Nejsi přihlášen
BanditPičoSraz na sněhu - naposledy
Bando, nechte mi prosím tohle téma na doladění akce. Díky!
Budu sem dávat postupně všechny informace a hlavně během dne dodám počet osob,dětí a psů , jak budou spát (tudíž možnost volných betlí na jednu noc), platby, o ski-areně Černá hora atd. Ráda bych vás poprosila, aby jste mi sem nepsali zbytečnosti a opravdu se mi vyjadřovali jen k danému ať se v tom mohu vyznat nejen já. Mnohé díky vám všem a už se na vás s Borkem moc těšíme!!!
http://www.cerna-hora.cz/ - je na vás, zda vemete či ne lyže, snowboardy, běžky,.....pytle se ale neztratí...
Život není věčný, ale já ano...
pavel dolínek (Člen) 03.01.2007 12:39:48 Offline |
Re: BanditPičoSraz na sněhu - naposledy
mam doma jenom jutovy a silonovy pytle,bych se chtel zeptat jestli jezdej na snehu
"una storia italiana"
pavel dolínek (Člen) 03.01.2007 13:07:12 Offline |
Filous psal:...no a kupříkladu já sebou taham pytel furt a nebojim se, že bych ho ztratil ...no já vim, uš mlčim ...gde je STB, votstraňte mě!
vis jak se to dela s kozlem,uskrtis mu ho gumickou a von sam upadne,vemu gumicku a za viko si bez
"una storia italiana"
Skoro se to bojím napsat ...big problém ze srazem .... bo se musíme stěhovat do 15.1 (nekteří ví proč ) ...nový majitel bytu mi teď volal a že tam chce pak vymalovat a tak, pokud to uděláme podle smlouvy do 31.1., tak to musím udělat na své náklady ....takže tento víkend balit a příští týden postupně stěhovat a vyhazovat spoustu krámů
Živelko: ...postele někomu dej nebo ne, to je jedno.
Moure, díky za info, leč smutné...
Jednu betli bude mít Roman od Pšána a tudíž mi další zbývá pro případné zájemce..
To je fakt na Moure tohle!! Vím, že za to nemůžeš, ale sere to a mrzí,že nedovalíte...
No já už se raději ani nepřipomínám. Datlovci nejedou a zůstávají po nás 3 volné postele. To už je ale stará záležitost.
Datel je momentálně v nemocnici a čeká až ho zítra zbaví přebytečného kovu...
Takže Bandit
Jízdní řád pro Pšána:
http://jizdnirady.atlas.cz/Route.asp?cl … mp;s2=7515
http://jizdnirady.atlas.cz/Route.asp?cl … p;s2=18775
Palous tě prej v Hradci naloží a vyloží, když Mouří musí stěhovat, nebo jim podpal byt stejně je lepší vyhořet než se stěhovat.
jak dlouho ještě?
Seznam a počet účastníků + vs:
Malda - 2x, vs 6353181967 - OK
Přemek - 2x, vs 7012007 - OK
Osiris - 2x, vs 2410062235 - OK
Koval - 3x, vs 552 - OK
Vorel - 2x, vs 621018 - OK
Tajnej - 1x, vs 11111 - OK
Freš - 6x, platba na místě!!(a jestli ne, tak jsi mrtvý muž!!)
Borák - 1x, platba - OK
JirkaNera - 1x, platba - OK
Radka B6 - 1x, vs 141277 - OK
Svatej - 1x, vs 782835 - OK
Honza - 2x, vs 602494453 - OK
Bobule - 2x + psi, vs 1102 - OK
Lenka Karfíková - 1x, platba na místě!!
Lihy - 1x, vs 5449 - OK
Eremi - 1x nyní, platba (jednu betli jsi věnoval Loserovi tak se s ním pak finančně vyrovnej)
Jerzy - 1x, vs 603871542 - OK
Japa - 1x, vs 610327 - OK
Kuba B12 - 1x, vs 811221 - OK
Newada - 1x, vs 639232 - OK
Miaaow - 1x, vs 775602139 - OK
MartysN6 - 2x, vs 280879 - OK
Americkej - 1x nyní, vs 7 - OK JEDNA VOLNÁ BETLE!!
