Nejsi přihlášen
Palous sedí na letišti
tak přátelé
dědek Palous sedí na letišti a čeká na vodlet do Bulhar.letí s travel servis
sms tipu " Vážený kliente váš zájezd byl pro úpadek cestovní kanceláře zrušen." už dostal ale určitě by ho potěšila nějaká ..let odložen ...na pobřeží hoří...penzion je zablešen a dočasně mimo provoz by ho určitě potěšila....jo do startu tak 45 min
dík
...nikdo nevojebe Ježíše...
inkvizitorr (Administrator) 05.08.2007 21:47:18 Offline |
Re: Palous sedí na letišti
slušný zpoždění, holt travel service...
19:30 QS0750 Burgas (Bulharsko) Travel Service Sever 1 CLOSED Odletělo 21:34
asi mu napíšu potěšující zprávu, že sem mu cestou z letiště stačil zdemolovat citroena co mi tu nechal v úschově
doba je temná...
Jsem mu chtěl poslat přes net ale nejde mi to odeslat. Jsem mu chtěl udělat radost.
Vazeny uzivateli. Velice se omlouvame ale protoze jste si nezvysil volaci zalohu a mate precerpany limit, bude Vam vas ucet na docasnou dobu zablokovan. Kontaktujte prosim ihned sveho operatora. Vas Operator
A kurva...
Jerry psal:Jsem mu chtěl poslat přes net ale nejde mi to odeslat. Jsem mu chtěl udělat radost.
Vazeny uzivateli. Velice se omlouvame ale protoze jste si nezvysil volaci zalohu a mate precerpany limit, bude Vam vas ucet na docasnou dobu zablokovan. Kontaktujte prosim ihned sveho operatora. Vas Operator
to bude tim že nemá vodafone ale T mobile
to jebu
To jako tendle dříč si letí na dofču.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … sadrar.jpg
Kontrolní návštěva lehce po obědě.
Ještě, že je placenej vot metru. sice jich moc neudělá, ale zase néni drahej.
jak dlouho ještě?
Newada psal:To jako tendle dříč si letí na dofču.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … sadrar.jpg
Kontrolní návštěva lehce po obědě.
Ještě, že je placenej vot metru. sice jich moc neudělá, ale zase néni drahej.
To se ti to machruje co smejdea jesi pak ses uz pochlubil ze si mel noty f cistirne woe a sme se museli s janou a marianem vo tebe starat jak vo malyho parchanta a vozit te jak cvicenou vopicitelefonaty vot tebe{hele co mam delat me vykopli z vlaku pac sem jel na druhou stranu me ale udelaly radost]
Jebat motorky :-)
Ty ses teda postaral.
Mým největším přítelem se dočasně stal www.idos.cz
A hlavně po letech sem se dostal mezi lidi.
Ale nevěřil jsem jak je MHD záludná věc, hlavně v létě. To člověk aj vobčas zapomínal, že autobus má schody bo čuměl úplně někam jinam a pak letěl po hubě ven.
jak dlouho ještě?
Newada psal:Ty ses teda postaral.
Mým největším přítelem se dočasně stal www.idos.cz
A hlavně po letech sem se dostal mezi lidi.
Ale nevěřil jsem jak je MHD záludná věc, hlavně v létě. To člověk aj vobčas zapomínal, že autobus má schody bo čuměl úplně někam jinam a pak letěl po hubě ven.
Udelej si noty na slovensku, ty ti vzit nemuzou
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Stránky: 1