Nejsi přihlášen
...jak se vodbouchnout :))
Volím potřebnou ráži a druh střeliva - nepředimenzovávám, ale taky nejsem krkna - a vybírám si spolehlivou zbraň, kterou si vyzkouším. Ostatně je to naposledy v životě a dělám to pro sebe, tak můžu bejt trochu haur a nebudu přece sám na sobě šetřit. Volím trasu z ucha do ucha, nebo hubou směrem dozadu. Zásadně se nestřílím zpod brady nahoru, mozek rozcáknutej na stropě se blbě sloupává, prostřelenej prkennej strop a zastřelená bába o patro vejš taky nasere.
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...jak se vodbouchnout :))
osiris: hele povídal mi jednou Freš ža k nim přivezli borce co se chtěl picnout.....byl asi krkna a tak zvolil menší ráži (nepametám si co) i když měl k dispozici i nějakou 9mm. No prásknul se do spánku, ale nějak mu to nevyšlo a akorát mu to vyrazilo obě voči.....fakt pech No a Freš mu pak ještě řek něco v tom smyslu že je debil, když se neumí ani zastřelit
Polo psal:Osi: čeče, ale co to sem píšeš za bláboly? má to nákej cíl todle téma? připojuju se k melounovi
No von Osiris má asi depku, že už sme dlouho nebyli na zmrzlině....
Osi neboj jen co bude počasí tak razíme....chce to větší teplo, dyk víš, že když povolí tak je nejlepší
osiris psal:Volím potřebnou ráži a druh střeliva - nepředimenzovávám, ale taky nejsem krkna - a vybírám si spolehlivou zbraň, kterou si vyzkouším. Ostatně je to naposledy v životě a dělám to pro sebe, tak můžu bejt trochu haur a nebudu přece sám na sobě šetřit. Volím trasu z ucha do ucha, nebo hubou směrem dozadu. Zásadně se nestřílím zpod brady nahoru, mozek rozcáknutej na stropě se blbě sloupává, prostřelenej prkennej strop a zastřelená bába o patro vejš taky nasere.
Tři sedmičky vína, k tomu hromadu sýra a jsi vyléčený. Na bouchačku se vyser, dělá hluk a bordel
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Lihy psal:osiris: hele povídal mi jednou Freš ža k nim přivezli borce co se chtěl picnout.....byl asi krkna a tak zvolil menší ráži (nepametám si co) i když měl k dispozici i nějakou 9mm. No prásknul se do spánku, ale nějak mu to nevyšlo a akorát mu to vyrazilo obě voči.....fakt pech No a Freš mu pak ještě řek něco v tom smyslu že je debil, když se neumí ani zastřelit
...no to mu asi zvednul náladu ...ale co taky čekat vot Čerstvýho
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jojo a hent co se probral po tom zástřelu(eště u sebe doma nebo něgde f kanclu) a zjistil že ho jenom bolí palice a je slepej, tag vylez na balgón a řval asi 3h vo pomoc páč nemoch najít tel...no a pag mi ho přivezli.
Bandit pičo
Fresh Man psal:jojo a hent co se probral po tom zástřelu(eště u sebe doma nebo něgde f kanclu) a zjistil že ho jenom bolí palice a je slepej, tag vylez na balgón a řval asi 3h vo pomoc páč nemoch najít tel...no a pag mi ho přivezli.
SV 1000S
Fresh Man psal:jojo a hent co se probral po tom zástřelu(eště u sebe doma nebo něgde f kanclu) a zjistil že ho jenom bolí palice a je slepej, tag vylez na balgón a řval asi 3h vo pomoc páč nemoch najít tel...no a pag mi ho přivezli.
...no to je fakt magor...teť uš ani nenajde kvér, aby se moch dorazit
nedávno tu byl další fajne kousek, asi fanynka historickejch románů...votrava arsenikem. první fáze : urputný zvracení,dávení fáze 2:urputná sr.čka(velice urputná/neovladatelná) fáze 3: šílenství no jo halt inženýrka chémije. snat rači zůstat na živu
Bandit pičo
dneska pag přez nacht..a ráno asi zasejc, tag dej vědít
....jojo holka si to moc užila
ale aš nebudete mít na chlast, tag si dejte loka ale max!loka fridexu, super terapije tři dni tě ve špitále na státní outraty držej v lihu musíš mít 0,5-1 promíle 72hod f kuse nic jinýho vošklivýho jen chlastáš
Bandit pičo
ty voe, to sem mel vedet driv ... ja kokot behem dovolenky prochlastal skoro celou vejplatu .... takhle sem si mohl dopravat u Cerstvyho v praci a jeste se mu smat, ze mi musi nalejvat
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Fresh Man psal:ty nemusíš ani loka(škoda jater), tobě eném písnu dg. akutní fridexitýda a f tu ránu seš nalitej na metabolce, nebo rači řeknu že sme se to ho napili vobá
...normálně to vidim...léžíme na dvojlůžáku, sestřičky nam na stříbrnym podnose servírujou Džeka, z repráků vyřvává Fanánek, hulíme balený a vo noční!!! ...vo noční by se určitě děli vjeci!!!
Stránky: 1