Koldan - 1x, vs 760918 - OK
Pavel Dolínek - 4x, vs 3654635 - OK
Filous - 4x, vs 720508 - OK
Inkvizz + Hatat - 4x + psi, vs 666 - OK
Pšán - 1x, vs 1966 - OK + kamarád Roman na placené posteli Mourem
Loser - 2x nyní, vs 56731 - OK
Ondráš - 1x, vs 604651750 - OK VOLNÁ BETLE ZE SO NA NE!!
Zůstaly mi dva placené pelíšky pokud jsem se v tom ještě neztratila... po Americkým a Mourovi.
Možný příjezd: Kelly, Myšák, Raffan.
tak wopičáci konečně jsem se sem dostal
příjezd do Jánek je možnej ze dvouch stran, od Trutnova přes Svobodu nad Úpou, nebo od Vrchlabí přes Černý Důl, pokud pojedete od Svobody tak přijedete do Jánek po pravé ruce hotel Lesní dům za nim po pravé straně je Večerka a za ní odbočka do prava je tam zelenooranžová cedula s šipkou na hotel Siréna, odbočit asi po 50 m je hotel Siréna a proti němu ve stráni je chata Idyla červenej barák, pokud pojedete přes Černý Důl budete z kopce sjíždět do Jánek po pravej ruce bude odbočka k lanovce tu minete vyjedete z lesa a asi po 100 m budete mít po pravej straně vršky střech od bytovek (hnědý střechy) a po levej straně cedule hotel Siréna, pokud budete cokoliv potřebovat tak mi brnkněte.
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:tak wopičáci konečně jsem se sem dostal
příjezd do Jánek je možnej ze dvouch stran, od Trutnova přes Svobodu nad Úpou, nebo od Vrchlabí přes Černý Důl, pokud pojedete od Svobody tak přijedete do Jánek po pravé ruce hotel Lesní dům za nim po pravé straně je Večerka a za ní odbočka do prava je tam zelenooranžová cedula s šipkou na hotel Siréna, odbočit asi po 50 m je hotel Siréna a proti němu ve stráni je chata Idyla červenej barák, pokud pojedete přes Černý Důl budete z kopce sjíždět do Jánek po pravej ruce bude odbočka k lanovce tu minete vyjedete z lesa a asi po 100 m budete mít po pravej straně vršky střech od bytovek (hnědý střechy) a po levej straně cedule hotel Siréna, pokud budete cokoliv potřebovat tak mi brnkněte.
je to tam vopravdu na řetězy? při množství sněhu se mit to moc nezdá
to jebu
tak pánové
byl jsem tam f úterý a zkusil si to vyjet byl sem prázdnej a když sem f půlce kopce zastavil tak ani hofno .je to fakt prdák asi 60m. dlouhej.
nikoho nenutim ale parkování máme u chalupy a rád si naleju panáka natočim pifo a budu sedět před chatou a koukat jak se trápíte
třeba vyleze mozol a vodtaje to ,ale třeba taky ne e
...nikdo nevojebe Ježíše...
Newada psal:Jízdní řád pro Pšána:
http://jizdnirady.atlas.cz/Route.asp?cl … mp;s2=7515
http://jizdnirady.atlas.cz/Route.asp?cl … p;s2=18775
Palous tě prej v Hradci naloží a vyloží, když Mouří musí stěhovat, nebo jim podpal byt stejně je lepší vyhořet než se stěhovat.
.Newada,dík za tip..už se těším jak stojím na perónu v H.K
na zádech plecak,v jedné ruce klec pro Mňau,v ní Eremiho
a v druhé síťovku s bačkorama na přezutí a vyhlížím
Palousův dým
To Mour:
Tak to mě mrzí,parťáku..spíš sere.. škoda,věčná škoda..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Borák psal:jen ještě dodám že pití a jídlo je nachystaný
jo Filous ty si připraf nějakej velkej talíř na stejček...sem nezapomněl
...kámo tag to je výzva!!! ...přivezu si tác vot svatebního dortu...uš je to dlouho, co sem se ženil, cukr a máslo bylo tenkrát levný a dort byl velikej ...díky žes nezapoměl, uš se těšim!!!
