Nejsi přihlášen
Re: Kuwa že bych něco zaspal ? :-)
osiris psal:... nejvíc klejou ty kterejm bylo 4 a 5 let
...dlouho jste v tom žili
...jinak souhlasím
Mě to přijde podobný jako sliby Klause po revoluci.
Jen doufám, že se to tu nerozvine v diskuzi o tom, že všechno co bylo před rokem 89 je spatný. Zvláště prosím ty mého věku, aby si to rozmysleli.
Když chce někdo volit komunisty, tak ať je volí. Žijem v demokratické zemi a je to jeho právo zvolit si koho chce.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
... tak bacha,žádný volby,propagace atd
... sem to sem dal jen tak pro zasmátí i když tenkrát se tomu věřilo,nebo muselo věřit,ale to je jedno.
... ale stejně : podniková rekreace zdarma , v obchodě si každej veme co potřebuje páč je všeho dost atd. Jo něco v tom smyslu si pamatuju z Občanské nauky
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
je to kdyby, Ale KDYBY se vsechnz prachy sveta co jdou do zbrojeni dali do vyzkumu a projektu na dobivani vesmiru, tak verim ze na marsu by uz 15 let bydlela nemala skupina lidi, a byli bychom jeste dal.......
no a rozvoj lidstva bez robotu nepujde, dokud budou zemedelci lidi tak jidlo levny nebude a vsude jinde kde je manualni prace. pak se lidi nudou budou vrazdit a vse zacne na novo, takovy spiralovity nebo kruhovy vyvoj
B12 neni uz je autobus :)
to je strašný absurdní dneska takovej blábol číst. Bohužel tohle byla realita. Je třeba vědět, že pro většinu normálních lidí doba pře listopadem vyznívá jako promaněný čas, špatná zkušenost a hlavně ponaučení, že tohle už nikdy ne.. Nemůžeme se z toho vyhrabat do teďka...to je třeba si uvědomit.
bla...blabla...!
pred listopadem tu bylo pro hodne lidi prostredi akorat, at se to nezda dost veci fungovalo, autobusy vlaky to vse jezdilo v hojne mire.
dalo se tu zit dobre, ale to nekterym jedincum nestacilo. Kominusmus soucasnzch dob neni skvela vec, ale kapitalismus take ne. vyvoji lidstva preci jen chybi jeste dlouha cesta k lepsimu
B12 neni uz je autobus :)
pavel dolínek (Člen) 09.08.2007 12:23:19 Offline |
ty komance bych tak nezatracoval,zlaty casy,vsicky sme si byli rovni v autech a motorkach,dneska gdejakej picus podnika a nevi roupama jakou motorku nebo auto
"una storia italiana"
a gdo za to může???!!! asi ste se málo snažily soudruzi.a já ted musim makat jag barevnej abych zaplatil i to co nepotřebuju.
to chce spátky sovjecký tanky..srpen , tag na co čekaj.Praha volá vo pomoc
Bandit pičo
Peka psal:pred listopadem tu bylo pro hodne lidi prostredi akorat, at se to nezda dost veci fungovalo, autobusy vlaky to vse jezdilo v hojne mire.
dalo se tu zit dobre, ale to nekterym jedincum nestacilo. Kominusmus soucasnzch dob neni skvela vec, ale kapitalismus take ne. vyvoji lidstva preci jen chybi jeste dlouha cesta k lepsimu
nesouhlasím...k čemu člověku je, esli jede vlak 4x za hodinu, nebo 2x. Najde si prostě jinou možnost dopravy....
bla...blabla...!
Peka psal:pred listopadem tu bylo pro hodne lidi prostredi akorat, at se to nezda dost veci fungovalo, autobusy vlaky to vse jezdilo v hojne mire.
máš pravdu a dyž sem čekal v řadě na banány,kerý byli na příděl,tak si nás tam všech 150 pěkně popovídalo a v masně to byla taky paráda,dnes Ťa zdržují lidi co si neuměj vybrat,tenkrát byl jen junior a každýmu to stačilo.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Chybí mi pomerančové džúsy Pomka nastavěné do velkých pyramid v každých "lepších" potravinách a fronty na kapra kde čekajíce v mrazu se síťovýma taškama několik hodin na příjezd Avie z Třeboně se nás polovina na střídačku opila rumem na stojáka v blízkém bufetu a chybí mi pivo za 2,80 i treska v rybárně k tomu
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Chybí mi pomerančové džúsy Pomka nastavěné do velkých pyramid v každých "lepších" potravinách a fronty na kapra kde čekajíce v mrazu se síťovýma taškama několik hodin na příjezd Avie z Třeboně se nás polovina na střídačku opila rumem na stojáka v blízkém bufetu a chybí mi pivo za 2,80 i treska v rybárně k tomu
Pivo 10/12......1,70/2,50 Tohle beru...
bla...blabla...!
Sic jsem to nějak extra neprožil(jen do první třídy),
jeden postřeh a výhodu v tom spatřuji!
Jelikož bydlím na vesnici (a ne první),tak si stačí všimnout,jaký tam stojí baráky!
Většina lidí dělala celej život v JZD a postavily dvougenerační vily za pakatel!
Mrtě matroše nakradeno,pozemky i s polnostma za směšnej halíř a i s 3 dětma na krku to šlo utáhnout naprosto v pohodě z platu fekálníka a dojičky!
Co tak ty lidi znám,tak jsou trochu hruběji řečeno blbý jak jabloně...nic jinýho by v životě dělat nemohli-zkrátka vesničtí burani
Když budu chtít takovej barák postavit dnes a ještě si k tomu jakžtakž žít,tak bych musel brát dle mých výpočtů takových 50 kapříků měsíčně
A kolik lidí z vesnického prostředí (nepodnikajících) takovej plat má,že?
Za barák,kterej v tý době (konkrétní příklad z roku 88)+ 1400m2 pozemek postavili sousedi za usmrkaných 140 000 jim dnes nabízejí při prodeji 5,5 mil korun!
...svoje výhody to mělo.
PURE NAKED BIKE!
osiris psal:...teďka třeba vůbec nikde nemaj ty zmrzliny v takovejch těch hracích kostkách
...si s lihem musíme furt něco dělat
...kery pak koncili jako krytka tazneho na plechovkach...
...jezis ja bych si dal ruskou zmrzlinu...
...che palle !!!
yello psal:osiris psal:...teďka třeba vůbec nikde nemaj ty zmrzliny v takovejch těch hracích kostkách
...si s lihem musíme furt něco dělat...kery pak koncili jako krytka tazneho na plechovkach...
...jezis ja bych si dal ruskou zmrzlinu...
... wogo Yello tu ruskou tady furt prodávaj tak dojeď
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
2 Meloun
Vždy, když má někdo něco zadarmo nebo minimální cenu, musí to někdo jiný zaplatit. Za komančů nic zadarmo nebo levného nebylo. Bylo to kurevsky zaplacené
Všem vychvalovačům doby bolševické
Žil jsem v tom posraném režimu 23 let a radši budu rýt rypákem v zemi, než se do těch sraček vrátit.
A jestli si někdo z těchto stránek myslí, že tehdy to bylo jen o trochu lepší, nechť si uvědomí, že být tu dnes bolševik, tak nemáme pod prdelema to, co tam máme.
Bandit
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
SLUGI psal:... se nerozčiluj ať ti nepraskne cévka
... myslím že snad každej pochopil že toto téma je ironie
Při tomhle tématu se mně pokaždé špatně ovládá, mám rudo před očima a zpěněnou krev.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1