Nejsi přihlášen
jak sem jela pro mojí čeunou pudelku
vezmeme to pěkně popořátku:
ráno sem zaspala a dobíhala bus když sem měla platit tak sem zjistila že sem doma zapoměla peněženku. dál.... v práci práce jak nasráno takže sem nemohla odejít dřív v autobuse na cestě domu sem stála a potila se jek to prasátko... doma sem nestíhala a ...chudák Pavel tam musel čerat s našima.... mezi bystřicí a olbramovicema máš stihla průtrž mračna. najivně sme si mysleli že to máme zasebou ale šeredně sme se spletli.... pozbytek cesty nám chcalo jak ....no moc. když sme dojeli do jindřichova hradce a sepsali potřebnou dokumentaci tak bylo půl 8 a mě čedala cesta domu s moují pudelkou... takže pívní jízda se odehrávala na vodě...no a když sem dojela domu tak mě čekal táta ....sem mu to náz zapoměla říct no... ale vzal to s klidem a všem se líbí a hlavně mě .....TAKŽE VÁM VŠEM CHCI ŘÍCT ŽE UŽ MÁM KONEČNĚ MOJÍ B6
moje velký dík ..... Pavle
sem moooc štastná takže na bandita mě čekejte
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Re: jak sem jela pro mojí čeunou pudelku
Na trindu sem zapomel...priznavam...zejtra tam brnknu.
Ja sem v pohode, jen narazeny rameno. S motkou je to horsi. Zejtra hodim fotky a popis.
A (ne zrovna s hrdosti) se muzu zaradit mezi letosni padafky
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Tak hlavně s rozumem, přeju hodně moc kilometrů nez kolize. jen tak mimo, moje první jízda byla za deště, na kočičích hlavách a dojížděla jsem v noci. Ale jinak super. Naši to dodnes neví, že jezdím ( je mi 40)
Když nejde o život jde o hovno..
Mysaku, ty hovadko, nemusis se po kazdym vopicit. Hlavne, ze ses celej a s oupravou motyky ti kdyztak pomuzu
Sharka: tak gratulace. Uzivej ji bez nehod. Ja jsem svoji prvni jizdu na ni (a zaroven i prvni jizdu na velke masine) absolvoval v noci za vydatneho deste a navic jen v riflach, triku a mikine celych 300 km. Navic nikdo nevedel, ze jsem si neco takovyho koupil a ze jsem na tom vyrazil z praglu smer morava. Nasi to rozdejchavali hodne dlouho (hlavne mamka)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Pavel Bandita (Člen) 10.08.2007 08:29:30 Offline |
Ahoj Kačátko to nestojí ani za řec jen jsme se párkrát vykoupali po cesta a já pořádně z bebešova do prahy. Až bude čas a počasí tak budem muset někam vyrazit třeba ba bandit staz
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
tak už jí mám i pokřtěnou ale je to jen malinkej dublík nák mi selhala noha při rozjezdu. ale rozmáznula sem se se tam jak beruška. kluci co stáli za mnou se museli pochcat smíchy odneslo se to jen bouchlí koleno a prdel na pudelce.
to karel : v neděli sem konečně jela za sucha a dne ....o vypadá to taky nadějně
Šárka: Tak hlavně že to dopadlo takhle. Neboj, takhle na místě to je ještě v pohodě, horší by to bylo za jízdy. Tak hlavně opatrně. A jak dopadla ta sobota? Sme odjížděli, když se to tam tak nějak začínalo rozjíždět.
Vážení Bandit přátelé, vůbec se neni čemu divit, že to Šárka válí po zemi. Má to doma tejden a dneska to valila 200 po dálnici Tohle za našich mladejch let nebejvalo Ale jezdí dobře, musim jí pochválit
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Karlos psal:Vážení Bandit přátelé, vůbec se neni čemu divit, že to Šárka válí po zemi. Má to doma tejden a dneska to valila 200 po dálnici Tohle za našich mladejch let nebejvalo Ale jezdí dobře, musim jí pochválit
to smi teda zavařil... ted si to určitě přečte taťka a bude zle
ale děkuju bylo to super aspon sem mohla vypnout a nemyslet na.....
Karlos:Tak valit si to po dálnici rychle neni zas takový umění. Ale umět jezdit i do zatáček a umět třeba manipulovat s motorkou, to už je jiná věc. To se musí trénovat
Jinak Šárka jezdí dobře, to musim uznat, i když sem jela před ní jen asi 1km a to ještě hned hlásila "A jeď pomalu!", takže zas tak moc hodnotit nemohu.
Šárka psal:Karlos psal:Vážení Bandit přátelé, vůbec se neni čemu divit, že to Šárka válí po zemi. Má to doma tejden a dneska to valila 200 po dálnici Tohle za našich mladejch let nebejvalo Ale jezdí dobře, musim jí pochválit
ale děkuju bylo to super aspon sem mohla vypnout a nemyslet na.....
mas tu B400? Ta opravdu vali dveste jo?
