Nejsi přihlášen
Jsem dement:-(
Jel jsem k zubaři, stavím motku na cenrál, zaberu podjede mi noha a motorka padá smerem ode mne, neudržím jí,ale hodně brzdím pád. Leží.Chci jí zvednout a taky že zvednu, ale při tom manévru mi ruplo v zádech:. U zubaře mě museli z křesla zvedata s mejma 100kg se zdalo že mě budou muset zvedat hasiči.No co po RTG, nějakých včelkách do řiti a dvojích prášků mám nakázáno ležet a nehejbat. Ono to ani nejde bolí to jak svině, asi budu říkat že jsem se rozbil ve 160kmh na dálnici a ne že jsem kkt co si ani motorku neudrží
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Re: Jsem dement:-(
no já vím vo čem je řeč sem byl hotovej ze zádama tři tejdny ,ráno vstávat o hodinu dřív protože ponožky to bylo na dvacet minut,no největší kokotina na to je že jsem to měl z práce
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:no já vím vo čem je řeč sem byl hotovej ze zádama tři tejdny ,ráno vstávat o hodinu dřív protože ponožky to bylo na dvacet minut,no největší kokotina na to je že jsem to měl z práce
pracovní uraz...100procent platu
Když nejezdím,tak tvořím...
ydom psal:maňas psal:no já vím vo čem je řeč sem byl hotovej ze zádama tři tejdny ,ráno vstávat o hodinu dřív protože ponožky to bylo na dvacet minut,no největší kokotina na to je že jsem to měl z práce
pracovní uraz...100procent platu
no tak hold soukromník to vidí jinak,navíc ve zkušebce
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1