děláš každej 6000 a ventily kontroluješ f 1000, 12000, 24000, atd., atd., atd. .....furt dokolečka po 12000 km...přesto prostě vlak nejede ...a to jag u B6, tag i u B12, bo ty motory sou jag známo po mechanický stránce naprosto identický...
Ventily co 12 000 jsou od r.v. 2000 vejš ... já psal jasně že je to tak u starších modelů ...
Montovací Džek:
...nevidim důvot, ty motory sou naprosto stejný...doma mam manuály vot Haynese a Bucheli Verlag na starý modely f tištěný podobje, tag do nich nakouknu...se mi nechce vjeřit, že kvůlivá změně rámu a podvosku by mňenili servisní údaje
Monty Jack (Člen) 03.08.2007 06:44:40 Offline |
Filous psal:Montovací Džek:
...nevidim důvot, ty motory sou naprosto stejný...doma mam manuály vot Haynese a Bucheli Verlag na starý modely f tištěný podobje, tag do nich nakouknu...se mi nechce vjeřit, že kvůlivá změně rámu a podvosku by mňenili servisní údaje
No tak vony sou tam třeba i jiný karburátory - a i ty maj tu servisku jinak ...
Meloun psal:Nemam rád nokie
Znamená to totiž NO KIA !!
A já mam svojí Kiu rád!
Ja taky ne,navic je to blbej telefon
Mel sem krasnyho smartphona,ale nemel se rad s vodou
Tendle sem nasel,tak vo co go
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Montovací Džek:
...tag sem do toho fčera čuměl a musim se ti vomluvit, bos měls pravdu, u nejstarších modelů je prohlítka ventilů každejch 6t km...ale stejně mi to nejde do palice proč, bo ani jinej typ karburace nemůže mít vlif na ventilovou vůli
Filous psal:Montovací Džek:
...tag sem do toho fčera čuměl a musim se ti vomluvit, bos měls pravdu, u nejstarších modelů je prohlítka ventilů každejch 6t km...ale stejně mi to nejde do palice proč, bo ani jinej typ karburace nemůže mít vlif na ventilovou vůli
me nic co, uplne me prehlizis
to je prave to , co me na tobe mrzi Fildo
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1