Nejsi přihlášen
Re: vyhřejvaný rukojeti?
Fresh Man psal:jak se to montuje na bandasku? musí se nejak upravit plyn?
díkec
No je tam uprava plynu protože ho musiš jinak přivest do řiditek a upravit zapalování... Zapalování si tam dej nějaký piezo do každý rukojeti jedno, pak jen pust plyn a škrtni a jak ti chytnou řidítka tak to bude OK... přeji příjemné ohřátí
... Jsem tam, kde mne potřebují ...
Záleží jaký chceš, sou buď taký kerý navlečeš na heft a jedeš nebo komplet hefty kerý narveš na větve. Nic neupravuješ, jenom máš vo werk víc, malá krabička kde to zapínáš a reguluješ teplotu.
Na zimu dobrý, ale je to větší než normální heft.
There's a pie in the sky when you die.
huskyb12 psal:Fresh Man psal:jak se to montuje na bandasku? musí se nejak upravit plyn?
díkecRytíři kurva ! :)))
nejsem
ale Melounek remcá že jí mrznou .... ruce.
pořídila prej nějaký, kerý nejsou tak tlustý do ruky.
tak netušim jak se to tam nahemuje?
Bandit pičo
"montoval" jsem obyč http://www.novelmoto.cz/katalog_DO-gripyvyhrivane.htm
a zatím druhou sezonu
starý hefty jsem sundal tlakovým vzduchem, vrazil pistol pod gumu až se guma nafoujkla , nasunul vyhřejvaný a .
Já mám doma Saito II a taky plánuju je tam hodit... Zůstaly mi po minulé motce, na kterou jsem je už nestihl namontovat... Myslím, že třeba na podzim po ránu se budou hodit, i když nejsem žádný cíťa...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
aby na vás nefoukalo, plexisklíčka...... aby vás nezábly ručičky tak vyhřívaný heftíčky......
jezděte autem vy pytlíci....
Ondráš psal:Táta si vzimně balíval nohy do novin...
když jezdil na zetce do kolbenky, he??
...
... na co je to dobrý?
... ještě vyhřejvaný sedačky,bundy,boty ... a nakonec budete vozit moto f dodáfce s nálepkou vzadu aby bylo poznat že ste motorkáři
... se kouknite na "frajery" co jezděj v zimě na "Elefant" to sou ti praví "srdcaři"
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Náhodou! Taky jsem jezdil. Na zimu jsem měl manšestráky, vysoký boty a cpal si pod to noviny. To jediný pomáhalo. Jezdil jsem i v mrazu a na sněhu. A moje třiapůl byla líp chlazená. Byl jsem rytíř!!! Pyšnej!!!
Dneska mám stůl v práci pod oknem a jak táhne tak pak nenatáhnu nohy a nejlepší jsou křeče do prstů. To mě kolikrát chytnou a nejdou ohnout svině!!
Vyhřejvejte co se dá.
A kurva...
Stránky: 1