Nejsi přihlášen
Re: Kroska pro 10ti letého kluka
Sousedův syn od 8mi let sedlá Kawasaki 85tku KX. A je to prej super mašina pro mladýho jezdce :) Jen nevim jak bys pořídil stou cenou do 15ti nkde za bazaru ty krosky josu docela risk stim motorem co hovno vydrží :) není lepší trochu ostřejší enduro ?
Neper se, život ti dá do držky sám.
jirka silver (Člen) 08.08.2007 12:03:00 Offline |
Kup mu pitbikeDo 15 tis určitě seženeš.
Najdete nás na každém kilometru
tady mas 80, ale nevim nevim.
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=96085
jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
Já mám odtud: http://www.msb.cz/index.html
...tohle: http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=54241&fid=
...a je to hrozná prdel..........akorát potřebuju novou gumu
drn drn drn!
Mám k dispozici KX-60 za 18.000,- kdybys chtěl..... jen nevím jak velkej tentvůj kluk je.... P.S. nesmlouvám normálně bych za to chtěl 20.000,-
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
Pavel_B12 psal:2 Gapa
Vypadá pěkně, ale kluk má 135 cm, podle fotky, se mně to jeví jako dost vysoké.
Opak je pravdou. 135cm je tak akorát.... Jezdila na tom moje dcera, akorát teď už měří kolem 150-155cm a potřebovala by něco většího... třeba tu KX-85.... ale nakonec asi půjdeme trochu jinou cestou YAMAHA TW-125.
To:Žakýno
KAWASAKI taky u běžných motorek neuznávám... nicméně v cross-kách je to trochu jinak.... bohužel BMW ještě dětské cross-ky nedělá
Pozor na KTM tuším SX-50, má to automat a děcko se na tom málem zabije..... nic, nic a pak to vystřelí neřízeně vpřed...
Jinak startuje na první nakopnutí. 6-ti kvalt, 15 koní (doporučuji přiškrtit alespoň pro začátek)
V případě zájmu zavolej: 608701532
...ale třeba v 80tce má KTM přívěru a přitom je nakrmená, že ostatní to musej dohánět tuningem (prostě sednout přímo z fabriky a závodit), oproti hondě která tady zase ne a reaguje na plný koule (musí se držet v otáčkách, ale taky letí), a to zpracování a kvalita tady v týhle třídě od KTM namá konkurenci, taky je ovšem za draho
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...ale třeba v 80tce má KTM přívěru a přitom je nakrmená, že ostatní to musej dohánět tuningem (prostě sednout přímo z fabriky a závodit), oproti hondě která tady zase ne a reaguje na plný koule (musí se držet v otáčkách, ale taky letí), a to zpracování a kvalita tady v týhle třídě od KTM namá konkurenci, taky je ovšem za draho
Určitě máš pravdu.... technicky.... nicméně bavíme se o motorkách pro děti, nee??? Takže výkon není až tak limitující. Tedy pokud nejsi úplný "bezmozek" a nechceš z vlastního dítěte vychovat další "bezmozek" Vždyť i ta "pitomá" KX-60 má kolem 15-ti koní a nová KX-65 tuším 17 nebo 19 koní!!!! To je peklo i pro dospělého (vzhledem k hmotnosti)
...reagoval jsem spíš na přívěru a na to, že v 80kách jí má a jen jsem poznamenal, že v tý třídě nemá konkurenci a že tam střílí kupředu zase honda ale klidně ať si každej koupí svýmu malýmu co chce, máš mozek, tak ho může mít i druhej a vybrat si podle uvážení, snad
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1