Nejsi přihlášen
Crash v Buchlácích
Všichni, kdo pálíte Buchlákama, obvzlášť ve směru od UH, dávejte pozor na kritické místo u odbočky k Buchlovu, asi 1km za Trampem. Odbočka je hned za nepřehlednou, ale rychlou zatáčkou a v tomto místě dochází často ke kolizím aut jedoucích od hradu se vším co jede trochu rychleji po hlavní.
Včera to tam napral motorkář do plechovky. Přežil, ale nebyl na něj ani na jeho totálně zdemolovaný stroj pěkný pohled.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Re: Crash v Buchlácích
jo, to je klasika,kdo to zná,tak si dá bacha,věčinou tam bourají maníci z jinejch okresů,co to neznaj.Auta co vyjížděj vot Buchlova stojej celkem v prudkým nájezdu a pokud si ještě tatínek hodil v restauraci pivčo a řídí mamina,no tag sa to lehko zakucká a uto pak jede krokem těsně za vrcholem zatáčky.Druhé také místo je na horizontu u restaurace Samota a to v obůch směrech,vyjížděj z tama plechovky z parkoviště
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
duff psal:jn, u odbočky k hradu je to rizikovka, jel jsem tama včera taky a nic moc příjemný pohled...
Jo, mám dojem, že jsem tě včera zahlédl U Trampa i s kámošem na SV. Příště se přihlas, splknem.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:Největší odměnou pro devítiletého potomka je umýt a vyleštit motorku a samozřejmě nechat se svézt
Proč mi nechce moje 18 letá dcera (jezdí na Ninje) umývat motorku? Já bych ji na Banďákovi taky svezla....
Když nejde o život jde o hovno..
Radka K. psal:Pavel_B12 psal:Největší odměnou pro devítiletého potomka je umýt a vyleštit motorku a samozřejmě nechat se svézt
Proč mi nechce moje 18 letá dcera (jezdí na Ninje) umývat motorku? Já bych ji na Banďákovi taky svezla....
BLBA VYCHOVA???
jardagsf motorku neumyvajici
MOTO KOZZI GRISO
Stránky: 1