Nejsi přihlášen
pozor - castrol sprej na retaz!!!!!!!!!!!!
dajte si pozor na sprej castrol!!! ak tam je cervena napln tak zahodit alebo vratit. ta napln nieje ta, co tam ma byt. vraj tam omylom dali nieco uplne ine a niči to retaz. mam to overene v SUZUKI, napln co tam ma byt je biela!!!
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Monty Jack (Člen) 07.08.2007 18:50:15 Offline |
Re: pozor - castrol sprej na retaz!!!!!!!!!!!!
666killer psal:su ta curaci a este to stale dostat kupit chudak goco kupil a moze ho jebnut predavacovi o hlavu ale lepsie ako skurvit retaz
Koupím-li pixli, jejíž obsah neodpovídá textu na obalu, vrátí mi prachy každej obchodník.
Pokud by s tím měl problém, stačí si v obchodě demonstrativně zavolat ČOIku nebo SOSku (či její slovenský ekvivalent).
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
hm tak mu to dokaz a este ak o tom obchodnik nevie, v suzuke vratily cely karton to je fakt, ale oni neberu z maloobchodu a nie jeden kus. ja nechapem preco to nestahuju z predaja, ale cakaju az sa to vykupi. viem to od profika a nebol prvý co mi to povedal, ale ako chces kludne si tu pixlu kup
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Monty Jack (Člen) 07.08.2007 19:27:05 Offline |
Neříkám, že si ji chci koupit. Oceňuji varování pro ostatní je to jistě dobrý, ví na co si dávat pozor. Říkám jen, že prodávající má odpovědnost za to co prodává. Ať je to velkoobchod nebo maloobchod, bez ohledu na to jestli o závadě ví nebo ne. Takže neházet flintu do žita a jít si pro svoje penízky (nebo správný mazadlo).
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
666killer psal:dajte si pozor na sprej castrol!!! ak tam je cervena napln tak zahodit alebo vratit. ta napln nieje ta, co tam ma byt. vraj tam omylom dali nieco uplne ine a niči to retaz. mam to overene v SUZUKI, napln co tam ma byt je biela!!!
... covina ... kdo ti zas todle nakukal ... holt asi wokurkova sezona
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Vyjádření fy. Castrol na můj dotaz ohledně mazacího prostředku
Dobrý den.
Barva má být bílá v důsledku obsahu bílého oxidu titaničitého. Faktem je, že se do oběhu přechodně na začátku r. 2007 dostalo menší množství v barvě červené a to bez předchozího upozornění dodavatele. Dodavatel to následně zdůvodňoval inovací, po reklamacích (včetně vrácení zboží) mj. i od naší společnosti, je již výrobek dodáván v původní barvě. Nemáme ale poznatky, že by balení s červeným obsahem mělo zhoršené mazací vlastnosti.
Ing. Milan Šimánek
Technical Support
Castrol Lubricants (CR), s.r.o.
V Parku 2294/2
148 00 Praha 4
Tel.: +420 296 770 645
Mobil: +420 603 222 175
Fax: +420 296 770 302
Email: milan.simanek@castrol.com
Martin B12 (Člen) 10.08.2007 08:25:22 Offline |
myslím že nic horšího než spray na řetěz od Mafry už bejt nemůže
street triple picco
Barthez psal:Tak to jsem rad, ze maze. Je fakt, ze cervenej retez je jak kdyz jsem skripnul nejekehop ptaka )) a rozsmrdlal po retezu
no pokad není vlastní tak chuj s ním
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1