Nejsi přihlášen
Re: 31.7.07 JV Brno Masarykuv okruh
Peka psal:Dnes dobra akce dobre pojezdeni na masarykaci.
Nekdy priste lidi zas
JOJO...Docela to šlo...Jsme s pánem potom nasdadili s pumpy tempo a o deváte už jsme dávali klobás u trampa...Jinak cestra v poho jenom kurva ve Zlíně krizovka, když jsem odbočoval v pravo ostrá 90, přibrzdím si přdkem a tam byl asi nějaký bordel, bo mi to přední kolo heeeeezky odfouklo....sem to ustál ani nevím jak...ještě že mám fajne boty...Jo a jinak řetaz je komplet v
Tož tak:-D
To my zme přijeli taky v pohodě,jelo sa líp než tam,cesta byla nádherně bez aut. Ten řetaz už mi taky dlouho nevydrží a guma je krásně zežmolkovaná,dokonce sem čučel že i ta přední D207 má žmolky což ně docela překfapilo,ale muším říct,že držely vobje sqěle
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
To užs takhle koupil ne?
viz avatar:)
ne,ne já ty původní žmolky sjezdil skoro do hladka turisticky,dyž sem si na ňu zvykal a vona se znovu krásně na vokruhu žmolkla,toto navíc nejni po dojetí na okruhu,ale až po ňákých 130 km ve dvou co zme dojeli z vokruhu dom a částenčě sa začistila.Hned po dojetí na okruhu vypadala móóoc hezky,akorát tam asi dlůho nevydrží,ale je fakt,že necukla ani jednů,ani přední ani zadní a stejně ju mám jen na dojetí přední d207,pak už pudu do sady qéček
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kua fšeci máte fotky, jenom já mam houno.....No jo, nedá se, jsem lama
A hovno mám asi i s gumy, řetězovky a tak
Ale stálo to za tooooooooo
Tož tak:-D
... tu 207 bych poznal ale jaký je označení té druhé pneu
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1