Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 02.08.2007 16:44:28 Offline |
Re: Osiris - nehoda dnes dopoledne
tak držíme pazoury, snad to nebude nic hroznýho
doba je temná...
sharis: doufám, že si mu píchla nějakou meducínu, aby se tam nenudil
Jinak ten náklaďák ho vytlačil protože předjížděl jiný auto a Osirise kterej byl zrovna vedle něj jaksi neregistroval....nicméně nezastavil a pokračoval dál a svědci žádný
Lihy psal:Jinak ten náklaďák ho vytlačil protože předjížděl jiný auto a Osirise kterej byl zrovna vedle něj jaksi neregistroval....nicméně nezastavil a pokračoval dál a svědci žádný
Tak ať tomu hovno je.Oběma
SV 1000S
Vogo, vcera se zde chtel vodbouchnout a dneska uz se mu vo to postaral nekdo jinej v nedelu jedem na navstevu ... moje pritomnost mu jiste zvedne naladu
vopatrne kuci a doucata, vopatrne
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ať se to léčí Osiris, ať můžeš zasejc brzo do sedla ukázat těm zasranejm kamionum zač je toho šroub v rameni!!! Brzký uzdravení přeju!!!
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
pavel dolínek (Člen) 02.08.2007 18:34:51 Offline |
at si zdravej co nejdriv ,at mas co nejmin sroubu
"una storia italiana"
No co no,prostě schání nějaký náhradní díly no..
Klíční kost,nějakej ten kloub a eventuelně rameno no..
Jako kdybyste vo něčem věděli,tak to spěchá,páč zejtra mu to jinak budou spravovat,jestli do rána nic nesežene..
Jo a jen origo díly,žádný repliky!
Jo hlavně aby to nebylo nějaký XXX nebo tak něco,gangsta nebo ten niga nebo bitch to klidně bejt může kdyby to byly použitý díly.
Jo a prosim vás mu všichni hned nevolejte jak se má,páč už takhle sou z něj na nervy,že má víc hovorů než řiditel tý jičinský pitevny.No ale to jako kdybych řek harantům ze třetí třídy ať nevolizujou zábradlí před školou když mrzne že jo..
Tak nic no..
A jinak -hovno tomu je,to je přece jasný...
Lihy : No neco jsem mu chtela pichnout,ale nejak nechtel byl u me docela dlouho tak jsme kecali pak jsem odchytla doktora aby mi rekl vic no tak jsme na to koukli a nic moc,ale bude to v poho ...
Zitra jsem tez v praci takze za nim zajdu asi nejak z rana pred operaci a pak po ni ... jen nevim v kolik jde bo ho tam nekam namackli jen kvuli tomu ze jsem si to vynutila ze ho chci u nas
Az budu vedet vic pisnu info
jsem fakt nejdříve myslel že to byl Osi alias !
No hlavně, že ještěže tak jakžtakž a že nejel s Moníčkem no né?No ano! náklaďák
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
no pred pulhodinou sem si dal v dubenci enduro vlozku,pac jely dva kombajny a prvnimu se nelibilo,ze ho predjizdim,tak me na ferovku vytlacil do skarpy,nastesti se mi nic nestalo...
jinak urcite hovno jim je,takze brzky navrat do sedla
...sam mezi jebkarema...
No jó druhá ruka zdravá, ale když mu to jde tak dobře tou pochroumanou ve vláčku a on nemá ve zvyku být nevěrný
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
tož kurva to čumím...
taky ho řadím mezi svoje nejlepčí moderátory
ať jdou do prdele, včera mi nedala přednost nějaká pipka v octávce, naštěstí jsem to trocha tušil a dobrzdil před ňou a hňupka zůstala stát přes celou křižovatku a vypadala jako kdyby jich chtěl ublížit
on the road
...díky vám všem kamarádi, píšu jednou haxnou kua, a bolí to do no co ale nemá cenu brečet nad rozlitým mlíkem, šílená bezmoc a zlost když jsem ze škarpy koukal jak se kamion vzdaluje stále ještě předjíždějíc ten osobák...jasně že už jsem nepřečet ani hovno z nápisu na bílý plachtě návěsu a natož spz - chtělo se mi utíkat a dohonit ho ikdyž mozek věděl že je to nesmysl
...díky vám všem za milou podporu v těchle hnusnejch chvílích, potěší to, klidně volejte budu rád si popovídat s přáteli a nezlobte se, že jsem neodepisoval na sms, trvalo by mi to strašně dlouho -jedna ruka rameno, druhá bolí níž ale je v cajku
...o motorce psat nebudu, stejne by zaznelo okřídlené, je jí hovno
...moníček se drží - díky ti, mám jí rád
...speciál poděkování sharis - už napsala za co
...lihymu za její číslo a podporu
...dál freshman, melounek, zrzule za nabídku zařízení opravy mojí tělesné schránky
...honzovi za popohnání termínu, že snad nebudu muset zítra dlouho čekat
...humlák, stavil se hned za mnou
...a obzvlášť velký dík kovalovi se stáničkou za návštěvu a dovoz kávy, plzně a ostatních věcí
...a teď už mi zmetci polibte prdel, jdu přes bolest zkusit usnout a zítra pod kudlu
...díky
ps: jestli jsem na někoho zapoměl, promiňte, mám toho teď v hlavě moc, stačí natuknout a napravím to
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...humlak, filous, husky
...první, potřeboval bych sem nahnat wifi a vip heslo
...druhej, značkovej suzuki servis kam chodíš na melouchy
...třetí leasing cac, rady ...moto, helma ?
dík
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Osi, tyvogo, jak ted kdyz uz i ty ...
kazdopadne jsem ti chtel napsat, ze se to naucis i levackoua pry je to nekdy i lepsi, ale prava je v pucu i s BEERcepsem
tak srustej!