P.S. ...taková technická...pššššt...jag to uděláme, aby mi to ty vlčácí nesežrali????
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ahojky, už se na vás fšechny těšínkuju, evtl. bych využila druhou postýlku, ale to Ti dám Živelko vědět běhěm dne...
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
inkvizitorr (Administrator) 04.01.2007 08:55:05 Offline |
Filous psal:...azijati votpadaj jag mouchy tse-tse
vogo jestli chceš po azijatsku tak musíš napsat jak "muchy"!!!! koldan ti to pak vysvětlí
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 04.01.2007 08:57:15 Offline |
šukat bude zřejmě pan betonář, na nás už sere, no
doba je temná...
pavel dolínek (Člen) 04.01.2007 09:45:00 Offline |
Filous psal:Borák psal:jen ještě dodám že pití a jídlo je nachystaný
jo Filous ty si připraf nějakej velkej talíř na stejček...sem nezapomněl...kámo tag to je výzva!!! ...přivezu si tác vot svatebního dortu...uš je to dlouho, co sem se ženil, cukr a máslo bylo tenkrát levný a dort byl velikej ...díky žes nezapoměl, uš se těšim!!!
P.S. ...taková technická...pššššt...jag to uděláme, aby mi to ty vlčácí nesežrali????
myslim ze ti bude stacit talirek na dezert,vcera sem mluvil s borakem
"una storia italiana"
A nastal chaos!!!!
Je dost volných betlí takže není problém, aby dojeli i jiní zatím nenahlášení nejen Bandiťáci!!
V ceně ubytování je snídaně, peřiny i s povlečením a jídlo + pití zajištěno Borkem. Takže chlapi, už nevolejte Borkovi, bo musí opravdu makat!!!
inkvizitorr (Administrator) 04.01.2007 15:55:03 Offline |
Koldan psal:ste kuřbuřti, holt dycky není sfátek
čéče sem vlastně doteď ani netušil, že mi ve slovníku chybí tak pěkný slovo jako kuřbuřt, takže díky pane azijate za nový vobzory vogo
doba je temná...
loserovi: jeeeemine, vycouvavam, to uz sme na tenkym lede, vis, ze von zaplacava usi do hlavy
...ale jinac myslim, ze jo, pac koldan jak zatne, tak nepusti fresh by moh vo tom chlivakoj vypravet
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Osiris: jsem ho chtel prave trosku podrazdit, aby se nasral a prijel mi do Janek zatlouct ty usiska. Tam uz bych ho snad nejak ukecal. Vidite, jak se dokazu obetovat
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
To Koldan: Promiň chlape, ale musela jsem obsadit nezaplacená lůžka, takže jsem jim je nabídla, abych měla všechna OK, víš?
To ALL: Zítra ani Bóra ani já nebudeme již na PC, ale určitě budeme na příjmu a to na 603/256959, 777/333056 nebo 724/108138.
V tuto chvíli jsou volné dvě placené betle po celý víkend a jedna ze soboty na neděli. Na místě bude platba Bórovi za hamu-papu a cca 300,-Kč/osoba a paní majitelové 18,-Kč/osoba za "čerstvý vzduch"
Na Černé hoře se jezdí určitě na sjezdovce Anděl. Není ale problém se svézt ski-busem či přelézt Č.h. do Pece, kde nám toho tady jezdí víc. Vládnou tu ale ideálnější podmínky spíše pro běžkaře, sáňkaře, pytlaře, .... ani bruslení není problém. Pro horaly mohu nabídnout výlet na Sněžku... Pár informačních brožur a mapy beru s sebou!
Tak zítra bando na viděnou!!!
..jí dám 18,-kaček na den za"čerstvý luft"..parkrát si pšouknu,Osi určitě taky(si to nemusíš furt schovávat do peřin)a ostatní když se ozvou,že to tam nemá s borovým hájem nic společného,tak není boha,abychom nějakou slevu neuhráli..
..a zodpovědně prohlašuji,že na žádný pochoďák nejdu
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1