Nejsi přihlášen
Re: upside down
estli už cheš trošku zlepšit jízdní vlastnosti,tag kup tlumič řízení,lepší pružiny do vidlí a hoď jinej centrální tlumič a pak možná radiální pumpu.To je tak asi fše co se dá na banditu udělat z hlediska podvozku za rozumnej peníz
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
misi psal:KUA tak to jsi mě dostal... já myslel že napíšete no problém lego je těžší poskládat... kua takže vidle 30 zlatáků a zbytek 10 co... to je brambor kua .... mrdám .
Ty vole za 30 to budeš mít komplet...je to mrdačka, o tom žádná, ale při dnešních cenách to jde...ale musíš počítat, že potom budeš nutně potřebovat i jiný zadek
Tož tak:-D
Jiřina psal:misi psal:KUA tak to jsi mě dostal... já myslel že napíšete no problém lego je těžší poskládat... kua takže vidle 30 zlatáků a zbytek 10 co... to je brambor kua .... mrdám .
Ty vole za 30 to budeš mít komplet...je to mrdačka, o tom žádná, ale při dnešních cenách to jde...ale musíš počítat, že potom budeš nutně potřebovat i jiný zadek
tu mašinu co máš na fotce v profilu jsi prodal co... koupil to jeden šulin kua. Takový idiot co měl jen babetu, o moto se nikdy nezajímal a ted hraje haura kua .. .
Blu one.... old one
Tady mas taky "upside down":
http://www.youtube.com/watch?v=kFsTBfId7L4
... peruje v kolenou lip nez WP..
...che palle !!!
misi psal:Jiřina psal:misi psal:KUA tak to jsi mě dostal... já myslel že napíšete no problém lego je těžší poskládat... kua takže vidle 30 zlatáků a zbytek 10 co... to je brambor kua .... mrdám .
tu mašinu co máš na fotce v profilu jsi prodal co... koupil to jeden šulin kua. Takový idiot co měl jen babetu, o moto se nikdy nezajímal a ted hraje haura kua .. .
Tak jestli myslíš KUA mne, tak já ji určo neprodal. Mi stoji v garáži. teda doufám, kua. . Bych se té moji potvůrky jen tak nezbavil, neee
Tož tak:-D
Jiřina psal:misi psal:Jiřina psal:
Ty vole za 30 to budeš mít komplet...je to mrdačka, o tom žádná, ale při dnešních cenách to jde...ale musíš počítat, že potom budeš nutně potřebovat i jiný zadektu mašinu co máš na fotce v profilu jsi prodal co... koupil to jeden šulin kua. Takový idiot co měl jen babetu, o moto se nikdy nezajímal a ted hraje haura kua .. .
Tak jestli myslíš KUA mne, tak já ji určo neprodal. Mi stoji v garáži. teda doufám, kua. . Bych se té moji potvůrky jen tak nezbavil, neee
Tak si zkontroluj garáž... typek dovez mašinu modrou kocovka leovince jak maš ty...ta sama mašina prostě se stejně popučenou nádrží .... kua
Blu one.... old one
O tomhle fakt přemýšlím......... http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1255218
Editoval osiris (09.08.2007 20:56:38)
Stránky: 1