Nejsi přihlášen
Re: ...srážka s orgánem...
no nejakej triko honic zrejme jak u nas kluk mesic ridicak na auto 1,5 promile a malem srazil benga. jinak by si ho nevsimli a tak po nem sli. doufam ze mu daj 50000 a dva roky bez papiru .masirek uz od dob co hraje za marilu pribram. mlyny melou melou
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Pár čertů se najde i mezi námi mládenci... I na motkách je občas třeba používat mozek, a 135km/h je na obecní úsek opravdu moc... Uvědomte si, že nemusel být stavěný policajtem, ale mohlo tam přebíhat cestu dítě... Myslím, že pár otců se najde i mezi náma...![]()
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Maník co ho srazil je z Trutnova.Znám ho.Měl R6tku.4erveno bílou.nebudu uvádět jeho jméno.není to tak dlouho co s námi jezdil na vyjížďky.Ale po tom co předváděl jsme všichni odmítli jezdit právě s nim.Je to s prominutím magor.
I když je motorkář
marcoo psal:Maník co ho srazil je z Trutnova.Znám ho.Měl R6tku.4erveno bílou.nebudu uvádět jeho jméno.není to tak dlouho co s námi jezdil na vyjížďky.Ale po tom co předváděl jsme všichni odmítli jezdit právě s nim.Je to s prominutím magor.
I když je motorkář
..je magor PRAVE PROTO,ze je motorkar..,![]()
...che palle !!!
yello psal:marcoo psal:Maník co ho srazil je z Trutnova.Znám ho.Měl R6tku.4erveno bílou.nebudu uvádět jeho jméno.není to tak dlouho co s námi jezdil na vyjížďky.Ale po tom co předváděl jsme všichni odmítli jezdit právě s nim.Je to s prominutím magor.
I když je motorkář
..je magor PRAVE PROTO,ze je motorkar..,
Špatně jsi mě pochopil.Je motorkář a motorkář MAGOR.Tohle byl ten druhej případ.Ten neznal nějakou 50tku nebo něco.Padlo 21 let a aniž by byla nějaká zkušenost,tak hned silnici a jen lítat.Zkusil to,zjistil že to jede,tak za to tahal furt.Ale jen rovinky.V zatáčkách byl v tahu.Prostě žádná zkušenost.No a v obci 135 umí jen debil.A jestli jeho oblíbený video je GHOST RIDER,tak se není čemu divit.Asi se vžil do jeho role.MAGOR![]()
marcoo psal:yello psal:marcoo psal:Maník co ho srazil je z Trutnova.Znám ho.Měl R6tku.4erveno bílou.nebudu uvádět jeho jméno.není to tak dlouho co s námi jezdil na vyjížďky.Ale po tom co předváděl jsme všichni odmítli jezdit právě s nim.Je to s prominutím magor.
I když je motorkář
Špatně jsi mě pochopil.Je motorkář a motorkář MAGOR.Tohle byl ten druhej případ.Ten neznal nějakou 50tku nebo něco.Padlo 21 let a aniž by byla nějaká zkušenost,tak hned silnici a jen lítat.Zkusil to,zjistil že to jede,tak za to tahal furt.Ale jen rovinky.V zatáčkách byl v tahu.Prostě žádná zkušenost.No a v obci 135 umí jen debil.A jestli jeho oblíbený video je GHOST RIDER,tak se není čemu divit.Asi se vžil do jeho role.MAGOR
...ale dobre sem Te pochopil.![]()
ja jen ze jaci sou ti MOTORKARI HOVADA...![]()
![]()
...che palle !!!
marcoo psal:yello psal:marcoo psal:Maník co ho srazil je z Trutnova.Znám ho.Měl R6tku.4erveno bílou.nebudu uvádět jeho jméno.není to tak dlouho co s námi jezdil na vyjížďky.Ale po tom co předváděl jsme všichni odmítli jezdit právě s nim.Je to s prominutím magor.
I když je motorkář
Špatně jsi mě pochopil.Je motorkář a motorkář MAGOR.Tohle byl ten druhej případ.Ten neznal nějakou 50tku nebo něco.Padlo 21 let a aniž by byla nějaká zkušenost,tak hned silnici a jen lítat.Zkusil to,zjistil že to jede,tak za to tahal furt.Ale jen rovinky.V zatáčkách byl v tahu.Prostě žádná zkušenost.No a v obci 135 umí jen debil.A jestli jeho oblíbený video je GHOST RIDER,tak se není čemu divit.Asi se vžil do jeho role.MAGOR
vogo a podle takovejch nas hazou do jednoho pytle![]()
jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
marcoo psal:GOODY vystihl co sem chtěl říct.A stím bojovým plemenem nevim.Mám doma německýho ovčáka,kterýmu je 14 a má artrozu a sotva leze.Tak nevim nevim.A je hluchej.
to nevadí. seš motorkář? seš. máš psa? máš. no tak je bojovej![]()
momentalně zavostalej
Ondráš psal:Kur domácí se nezdá, ale kohouti, to jsou svině.
Tos ještě neviděl,co má kámoš na dvorku.Není sice motorkář,ale má 2 pštrosy.Kuwa,2 a půl metru výška.Strašná sviňa.Jednou sem to viděl spoza ohrady a stačilo mi.Jen sem se otočil,začalo mi to hrozit.Jaksi blbě to poskakovalo - něco jako kočka postřelená vzduchovkou.Sám kaamo říká,jak je to agresivní zmetek![]()
Ale přesto na pořádnou bojovou-bojovnou starou to nemá![]()
![]()
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
|
Bandit-Kralik (Člen) 13.08.2007 20:23:00 Offline |
Jezdim sice kratce.....tim myslim velmi kratce....jsou to nejaky 3-4 tydny....Prvni motka je prave Bandaska a prave z techto duvodu nechapu zmrzlinare,kteri leti nejakych 100km a vice v obci...Zda se mi to debilni,vsak tam preci nemusi byt organ,ale trebajs decko....to se pak brzdi blbe....Uz se ani nedivim tem titulkam v novinach,kde upozornuji na silene motorkare.....staci par troubu a je po ptakach.
Stránky: 1