Nejsi přihlášen
Teplejší svičky?
Zdravi lidičky.Máte někdo zkušenost s použitím teplejších svíček? Když je tepelná hodnota vyšší,svíčka je odolnější na samozápaly(studená).Když použiji teplejší pojede motor líp při ohřívání.Manuál povoluje tyto teplejšíCR8EK.Jsem debil a koupil je místo standardních(GSX750Inazuma).Mám je v obchodě vyměnit?
Máte v Banditech podobný motory,poradíte?
Re: Teplejší svičky?
CR 8 EK mám taky
já mám ovšem jinačí motyku
pokud je ale manual povoluje tak nevim co řešiš...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Kelly01 psal:řešíš pičoviny..
že ti vydrží o 1000km víc
sem teda asi taky řešil píčoviny,ale zkusili jsme na loňskej rok svíce od brisku,bo je začal dělat a makaj slušně,kolega je tak minimálně desetkrát uchcal a sou furt v poho,asi je tam zkusím taky,myslím do b,hlavně mě dostala cena nám vyšla kolem padesátky kus.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
jestli se nepletu tak teplejší svíčky se dávaj do zemí kde je motorka vystavená vyšším teplotám.....takže osobně si myslím že nepoznáš problém...maximálně by to mohlo teoreticky hůře startovat v zimě......... nebo ani se pletu?
eahkAHSJKHEHJKEHAJSD........masiv.........
...studeny jsou napr. do naslapanejch nebo zavodnich motoru, lip odvadej teplo, ale hur se projevi treba na emisich, taky ma horsi samocistici schopnost a tak neni vhodna do mestskyho provozu kde se poradne motor neprohreje, tam je lepsi zase tepla svice ta je vic a dyl tepla diky dlouhymu izolantu a to je zas lepsi pro casty startovani - pokud si teda pamatuju
...ale jinak srat na to
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1