Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Má někdo laďák + Dyno Jet sadu na B12?

martingsx (Člen)
11.08.2007 07:03:40

Má někdo laďák + Dyno Jet sadu na B12?

Na inazumě jsem nainstaloval ladak s Dyno Jet sadou. Výýýrazně se zlepšila akcelerace motorky ve středních otáčkách. Maximální výkon pouze lehce nahoru. Spotřeba šla nahoru cca o 1-1,5 litru.

Teď u B12 04 uvauji o podobném. Nevím ale, jestli je výsledek úměrný vynaložený nákladům jako u inazumy, kde to za to stálo.(ladak za bůro, DJ sada za trojku).
Máte někdo otevřeno a přetryskováno?
Jaký je rozdíl proti sérii?
Co spotřeba?
Co s tím udělá jenom ladak?
Jedná se mi především o zkušenosti s r.v. 2001 a výše.

Dík za tipy

pitrman (Člen)
11.08.2007 15:45:14

Re: Má někdo laďák + Dyno Jet sadu na B12?

No cus martinegs X
kdyz das na B12 jenom ladak, tak narust vykonu moc nepoznas, ale kdyz do doplnis o K&N filter, poradnou koncofku a stage1 jet kit tak narust vykonu je o dost znat. ja mnel na B12 kn filtr, jetkit stage one a full yoshi system. Jede to pak jak skurvisin. ale vim, ze sem pak tankoval nejak casteji...smile1

martingsx psal:

Na inazumě jsem nainstaloval ladak s Dyno Jet sadou. Výýýrazně se zlepšila akcelerace motorky ve středních otáčkách. Maximální výkon pouze lehce nahoru. Spotřeba šla nahoru cca o 1-1,5 litru.

Teď u B12 04 uvauji o podobném. Nevím ale, jestli je výsledek úměrný vynaložený nákladům jako u inazumy, kde to za to stálo.(ladak za bůro, DJ sada za trojku).
Máte někdo otevřeno a přetryskováno?
Jaký je rozdíl proti sérii?
Co spotřeba?
Co s tím udělá jenom ladak?
Jedná se mi především o zkušenosti s r.v. 2001 a výše.

Dík za tipy

in God we trust
huskyb12 (Administrator)
11.08.2007 16:01:29

Hurric ( Shark ) + DJ stage 1  - spotřeba stejná, díra kolem 4,5 tis je téměř pryč ...

ale di, Ty brepto ...
martingsx (Člen)
11.08.2007 17:42:00

Husky :: Instalovals DJ sadu sám dle doporučení výrobce nebo jsi musel laborovat s tryskama a výškou jehlou na brzdě??
A jak se projevilo otryskování na akceleraci?

Díky za info

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS