Nejsi přihlášen
Re: Dilema jak prase!
2Jíra: těžko se na B6 nebo SV od dealera svezu když mam papíry na 21Kw ne? Jinak to že v ČJL sem na 4rku vim :) taky sem z toho jedničky neměl. Navíc nemam po tomhle zrovna nervy koukat na Y I :D NAvíc nejde ani tak o objíždění dealerů a poptání se jen jsem se chtěl najít "kamarády" motorkáře ?
Neper se, život ti dá do držky sám.
canni psal:Co to jsou kosti ?
...buď trošku samostatnej, sem si to napiš http://www.suzukibandit.cz/openforum/search.php
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Pšán psal:sonyk psal:tak ja ti poradim teda vem B650 SA a mas to na SV se vykasli je to hnusny
a hlavne BANDIT PICO
sem to chtel zarvat na tribune c na SBK kolik lidi by se pridalo ale nejak sem nesebral odvahu..máš tam překlep..
kurna kde?
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
aspoň se neurážíš, což ti dává docela velký šance přežít prvních několik dní tady na těch stránkách
s tím rumem to ale neděláš dobře, kdo chce mít tady za "kamarády" nás motorkáře, musí projít rumovou uličkou a věř, že během toho vypiješ hodně rumu, takže bys měl začít víc pít rum a míň mrdat
S úsměvem jde všechno líp :o)
haha Rumová ulička
O co všechno tam jde ? To je něco jako běh na delší vzdálenost ? Štafeta ?
Nedá se to řešit Pivem ? :)
Ale s mrdánim přestávat nehodlam :) aspoň to neni teda tak častý že bych vubec přestat chtěl :)
Stim rumem se snad polepšim
Canni:
Kosti jsou orgány tvořeny pevným pojivem, po zubech jde o nejtvrdší tkáně těla.Obsahují kostní buňky, bílkoviny (především prý kolagen - to ale není to co se dává do vlasů ) a anorganickou hmotu, dále soli vápniku a fosforu.Takové složení dává kostem kromě tvrdosti i značnou pružnost.Jde v zásadě o živý orgán, který kromě podpůrné funkce má i četné funkce v metabolizmu(třebas když chlastáš ) a tomu odpovídá i čilá výměna mezi kostmi a okolím.Uvnitř kosti je kostní dřeň.Kosti prodělávají neustálou proměnu, kterou reagují na zatížení.
Tolik zatím k Tvé otázce: "Co to jsou kosti?" no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
sonyk psal:Pšán psal:sonyk psal:tak ja ti poradim teda vem B650 SA a mas to na SV se vykasli je to hnusny
a hlavne BANDIT PICO
sem to chtel zarvat na tribune c na SBK kolik lidi by se pridalo ale nejak sem nesebral odvahu..máš tam překlep..
kurna kde?
...SV je hezkééé...
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
canni psal:haha Rumová ulička
O co všechno tam jde ? To je něco jako běh na delší vzdálenost ? Štafeta ?
Nedá se to řešit Pivem ? :)
Ale s mrdánim přestávat nehodlam :) aspoň to neni teda tak častý že bych vubec přestat chtěl :)
Stim rumem se snad polepšim
o běh tam nejde, buď v klidu, štafetovým způsobem se tam předává pouze flaška a pivem to řešit nelze...
S úsměvem jde všechno líp :o)
Pšán psal:sonyk psal:Pšán psal:
..máš tam překlep..kurna kde?
...SV je hezkééé...
věc vkusu me se nelibi ten ram proste jinak to ujde ale badit je bandit proste nahdera
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
inkvizitorr (Administrator) 10.08.2007 14:50:42 Offline |
Eremi psal:Newada psal:Myšáku, vítej v klubu.
ty ještě navíc loudíš
zase na tebe ale nechčije
doba je temná...
Tak jsem to dočetl až do konce......UF!
....mamlasové.........první se mu smějete, pak ho zdeptáte následuje umravnění a pak ho skoro adoptujete... to je banda
.....mimochodem rum pijou jen čuňata
....a mimochodem jestli se rozmýšlíš mez čtyřhrnkem (Bandit) nebo dvouhrnkem ( SV ) a máš dilema, tak si pořiď trojhrnek ( Triumf )
čágo.Nechci radit,jen poznatek.Já Bandit6,moje přítelkyně SV650.Z provozu jsme zjistili,že B6 víc pasuje mě a SV přítelkyni.SV je lehčí,nišší,líp ovladatelnější,snese i nišší otáčky a přitom slušný výkon.B6 je zase dravější a mužnější,pod zadkem chlapa vypadá dobře.Výkonově i rychlostně bych řek srovnatelný.Je to ale možná jen náš názor.Přejem dobrou volbu.
výhled na svět ze zad motošelmy je stejně néééj
canni psal:jn mít motorku kterou bych chtěl jsem taky borec! Tak dík že radíte fakt idioti vymaštěný. Hlavně že jste spolkli šutr mudrců co ?
na to jaké jsi mladé ucho a že si tu chvilku si dovoluješ celkem dost,by mě zajímalo jestli by sis to dovolil říct takhle chlapům v hospodě do očí,zaručuju ti,že u nás ne.Pokud nejsi schopný být soudný a pochopit to,že pokud dáš debilní dotaz,dostaneš debilní odpověď,tak nestojíš ani za těch pár řádků a možná by sis měl uvědomit že spousta těch co tady je,by ti mohlo dělat taty.něgdy je lepší držet hudbu a nevyjadřovat se k věcem kterým nerozumím a než něco napíšeš,tak si to raději dvakrát po sobě přečti než to odešleš.to že se tady posíláme do všech možných míst je taky proto,že se známe osobně a víme co si k sobě můžeme dovolit
nejdřív se tady rozplýváš nad banditem a pak si tady děláš nějakej soupis kladů a mínusů,tag co se do řiti divíš,že pak s tebe maj tady prdel.V jednu chvíli to vypadá,že budeš ojíždět nadšením výfuk bandita a že máš jeho fotku pod polštářem v druhé chvíli jsi už zase něgde jinde.
PS:zaručuju ti,že starší Fazer neměl v šestkách sobě rovného,Bandit byl hluboce pod ním
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
No...Jezdil jsem na CBR.Jezdil jsem na GS500E.Taky na Banditu i SV sem se svezl.A tak už vím, že dvouvál je můj a nemusím řešit takový . Než se to tu vyřeší, dám si 8xMělník Dubá a ještě 10x. Takže si kup lístek na Pendolino a přemejšlej.Zatim na motyku stejně nemáš...ani řidičák, ani peníze ani srdce a mozek!!! Jdu na .
Ducati Monster
To canni:
..tohle je tvoje práce?..
http://forum.motorkari.cz/viewtopic.php?id=19762
..jinak k otázce..vím.
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
inkvizitorr (Administrator) 11.08.2007 23:47:47 Offline |
sonyk psal:fazer je mazec jak starej tak novej a v litru je to mazec
tak to bezesporu, my všichni si totiž myslíme, že to je nejlepčí motorka v celým kosmosu
doba je temná...
Mour psal:Canni: ...a nejseš Ty na vojenckym gymplu?
canni: v čem se chceš utvrzovat, na tomhle foru ti nikdo Bandita vymlouvat nebude a Suzuki obecně....taky ne.
svezl ses na obou? Jsou natolik rozdílný...že ptát se co je lepší je prostě hovadina..
tohle si budeš muset rozhodnout hlavně sám a já seže tě to nenapadlo. Jen si musíš zodpovědět pár otázek(lehkých) proč-na co- kde-jak.....
bla...blabla...!
inkvizitorr psal:sonyk psal:fazer je mazec jak starej tak novej a v litru je to mazec
tak to bezesporu, my všichni si totiž myslíme, že to je nejlepčí motorka v celým kosmosu
Vo tom žádná, to nám tady furt někdo cpe - tak to musí bejt pravda a fertig :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:inkvizitorr psal:sonyk psal:fazer je mazec jak starej tak novej a v litru je to mazec
Vo tom žádná, to nám tady furt někdo cpe - tak to musí bejt pravda a fertig :)))
...tak ja vam to nekdy pucim...at se v noci pomocujete...
...che palle !!!
yello psal:huskyb12 psal:inkvizitorr psal:tak to bezesporu, my všichni si totiž myslíme, že to je nejlepčí motorka v celým kosmosu
...tak ja vam to nekdy pucim...at se v noci pomocujete...
No já potkat v noci ufo, tak se asi fakt pochčiju...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Asi jsi už starej :) a tu otázku na motorkářích sem opravdu psal já protože SVčko s celokapotou se mi docela líbí :) Já sem vůl :D Ale tak zase docela dobrý je že se rozhoduju jen mezi dvěma ne ? i Když furt jsem nakloněn banditu )
canni psal:1) Asi jsi už starej :) a tu otázku na motorkářích sem opravdu psal já protože SVčko s celokapotou se mi docela líbí :) Já sem vůl :D Ale tak zase docela dobrý je že se rozhoduju jen mezi dvěma ne ? i Když furt jsem nakloněn banditu )
2) A Triumph je taky přece jen trošku dražší že :) Navíc se nerozmýšlím :) Bandit je jasná volba ne ? a pozor už se pomalu učim = BANDIT PIČO
Tak na to jsem už taky asi starej....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
canni psal:Njn já sem asi divnej :D Ale tak líbit se mi může víc motorek ne?......
Může! Ale jen do doby než se svezeš na jakékoliv BMW!
Pak už se všem těm diskuzím budeš
Protože, není cesty zpátky!
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
inkvizitorr (Administrator) 13.08.2007 09:17:10 Offline |
tag to vo tom béemwé to se mi taky nezdá, ač nerad, musim dát starcoj za pravdu
doba je temná...