Salam psal:Šárka psal:Karlos psal:Vážení Bandit přátelé, vůbec se neni čemu divit, že to Šárka válí po zemi. Má to doma tejden a dneska to valila 200 po dálnici Tohle za našich mladejch let nebejvalo Ale jezdí dobře, musim jí pochválit
ale děkuju bylo to super aspon sem mohla vypnout a nemyslet na.....mas tu B400? Ta opravdu vali dveste jo?
srry...nedocet sem to do konce, stydim se...
tak lidičky číslo na mího tatínka je... radši neřeknu nechci o ní za žádnou cenu přijít
to Romčo: tak s tebou se srovnávat? to fakt ne ale taková kritika po tom co sem viděla tvou motorku.....vítám
tak dneska je to tejden co je pudelka u mě doma a už sme si toho dost zařily.....dneska nám to o 6km nák neviško mám tam 1 117km škoda je sladoucká už se těšim až Vám jí všem představim
jo a už sem psát nebudu....potom co sem si četla s tim no však vy výte
Šárka:kritika to bejt neměla, šak jsem napsala,že jezdíš dobře. Já koupila to co mam,páč pro začátek na to omlácení mi to stačí a i tak si myslim, že mam super motorku, co to natře i Banditu, takže neni o čem, výběr byl dobrej. A příští rok už to bude zase o něčem jinym.Takže si užívej Bandita, dokud je celej
Bandit-Kralik (Člen) 16.08.2007 11:36:56 Offline |
Koukam,nejsem jediny kdo si kupoval ceunou pudelku.Sice ja ji rikam Lady in black(Ladynka).Mam ji asik 4 tydny.Z Praglu mi ji jeste musel privest karamad,nemel jsem papiry na velkou,doma jsem ji jeste poskadlil po okolnich silnickach a na druhy den jsem si juchal na urad pro vysneny ridicak....samozrejme uz s Ladynkou.Pet dnu po koupi,byla prvni vetsi vyjizdka....Svihov,Vranov,Bratislava,Cunovo,Gabcikovo male a velke Tetry a domka pres Beskydy...Od koupe jsem na ni nalital cca 3000km.Ale bohuzel i v tom byl mensi pad....(zadny uceny z nebe nespadl)Nebylo to nic velkeho a nastesti v male rychlostti a bez nasledku na motce...ona vlastne spadla na me a ja se pak klouzal po asfaltu.Ted se jen modlim za pekne pocasi na kazdy vikend....je to tezke se na ni koukat v garazi a nikam nevyrazit.Neni dne,kdy bych ji alespon nepohladil po nadrzi.....asik znate.
to králik: by sme se mohli někam projet
to petr: to víš ted je moje všecho kamarádka a zároven i přítel
jo a chci se ještě zeptat najde se někdo kdo jede na bandit a měl by zájem o dámský batužek.... jmenuje se jana je jí 20 a je fajn jela by taky ale já se bojim vzít si jí za sebe ...nemám to ještě v ruce
jj, bylo to na tebe. Nevím jak jezdíš, ale vím jak jezdí pár mých kámošů co CB maj a bandita by dali asi jen v tom nejkrásnějším snu Teda záleží taky na tom kdo na tom banďouru jede. Takže podle mě, dva podobně zkušení jezdci, jeden CB druhej B6 a CB si neškrtá. Mluvím z vlastní zkušenosti..
viz avatar:)
Romča jezdí fakt obdivuhodně a myslím,že nepřehání....Zas to nemůžeš srovnávat s někým,kdo jezdí 20 let,když ona na CB jen chvíli....nebylo řečeno že dá každýho,ale včera na Dubí natírala pěkně prdele třem klukům na litrovejm zmrzlinam....
Bandit-Kralik (Člen) 16.08.2007 12:58:19 Offline |
Šárka psal:to králik: by sme se mohli někam projet
jo a chci se ještě zeptat najde se někdo kdo jede na bandit a měl by zájem o dámský batužek.... jmenuje se jana je jí 20 a je fajn jela by taky ale já se bojim vzít si jí za sebe ...nemám to ještě v ruce
klidne,rad uvidim nekoho na jinem Banditu,ale ja jsem z Chomutova....Sev.Cechy...a navic nejsem dvakrat vyjezdeny,proto jezdim pomalu,aby jsi pak nerikala co ze jsem to za troubu na ktereho porad musis cekat...v obci prevazne jezdim podle predpisu.
Šárka psal:to králik: by sme se mohli někam projet
Míry? Jestli by teda nevadilo že by to nebylo na banditu
Romča psal:Helis:uff, díky žes mě podržela. Jinak už toho necháme, nebudeme se tu přeci hádat
Sakra vzít mě na mojí litrovej zmrzlině slečna na CB, tak s tim snad praštim do kukuřice.. Né tam už jsem byl, tak do řepky.. Né, ta už je asi sklizená, tak do vobilí Ale jinak nic proti ať ti to jezdí
Helis psal:Škardík:Ona prý ale chce jet "jen" jako batůžek,takže i když to nebude na banditu,tak co bys z toho měl,mít ji na zádech:"táto,viděl si to už někdy a takhle obráceně?".....
No konečně bych jednou jel vofafrně, páč bych si užíval brždění.. Páteřák bych samozřejmě omylem zapoměl doma
spidys psal:Helis psal:Tak prý pojede kamarád a ne kamarádka.... a toho by sis na zádech třeba užil....
Ale prej může jet chvilku na nádrži taky - můžete se střídat
Než se takhle střídat, to bych radši stříhal Dyť ho vůbec neznam To takhle s pacošema ve vláčku je to něco jinýho
Helis:já taky ne, jednou jsem takhle jeli zpět a tak půlka Dubí morká. A jednou jsem takhle jela sama a zpátky fest mokro,takže to je fakt jak když jedeš na ledu. V kolik by si jinak mohla, kdyby nepršelo?
Stránky: 1 2