Nejsi přihlášen
Re: Fčely
detektor včel... taky maly displey s klasickou radarovou stupnicí kde ti ukazuje kaj jaka včela letí .... moderní typy rozlišují včely agresivní, ale ty přístroje byly zakázány a zákonem nejsou ošetřeny jen ty antifčelodetektory
Blu one.... old one
misi psal:detektor včel... taky maly displey s klasickou radarovou stupnicí kde ti ukazuje kaj jaka včela letí .... moderní typy rozlišují včely agresivní, ale ty přístroje byly zakázány a zákonem nejsou ošetřeny jen ty antifčelodetektory
pres kozeny hadry te toho asi moc nebodne (to by musela bejt nejaka robovosa) a na krku mam jednak kuklu a pak jeste satek zatim zadnej bodanec, ale vsim sem si, ze se mi ty fcelky a vosky nejak shromazdujou kolem rozkroku - kdyz po delsi jizde slezu z motyky, tak u nadrze minimalne jednu najdu (jednou jsem tam mel 4 - to byl grupac)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:pres kozeny hadry te toho asi moc nebodne (to by musela bejt nejaka robovosa) a na krku mam jednak kuklu a pak jeste satek zatim zadnej bodanec, ale vsim sem si, ze se mi ty fcelky a vosky nejak shromazdujou kolem rozkroku - kdyz po delsi jizde slezu z motyky, tak u nadrze minimalne jednu najdu (jednou jsem tam mel 4 - to byl grupac)
kua jak tě bodnou budeš ho mít problém narvat do kalhot...
Blu one.... old one
Loser psal:pres kozeny hadry te toho asi moc nebodne (to by musela bejt nejaka robovosa) a na krku mam jednak kuklu a pak jeste satek
...nebuď si tak jistej pod kuklu na krk se mi dostala, ještě že to byla včela a dala jen jedno - do krku, vosa by se asi vyřádila než jsem zastavil a svlíknul helmu s kuklou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Loser psal:pres kozeny hadry te toho asi moc nebodne (to by musela bejt nejaka robovosa) a na krku mam jednak kuklu a pak jeste satek
...nebuď si tak jistej pod kuklu na krk se mi dostala, ještě že to byla včela a dala jen jedno - do krku, vosa by se asi vyřádila než jsem zastavil a svlíknul helmu s kuklou
Je fakt, ze to sou pak fofry se sundavanim veci, v zivote jsem nemel rukavky tak rychle dole jak vcera, asi jeste fakt k satku poridim kuklu
bazik psal:Custe, po vcerejsku, kdy jsem dostal dva bodance do krku, se chci zeptat, cim se chranite proti tomu otravnemu hmyzu, nebo jsem mel jenom blby den?
Asik jezdit autem se zavřenýma voknama, bo 100% není nic. Základ je bejt všude zakrytej.
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:bazik psal:Custe, po vcerejsku, kdy jsem dostal dva bodance do krku, se chci zeptat, cim se chranite proti tomu otravnemu hmyzu, nebo jsem mel jenom blby den?
Asik jezdit autem se zavřenýma voknama, bo 100% není nic. Základ je bejt všude zakrytej.
Zakryty jsem byl satkem, ale i tak jsem dostal dva kusy behem hodiny, byt alergicky, tak uz mi nepomuze ani svecena voda
Mirek D psal:Kdysi jsem křísil cyklistu po fčele... . Humus...Prdel to není... .
Muj tata kdysi vykladal, ze u nich v praci zachranili chlapa tim, ze mu do krku narvali hadici, chlap byl tak alergicky, ze po peti minutach od bodnuti modral.
Bohuzel ja mam ten dar alergii na fceli, bo mi uz jednou v 15 letech nechteli ani pomoct v nemocnici a pichnout mi kalciofku do zily kdyz me tam mamina zavezla, bylo to prijemny, nevidel sem pac sem mel opuchlej tak xicht a usi aji ze sem nemohl otevrit oci a zacinal sem se dusit. Nastesti me nemuseli delat tracheotomii. taky se musim balit do vseho moznyho zatim uz asi 4 roky me nic nebodlo. Je to neco hroznyho to muzu rict, prasky ty nezaberou ikdyz je okamzite sezeru a zapiju, uz je hold pozde a jenom cekat a volat o pomoc
ještě že muj tata je včelař dopchany sem sice každy tyden ale už mi to nic neděla
mam kamoše ktery je taky alergicky a zrovna asi před dvěma tydny mu vletěla včela za jizdy do auta,sekla se mu ve vlasech a on to v panice narval do přikopy.auto na sračku,on naštěsti v pohodě,ani ho nepichla ještě že to skončilo ''jen'' v te přikopě
killerovka (Člen) 06.08.2007 19:58:25 Offline |
moj otec je tiez vcelar..od mala som mu pomahalai..a ked ma 1x ta svina bodla(10rokov), vylakany tatko ma nalial domacou slivkou, ktora posobi ako tlmic jedu..jasne pomohla..ale odvtedy nemusim uz ani vcely ani domacu
takze s tymto som ti asi moc nepomohla..ta predstava..motorkara bodne vcela ten zastavi vytiahne poldeci a ako o zivot si ho rychlo zacne nalievat do huby.. zeby alkoholik??
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Loser psal:pres kozeny hadry te toho asi moc nebodne (to by musela bejt nejaka robovosa) a na krku mam jednak kuklu a pak jeste satek zatim zadnej bodanec, ale vsim sem si, ze se mi ty fcelky a vosky nejak shromazdujou kolem rozkroku - kdyz po delsi jizde slezu z motyky, tak u nadrze minimalne jednu najdu (jednou jsem tam mel 4 - to byl grupac)
A šeš si jistej, že kolem toho rozkroku nebyly mouchy?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Loser psal:pres kozeny hadry te toho asi moc nebodne (to by musela bejt nejaka robovosa) a na krku mam jednak kuklu a pak jeste satek zatim zadnej bodanec, ale vsim sem si, ze se mi ty fcelky a vosky nejak shromazdujou kolem rozkroku - kdyz po delsi jizde slezu z motyky, tak u nadrze minimalne jednu najdu (jednou jsem tam mel 4 - to byl grupac)
A šeš si jistej, že kolem toho rozkroku nebyly mouchy?
jestli to byly včely a vosy tak by to mohlo ukazovat na cukrovku
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Stránky: 1