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Kuva brachovoe!!to di ksipkuvoe! takhle mne strasitvoe.Pockej az se to dozvi mama voe! ta ti napraska jak malymu smradovi! Jestli potrebujes nejaky dily tak posli seznam voe, dystak bych se podival, a dej se do kupy voe a napis jak budesmoc cus
in God we trust
Monty Jack (Člen) 03.08.2007 06:59:18 Offline |
... tak rychlou rekonvalescenci a pěknou rehabilitační sestřičku k tomu ...
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
jirka silver (Člen) 03.08.2007 08:02:37 Offline |
Osi drž se.Debil musel tě vidět je to prase
Vypěstoval jsem si averzi vůči všem kamioňákům.V práci je všechny vyhazuju často přijdou s prosíkem pomoct vytáhnout tatrou nebo opravit vzduch seru na ně.(i na ty slušný)
Najdete nás na každém kilometru
Vogo, jedna ruká lemtá Plzeň, druhá vejce podrbe... . Máš štígro na místo - esli jsou všecky vošetřovatelky, patoložky a rozhejbávačky v nemocnici v JC aspoň trochu jako Sharis tak se ti z tama ani nebude chtít dom.
Srůstej a na množství oceli a titanu v Osirisovi nehleď. Budeš mít alespoň důvod častěji se namazat (samo že jen proto aby jsi nekorodoval...). Hoolt až poletíš érem z Ruzyně na rehabilitaci do teplejch krajů tak budeš v kontrolní bráně zvonit či pípat se samopalem u palice... .
Autobus je taky Suzuki... .
kuwa cenzore co nám to děláš
člofjek se vožere a dyš vystřízliví tak zjistí še se flákáš u Rumcajze .tě moníček nepustil na pivo tak sis to zařídil i s noclehem jo?
koukej rychle srůst bejku
...nikdo nevojebe Ježíše...
...akurvadoprdele!!! ...sem to zjistil aš teť ...hele, s čimkolif vohledně servisu ti budu moct pomoct, budu se snažit, tagže aš to pude, kólni, žádnej trabl...anebo já ti zavolám, dyš seš teť ten kripl ...a koukej se dát rychle do cajku!!!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Hlavne ze je celej Drz se chlape¨
Kelly jako vzdy plnej woptimismu
no kurva uz, to sme setci na rane?
zas som sa vytocil do biela
co za kokota kamionackeho moze predbiehat osobak?????!!!!
...neska si to niekto odnese
chlape, hodne stesti a dochtorovi pevnu ruku
bo ked to zle spravi, tiez jednu schyta aj za toho kamionaka :D
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
inkvizitorr (Administrator) 03.08.2007 14:36:25 Offline |
Kelly01 psal:mu je simulantovi..
v narkóze mu nahodí rameno a daj pár šroubů na praskliny..
Tak to vidím já po konzultaci 10min před odjezdem na sál..
Taková standartní nehoda..
ty seš
doba je temná...
To Kelly - slova zkušeného..... pojišťovny tě asi ale rády nemají....
All:
Vždycky může být hůř....
Jak nejde o komatový stav, tak je to vždycky dobré.
Spíš člověk přemýšlí komu dát po hubě, když se to nestane jeho vinou...
Hezká premedikace před kudlou PLZEŇ
2 Osi
hergot Osi si to umíš zařídit! Ale jo, hlavu vzhůru
sharis psal:Lihy : No neco jsem mu chtela pichnout,ale nejak nechtel byl u me docela dlouho tak jsme kecali pak jsem odchytla doktora aby mi rekl vic no tak jsme na to koukli a nic moc,ale bude to v poho ...
Zitra jsem tez v praci takze za nim zajdu asi nejak z rana pred operaci a pak po ni ... jen nevim v kolik jde bo ho tam nekam namackli jen kvuli tomu ze jsem si to vynutila ze ho chci u nas
Az budu vedet vic pisnu info
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Takze lidi neco malo info : Osi uz je po operaci sel rano nejak kolem 10:00 ted jsem se od neho vratila a vypada to dobre.V rameni ma sroub a je mu do smichu takze jinak mam vsechny pozdravovat a vyridit ze to boli jak
2Loser
jak to vidíš v neděli...bych za ním vyrazil, co?! fakt to líp utíká, když někdo přijde porejpat do neschopnýho prasete
Loser psal:dovezte mu tam nekdo jeste nejakou plzen a naky fajn huleni at na tu bolest zapomene
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
myslim, ze ted tam bude mit navstev az az (a navic by se to rejpani do prasete zvrtlo proti me - jako vzdy).Zajedem az na neho budou fsici srat a nikdo uz ho nebude navstevovat
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1 2