Americkej psal:Kelly, Inkviz- no bodejť, máte rech chlapi.Předraženej krám o ničem, jak by tohle někdo mohl dobrovolně chtít
Hele to sedlo na Bandasce máš na zakázku od Suzuki nebo to je kupovaný někde jinde? A jaké to je oproti originalu ?
na to drbej, na eSVéčko ho nenarveš...neslibovals náhodou, že se tu ukážeš až budeš mít motyku?
jasně, že sem můžeš podle libosti, jenom né každej si s Tebou chce hrát-no nic ve zlým
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Já nepotřebuju vědět tohle všechno SLUGI protože to vim tabulkově dělam v hyperinzerci a dělam databázy motorek a aut. Jenže to nevim v reálu což jsou o něco jiný čísla než od výrobce... Tak nebuď na mě zleeeeeeeeeeeeeeeej
Nesoudíš dobře, já tebe ale taky :) jen řikam že jestli jsi takovej mrzout doma bych tě mít nechtěl. Nic víc ... Navíc mi nepřišlo že dělam něco tak špatně jen se furt ptam no :D Jsem ještě mladej
inkvizitorr (Administrator) 13.08.2007 10:25:41 Offline |
Petr J. psal:to Americkej: taky to nechápu, jak to někdo může chtít.....
počítám to zleva i zprava jak to zaplatit....
nechápu proč si chceš pohoršit a eště za to vysolit víc peněz
doba je temná...
Americkej psal:Kelly, Inkviz- no bodejť, máte rech chlapi.Předraženej krám o ničem, jak by tohle někdo mohl dobrovolně chtít
nemáte pravdu
né a né a nééé
Voorlééé, kde si???
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Kelly01 psal:takový viny o BMW melou jen němečtí testeři...
a proto jsi si na Bandasku zkopíroval "lapač nečistot" z bramboráckého GS-ka, že?
bečka psal:
to zabolelo
Jak to může bolet? Rozumný člověk se jen pousměje nad jejich nevědomostí... Nicméně i oni (ti rozumnější) časem dojdou poznání..
canni psal:To je dobrý já tady mluvim o motorkách za 180 000,- a....
Já taky... Je pravda, že ta moje byla za tu cenu 5-6 let stará... Ale nic jí nechybí, je nebouraná... což je z 90% každý 5-ti letý Banďour.
rozumím ti není to ani dva roky, co jsem tvrdil, že BMW nejsou motorky... Dnes, když se podívám kolem nevidím žádnou motorku, která by mne nějak komplexně oslovila.
P.S.: Kožuch moc dobře ví, jak hledal náhradu ke své K1200S. Bohužel, zjistil, že neexistuje žádná alespoň vzdáleně podobná motorka. Jarken již taky ví své, jen takticky mlčí... a snad dojde poznání dřív, než to někde škaredě rozvěsí..
Závěrem, pokud nepotřebuji motorku na okruh, nemá smysl kupovat cokoliv jiného... Ale to je poznání, ke kterému musíš dospět... nebo taky ne..
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
inkvizitorr (Administrator) 13.08.2007 10:34:44 Offline |
koupit si německou motorku znamená uvést se myšlením do sterility naprosto funkčního a přesnýho německýho prostředí a mimo čr mít tuctovou masofku kerou sedlá kdejakej eman kór když to má polokapotku to nahatý je aspoň zajímavý
doba je temná...
když to máš tak, mě baví pokecat si "o něčem" a to s Tebou zatím nejde-někomu to neva, mě jo...plků už jsem tady za ty roky četl dost.Klidně ať jsem za mrzouta, na tohle já nemám čas ani chuť.Na druhou stranu je tu taky prima skupina individuí-ty mám rád a proto sem chodím.Třeba si jednou fakt koupíš motku a dozraješ, někde se potkáme a dáme fajn pokec-ale zatím to tak nevypadá.A jak maj vaši rádi Tebe, po tom je mi hovno..
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Poznání kterému musíš dospět jo ? :) Já nevim mě Bavoráky nic neřikaj kdyby něco z BMW mělo bejt moje tak jedině jednoválce GS 650 protože vypadaj jako motorka. Ty boxery vypadaj jak kdyby jima prosvištěla traverza (válce)
To canni:
Bandita nekupuj!
Kroutí se to,na silnici nedrží,těžkej jak to prase,žere nehorázně volej a benzín,rachotí,nejede,nesvítí,špatnej lak,praskaj sváry na rámu,měkký vidle,chybí nakopávačka,nebrzdí...
Jen ten motor prej vydrží i 30tis.!!
SVčko už vůbec ne,bo je to nemlich to samý a ještě k tomu u toho vlivem velkých tlaků ve válcích odcházej ložiska na klice a vlivem špatně vyvážených hřídelů vznikají vibrace-povolují se šroubky!!
Obě jsou tak na ůrovni Jawy 350
Ještě si to rozmysli...pak ti to na nějakým srazu ani nikdo nepochválí,ptž jsou to zastaralý nevýkonný stroje
PURE NAKED BIKE!