Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...východočeši - k mé nehodě

osiris (Člen)
05.08.2007 18:14:11

...východočeši - k mé nehodě

...vím, že je to utopie, ale kdyby někdo náhodou 2.8.2007 kolem 9.00 hodin ve směru nový bydžov - městec králové (směr praha) před obcí skochovice (nebo někde jinde cestou) viděl (nebo znal někoho kdo se tam pohyboval) kamion s bílou plachtou nebo červenou felicii (krátkou) asi by mi pomohla informace

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
bobule (Člen)
05.08.2007 19:11:16

Re: ...východočeši - k mé nehodě

osi nevim asi je to nesmysl ale co skusit nějakou obec co tam je při cestě jestli třeba nemaj kamerovej systém kterej by ho moch zachytitidontknow

to jebu
Filous (Člen)
05.08.2007 21:09:49

...Osi a co ten, víš kerej, no tamten, co jel zrovna nááááhodou vokolo a celý to viděl a potvrdí tvoji výpovjeť...víšcoviť? surprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kelly01 (Člen)
05.08.2007 22:00:18

Já tama jel,všechno viděl,kamión měl zapráskanou značku,a ten chudák na motorce měl co dělat aby si zachránil holý život,bohužel po 8mi km stíhací jízdy viníka jsem dostal defekt a kvůli tomu se nemohl vrátit ani k místu nehodysmile2

Vše potvrdím,kontaktní adresu a číslo účtu mejlem...

God Save The Queen!
osiris (Člen)
05.08.2007 23:19:02

filousovi a furatovi: to vím good ...ale chci zabít toho hajzla co mě nechal válet ve škarpě

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Jarken (Člen)
06.08.2007 06:57:33

Stejné myšlenky - já také chtěl zabít toho hajzla s koněm co mne nechal válet se ve škarpě v lese a prd mohl vědět co mi je surprised ,ale naháněj koně smile2, ještěže za mnou jel Kožuch no né?No ano! good

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
malda (Člen)
06.08.2007 07:29:38

Osi! Osi! Osi! co to tady čtu ? Po tejdnu sem kouknu a jen čumim co se děje ! Co ti na to říká Moníček ta je asi na nervy co? no vydrž vše se vdobré obrátí !!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS